s55m napisal/-a:Janez, kaj lahko naredim ali naredimo, da ti bo ZRS spet prijateljska organizacija?
Lahko poizkusiš s predlogi, le časa ne moremo zavrteti nazaj, o ostalem pa se lahko pogovorimo.
s57j napisal/-a:s55m napisal/-a:Janez, kaj lahko naredim ali naredimo, da ti bo ZRS spet prijateljska organizacija?
Lahko poizkusiš s predlogi, le časa ne moremo zavrteti nazaj, o ostalem pa se lahko pogovorimo.
Adi, pozdravljen!
Oprosti, čisto nič te ne razumem. Ti, kot eden najvišjih predstavnikov strešne ali, kot si s tujko pravite, krovne organizacije S5 radioamaterjev, bi se rad pogovarjal z mano, ničvrednim odpadnikom, ravbšicom, cebejašem, ali kakor koli že v ZRS imenujete tiste, ki smo si jo drznili zapustiti?
Preden si premisliš, ali lahko konkretno poveš, kje zlivam žolč nate?
LP Janez, S57J
P.S. Sem opazil, da si nekaj pobrisal, vendar vseeno pričakujem odgovor.
s57j napisal/-a:Mirko in Adi živjo!
Nikjer v svojem spisu nisem nikogar imenoval ali mu vtikal besed v usta. Pisal sem o organizaciji, ki je navedene besede uveljavila in jih tudi v praksi redno uporablja. O omenjeni organizaciji sta še pred nekaj dnevi imela podobno mnenje kot jaz. Vidva sta ga kar čez noč spremenila, kar je vajina stvar in legitimna pravica. Prav tako, kot je moja pravica, da ostanem pri mnenju, ki ga imam že kar nekaj let.
<snip>
Citiram:
Hoj!
Umazano perilo bi bilo boljše prati na uradnem forumu ZRS. Vsaj kar se članstva tiče, ne pa da se na delo ZRS-ja pridušajo tudi nečlani, še posebno do vsebin, ki se ne dotikajo vseh S5 radioamaterjev. In ena od vsebin je vsekakor tudi finančno materialno poslovanje.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov