S56KPN napisal/-a:Zanimivo?
ZRS ima celo denar za antenske sisteme na sedežu ZRS hmmm.
Potem se postavlja vprašanje kdo bo lahko delal na opremi????
Če štajerska meni da bo z preselitvijo sedeža ZRS dosegla razcvet radioamaterstva tudi prav.
S56KPN napisal/-a:
Če štajerska meni da bo z preselitvijo sedeža ZRS dosegla razcvet radioamaterstva tudi prav.
s57nbt napisal/-a:S56KPN napisal/-a:
Verjetno meni tako večina Slovenije minus Lj kotlina (brez da koga žalim, izjeme so izvzete).
Osebno s tem ne vidim nikakršnega problema. Kako se je delalo na LP6, smo tudi videli.
Pa lažje bo nafehtat na novi lokaciji za pošten stolp kot se šika in ga postavit, kot bi to bilo izvedljivo marsikje drugje.
En stari maček me par dni vprašal, ko je nanesla beseda o novem sedežu ZRS, "zakaj nihče ni proti prestavitvi UKV zbora iz Prekmurja v LJ?"
LP, Uroš
Dobrodošli v MB prijatelji
S56ZDB napisal/-a:Kakšna je bila ponujena cena za odkup prostorov ZRS na Lepem potu 6 s strani MOL?
73
S56ZDB, Darko
S55SR napisal/-a:S56ZDB napisal/-a:Kakšna je bila ponujena cena za odkup prostorov ZRS na Lepem potu 6 s strani MOL?
73
S56ZDB, Darko
Kakršnakoli, pa tudi če je bila 1(EN) €, je bila previsoka za tisto barako iz lesa izpred 50+ let.
S55SR napisal/-a:S56ZDB napisal/-a:Kakšna je bila ponujena cena za odkup prostorov ZRS na Lepem potu 6 s strani MOL?
73
S56ZDB, Darko
Kakršnakoli, pa tudi če je bila 1(EN) €, je bila previsoka za tisto barako iz lesa izpred 50+ let.
Vrni se na ZRS - Zveza Radioamaterjev Slovenije
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost