Živjo!
Zapisnik 10. seje UO ZRS, ki je bila 24.02.2005 v prostorih RK Ljubljana je objavljen tukaj.
LPB.
S51BR je napisal "P.s.: Kakšna hitrost. Klub ima že 12 ur in 50 minut po objavi zapisnika svoja uradna stališča. Tako hiter pa še vladni tiskovni predstavnik ni. "
S51BR napisal/-a:Torej od jeseni 2004 Rudi Bregar, S51BR, nastopa kot radioamater in kot takšen pričakujem tudi ustrezen odnos. Če pač kdo tega ni sposoben, se pa tudi ne bom več sekiral.[/b]
s56al napisal/-a:S51BR napisal/-a:Torej od jeseni 2004 Rudi Bregar, S51BR, nastopa kot radioamater in kot takšen pričakujem tudi ustrezen odnos. Če pač kdo tega ni sposoben, se pa tudi ne bom več sekiral.[/b]
Rudi,
Če bi ti na tem forumu spraševal in postal radioamaterske teme, npr. "Kakšno anteno in katero lokacijo mi predlagate za delo v S5 Maratonu...", "Kateri načrt mi predlagate za izdelavo SWR metra...", ali "Iščem korespondenta za test 1,3GHz ZIF TRX...", sem 100% prepričan, da bi bil tudi odnos populacije tega foruma, zajete v 3*standardnem odklonu, do tebe tak kot do drugih radioamaterjev. Vendar velika večina tvojih vprašanj ali predlogov je neposredno ali posredno vezana na tvojo neprijetno izkušnjo pri vodenju ZRS ali dogodke povezane z njo. V bistvu sam izzivaš takšen odnos, kot si ga deležen in ki ti ga tudi (iskreno) ne zavidam. Ko berem tvoje poste, se ne morem izogniti občutku, da te v radioamaterstvu zanima predvsem politika in managerstvo, "vokitoki", ki ga imaš doma, pa je le nujno zlo. In ne skušaj se zgledovati po Mariotu glede provokativnih postingov, ker Mario, kljub vsem svojim nam dobro znanim značilnostim, je še vedno tudi HAM, z dušo in srcem.
73 de Sandi S56AL
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov