Dostop je dovoljen le članom ZRS.
S57D napisal/-a: ... Kaj bom res po 30 letih članstva v RK Triglav moral zamenjati klub? ...
73, Miloš S57D
S57D napisal/-a:Problem je v tem, da moj matični klub Triglav do sedaj ni nakazal moje kotizacije ZRS (plačane decembra 2009!) naprej na račun ZRS. Logika pa je sedaj taka, da dokler ni moj denar na ZRS, me program, ki bedi nad članstvom obravnava kot izobčenca - neplačnika. Kaj bom res po 30 letih članstva v RK Triglav moral zamenjati klub? Vsakemu funkcionalno pismenemu človeku je jasno, da denarja, ki ni tvoj ne zadržuješ na svojem računu, ampak ga moraš v dogovorjenem roku plačila nakazati naprej tistemu kateremu je namenjen. Torej, klub obdrži na svojem računu del nakazanega denarja namenjenega klubski članarini, del denarja namenjenega kotizaciji ZRS pa nakaže naprej. It is simple, like that! Če pa komu ni to kristalno jasno, lahko pridem v klub v učilnico in narišem na tablo.
73, Miloš S57D
S57D napisal/-a:Mario, v citatu si izpustil prvi stavek, ki se mi zdi pomemben, namreč tako informacijo sem dobil od predsednika ZRS. Kar se mene tiče, lahko mirno živim brez portala in uradnega foruma ZRS, saj sta bolj ali manj mrtva. Vse se dogaja na forumu LEA in to mi čisto zadostuje.
V klub hodim redno, nazadnje sem bil prejšnji teden (lahko preveriš vpis v knjigi). Prišel bi tudi kakšen ponedeljek, pa me preveč moti kajenje v radioklubu, polni pepelniki na hodniku, pa kaj bi našteval saj to lahko tudi sam vidiš .... Klub je neke vrste javen prostor in ni privat stanovanje, zato bi se splošno znani "protikadilski" zakon moral upoštevati tudi v RK Triglav.
73, Miloš S57D
S51U napisal/-a:ZRS je v dogovoru z RK Triglav......
s56g napisal/-a:Hoj, vsi
Dobil sem nekaj administratorskih pravic na http://www.zrs.si in popravil malenkost nastavitve: prijava je zdaj mogoča za vse, ki imate uporabniško ime in geslo ... testiranja na plačano kotizacijo ni več.
73 de tom*/s56g
Vrni se na ZRS - Zveza Radioamaterjev Slovenije
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov