Ker sem vedoželjen in vedno rad spoznavam nova dejstva, me zanima, kaj je v radioamaterstvu COTA, ki je zapisan na začetku članka, oz. v prvem delu članka. (Popestrili so ga še predstavitve aktivnosti COTA in enota za zveze SV).
Hvala za pojasnilo!
S57NAZ napisal/-a:Ker sem vedoželjen in vedno rad spoznavam nova dejstva, me zanima, kaj je v radioamaterstvu COTA, ki je zapisan na začetku članka, oz. v prvem delu članka. (Popestrili so ga še predstavitve aktivnosti COTA in enota za zveze SV).
Hvala za pojasnilo!
S51D napisal/-a:Cota pri nas po domače rečemo krpi
sicer pa je COTA v hamradiu kratica za "Caves On The Air" ... to je zadnja modna muha v hamradiu pri nas,... naslednja pričakovana po napovedih bodo jezera, bajerji,ribniki, mlake in mlakuže.
S57NAZ napisal/-a:Ker sem vedoželjen in vedno rad spoznavam nova dejstva, me zanima, kaj je v radioamaterstvu COTA, ki je zapisan na začetku članka, oz. v prvem delu članka. (Popestrili so ga še predstavitve aktivnosti COTA in enota za zveze SV).
Hvala za pojasnilo!
sicer pa je COTA v hamradiu kratica za "Castle On The Air" ... to je zadnja modna muha v hamradiu pri nas,... naslednja pričakovana po napovedih bodo jezera, bajerji,ribniki, mlake in mlakuže.
Hvala za pojasnilo!
sicer pa je COTA v hamradiu kratica za "Castle On The Air" ... to je zadnja modna muha v hamradiu pri nas,... naslednja pričakovana po napovedih bodo jezera, bajerji,ribniki, mlake in mlakuže.
Hvala za pojasnilo!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 61 gostov