Morda bo komu koristila ta povezava

Vse kar ne sodi v zgornje rubrike, pa ima kaj zveze z radioamaterstvom!

Moderatorji: S57D, s55o

Morda bo komu koristila ta povezava

OdgovorNapisal/-a S57MB » 03 Nov 2011, 15:58

http://www.gaeaplus.si/sl

73 de S57MB-Boris
S57MB

Kraj: velenje jn76ni

Re: Morda bo komu koristila ta povezava

OdgovorNapisal/-a S51CP » 03 Nov 2011, 18:31

Boris, lahko na kratko poveš kaj je tu bolše od Google maps. Ko sem kliknil na link se tam nisem znašel.

Lp & 73
S51CP stojc
S51CP

Kraj: JN65WS

OdgovorNapisal/-a S57MB » 03 Nov 2011, 21:45

Stojc pozdrav!
Jaz sem odprl program in začel malo raziskovati.Nikdar nisem trdil , da je boljši kot Google maps zato pa je toliko bolj interesanten.Ker smo ali so ljudje med radioamaterji ,ki opravljajo tudi druge hobije prostovoljno sem zato tudi napisal. Morda bo komu koristila ta povezava.Morda ni povezava interesantna za vse, toda za določenega posameznika je lahko. In če lahko tistemu posamezniku koristi je cilj dosežen.
73 de S57MB-Boris
S57MB

Kraj: velenje jn76ni

OdgovorNapisal/-a S51CP » 05 Nov 2011, 20:35

S57MB napisal/-a:Stojc pozdrav!
Jaz sem odprl program in začel malo raziskovati.Nikdar nisem trdil , da je boljši kot Google maps zato pa je toliko bolj interesanten.Ker smo ali so ljudje med radioamaterji ,ki opravljajo tudi druge hobije prostovoljno sem zato tudi napisal. Morda bo komu koristila ta povezava.Morda ni povezava interesantna za vse, toda za določenega posameznika je lahko. In če lahko tistemu posamezniku koristi je cilj dosežen.
73 de S57MB-Boris

Boris imaš prav,
to temelji na raziskovanju in če se poglobiš se najdejo interesantne stvari. Sam čas si je treba uzet.

LP S51CP Stojc

P.s. Na nekem tujem (ne bom povedal katerem) forumu so me okarali, da se pozdrav 73 uporabja izključno pri vzpostavitvi RA zveze, ter da to ni primerno za pozdrave preko e-mailov, forumov in ostalih pisnih oblikah... QSL kartica ?
Jaz se bom v bodoče skušal tega držat. Kaj je prav in kaj ni bo pa povedal kdo, ki je bolj pristojen kot sem jaz ;)
S51CP

Kraj: JN65WS

Vrni se na Razno

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov