Hoj!
Janez, vsekakor imaš pravico do svojega mnenja vendar ne pozabi, da se mora vedno in povsod umazano perilo prvo prati doma, ko pa to več ne gre ga pa neseš v pralnico, kjer ga sigurno znajo oprati (vsaj tako delamo pri nas doma).

Pometanje zadev pod preprogo nikoli ni bila ni in ne bo rešitev za nobeno težavo v katerikoli organizaciji in tega nisem nikoli omenjel, se pa tudi ne spomnim, da bi to omenil kdo drugi. Poudarjam, da, če si dobro prebral moje pisanje, da kar se tiče članstva v ZRS je to naša interna stvar in se tebe kot nečlana ne tiče. Demokratično je, da lahko izraziš svoje mnenje, še boljše pa je, da se včlaniš v ZRS in nastopiš na volitvah kot kandidat za mesto ali predsednika ali člana UO ali kaj drugega.

Ne vem, če je kdo na tem forumu ali med člani ZRS, ki bi ti to lahko onemogočil. Jaz te bom celo podprl, če ne drugače vsaj moralno.

Verjetno me boš pobaral, zakaj sam ne nastopim, kot sem predlagal tebi. Enostavno zato, ker smatram, da imajo drugi več znanja za opravljanje teh funkcij.
ZRS naj končno začne delati kot TEAM (Together Everybody Achieves More) in naj radioamaterje združuje in povezuje, ne glede, ali so člani ZRS ali pa to bodo mogoče v prihodnosti.

73 ES GL DE Robi, S52DK.
Član Radiokluba "Študent" Maribor- S59DXX.