Zanima me mnenje o zgoraj omenjenih postajah,da se bom lažje odločil o nakupu
Lep pozdrav.
			s56al napisal/-a:Toplo priporočam branje komentarja N6QL na eham.net:
http://www.eham.net/reviews/detail/2432?page=7
LP, Sandi
 - no za kak mobil ali dopust bi ze bila OK ..za kako več urno delo (še posebno poleti) pa znajo biti težave (mogoče se motim)... + sam se ne`bi odločil za tako majhno "kišto"
 - no za kak mobil ali dopust bi ze bila OK ..za kako več urno delo (še posebno poleti) pa znajo biti težave (mogoče se motim)... + sam se ne`bi odločil za tako majhno "kišto"

s57opz napisal/-a:Pozdrav!
Jaz ICOM uporabljem že kakih 5 let in
do sedaj nisem imel nobenih težav!
Tudi v kontestih je zadeva OK brez
pregrevanja. Do sedaj sem sigurno
naredil kakšnih 5000 zvez od KV pa do
VHF/UHF.
PRIPOROČAM!
Lep pozdrav S57OPZ

s52id napisal/-a:
Hardversko sem spremenil jumperje in razšitil oddajo, vendar sem s tem izgubil automatic repeater shift. Nič kaj takega, vendar ob vsej današnji lenobi bi kar pasalo, če ne bi bilo potrebno se ukvarjati še s shiftom na repet. frekvencah. Zanima me, ali pri softverskem prestavljanju jumperjev tudi izgubiš funkcijo ARS ali ne???

s52id napisal/-a:Sandi, poraba je sicer res relativno majhna, vendar večja od 450 mA. V praksi se giblje okoli 600 mA pri 13,8 V.
Precej me moti tudi to, da ni sprejemnik general coverage, kot je npr. FT-100D. Ne vem, v čem je trik, da so tu sprejemnik omejili...
Toliko zaenkrat. 73,
Marsell, S52ID
s57wtt napisal/-a:Pozdrav!
Ker vidim, da kupujete, vam dam še tale podatek.
Pri AES je Yaesu FT857D - $699.99.
Lep dan
Boštjan

). Pa še tole, najverjetneje jo uporabljam še v najbolj extremnih pogojih...se pravi izključno v mobilu...kakor bi rekli nekoliko južneje od nas i leti i zimi, postaja ne zapušča vozila, tako da je res izpostavljena tako nizkim kot visokim temperaturam. V kontestih res ne sodelujem
 ). Pa še tole, najverjetneje jo uporabljam še v najbolj extremnih pogojih...se pravi izključno v mobilu...kakor bi rekli nekoliko južneje od nas i leti i zimi, postaja ne zapušča vozila, tako da je res izpostavljena tako nizkim kot visokim temperaturam. V kontestih res ne sodelujem   ampak, znam pa tudi po par ur delat pač na enem od bandov, pa še po kake pol ure postanem zgovoren kot hudič, tako da....enostavno povedano meni zadeva funkcionira odlično.
  ampak, znam pa tudi po par ur delat pač na enem od bandov, pa še po kake pol ure postanem zgovoren kot hudič, tako da....enostavno povedano meni zadeva funkcionira odlično.Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov