s57nbt napisal/-a:Se ti ne zdi, da bi tukaj moral ti oz. kdo drug, ki predstavlja ZRS najprej odgovoriti na kar nekaj kar konkretnih a žal neprijetnih vprašanj?
Ne na vprašanja odgovarjat z vprašanji.
Ali naj na tvoje vprašanje odgovorim kar z tvojim:S56ZDB napisal/-a:S55SR napisal/-a:Kakšne že odgovore? Saj (ta) forum ni namenjen resnim pogovorom in odgovorom na resna in konstruktivna vprašanja.
Do takrat LP!
Preberi tudi moje nadalnje pisanje v tej temi.
Lahko pa tudi pojasnim, da v okolju, kjer je več nastopačev in nergačev kot pozitivcev, v takšnem okolju je izjemno teško nastopati pozitivno in kar na lepem biti imun na različne napade. Le ti so različni, od vikanja, do manipulacij, do tega, da se postavljajo vprašanja le zato, da bi se nekaj vprašalo, četudi je logično, da sledi odgovor, ki mu (tistemu, ki sprašuje) ne bo všeč, vse pa zato, da bi se ustvaril videz ZRS-a kot neke "toge, trde, neizprosne" in kaj jaz vem organizacije..
Primerja se nenehno to ZRS z nekakšnimi "starimi časi", omenja "stare režime", očita zaslužkarstvo, politikanstvo, implicira celo še kakšna druga osebna razmerja. Skratka, izzivov za nekoga, ki si predvsem želi, hmm, normalnega, zdravega dialoga je precej.
Osebno bom vesel vsakega namiga o morebitnih konkretnih nepravilnostih in očitkih, toda obenem prosim za kanček strpnosti tedaj, ko se izkaže, da je nek očitek bodisi splošen (in nastal pod vplivom pač nakopičene zgodovine, ter da gre zgolj za "stare zamere") ali v celoti neutemeljen.
Zdaj k forumu..
Ta forum je takšen kot je. Večkrat je že bilo poudarjeno, da ne gre za uradni forum ZRSa. Ko in če bo uradni forum nastal bom osebno na tem forumu nehal pisat na temo ZRS, saj bo, tako verjamem, edino prav, da ZRS "svoje perilo" pere v lastnem pralnem stroju.
Od tod pa do sklepa, da pač nekega resnega pogovora tukaj ne more biti (z moje strani že lahko, toda kaj storiti, če na resen prispevek priletita dva neresna ali ceo žaljiva komentarja?!) in da je največ kar se lahko doseže pač odgovor (morda celo poskus resnega odgovora) med dvema streloma nergačev..
Zdaj pa, če imaš konkreten očitek o konkretni nepravilnosti pri delovanju ZRS ali UO ZRS na dan z besedo.
73
S56ZDB, Darko