Imam ft415 in problem z nabavo baterji..akumulatorski pack je .. hmm baterije so v stiku. Me pa zanima ker se bom malo moderniziral.. kako je z ft60 ali katera je po vašem mnenju vredna nakupa kot novo za ugoden denar? Potrebujem jo za portable, hojo po hribih, pač vsakodnevni portable način kjerkoli kadarkoli...Katero bi jo imel za zveze prek repetitorjev in ker se nikoli ne ve, ko se rabi pomoč..torej zanesljivega sopotnika ..Čeprav je ft 415 dobra postaja iz izkušenj. če bi dobil baterije, bi ne kupoval druge.Na krontelekomu še ni sreče z nabavo paka ali adapterskega paka za vložiti baterije. Imate kaki predlog glede trenutnih postaj, katere radioamaterji cenijo kot uporabna zadeva..Cenovno gledam rang 200evrov oziroma spremljam male oglase. No ft60 bi bila zame neko osnovno izhodišče teh neprezahtevnih zahtev. Kaj priporočate? Morda kaj drugega..Na kitajčke nisem preveč zagret. Zdaj grem na pohod na Krn pa brez portable postaje..to mi je kar trn v peti, hi.Kot da mi manjka nekaj najpomemnejšega..
Lp S50GO.Klavdij