s55z napisal/-a:To je zato, da zgleda bolj zajeten...
Jebeš stroške...
Hmmm, ne nergam kar brez veze... Tisk je bil optimiziran na najboljšo kakovost za najnižjo ceno... 100 gramski mat papir je pomenil tudi optimalno poštnino... Sicer ne vem, kakšne so cene sedaj, zagotovo pa je pri tej teži vsaj pošnina bistveno višja...
Da pokomentiram še priloge... Krasno... Ampak že pri prejšnji "diplomi", ki to ni, je smisel povsem zgrešen. Diplomo ob 20-letnici uporabe S5 znaka sem si "zaslužil" zgolj zato, ker sem član ZRS ta hip!!!! Pustimo to, da sem pisno predlagal predsedniku, da ZRS organizira za vse poseben znak (dodatek 20 v znaku), kot so to naredili sosedje hrvati in se na podlagi narejenih zvez podeljuje diplome... Ampak, da smo dobili diplome samo trenutni člani ZRS, je pa povsem zgrešeno! Ali vsi uporabniki S5 prefiksa, ali pa nobeden... torej nobeden. ZRS ne dela povezovalno in to se kaže tudi pri dohodnem QSL biroju, kjer se kartic ne sme razporejati po klubih za tiste člane, ki trenutno niso plačali... pa zato ne bodo niti drugo leto in naslednja leta... Zakaj bi že?
Ne bi sedaj o, recimo, članski izkaznici kot dodani vrednosti itd... ki bi tudi morda pritegnilo nekaj starih ali novih članov ZRS...
CQ ZRS samo v pdf? Hvala ne... Tiskan CQ je še edina prava vez med vsemi člani ZRS... nimam pa nič proti še pdfju na znani spletni strani... Pa seveda - sedaj obstajajo mednarodno standardizirani formati za elektronske časopise in knjige (npr. iPub, ePub,...)...
Upam, da se bodo predsedniki v soboto kaj konkretnega dogovorili...