S56ZDB napisal/-a:
Hej, mene ne moti, imam kar nekaj kilometrine "scanja uz veter" in sem redko kdaj pri tem bil nedosleden, a velikokrat zelo uspešen (konkurenčni boji zoper Telekom, afera UDBA.NET, afera BWIN.COM, to name just few). Bojevati se za "skupno dobro" mi je pisano na kožo od nekdaj in se tega nikoli nisem sramoval. Še najbolj pa se mi gnusijo tisti, ki so močni le v tropu iz katerega le grizejo, grizejo.. ...
S56ZDB, Darko
Darko poglej se. Kot si povedal: potolkel si sovražnike: »Telekom, afera UDBA.NET, afera BWIN.COM, to name just few«, da ne bi zmogel sedaj še tropa RADIOAMATERJEV. Ugotavljaš, da zdrahe trajajo že 18 let, ti pa si se namenil temu napraviti konec za vselej. Boš nam že posvetil, saj si bojevnik - odvetnik in to ne glede na žrtve, do bridkega konca, pa če v ZRS ostane samo še predsedstvo. Pa se bojim, da s svojim sekanjem po sovražnikih samo še povečuješ razdor in agonijo podaljšuješ. Zmagati v boju, z utišanjem in izganjanjem nasprotnikov ter s preglasovanjem pomeni dobiti bitko, ne pa vojno. Bitke in preglasovanja vedno naredijo poražence, ki čakajo na svojo priliko. Uničil jih ne boš, pa če imaš sedem življenj in zbereš skupaj vse odvetnike. Kje imaš garancijo, če ti recimo sedaj uspe zakon spraviti pod streho, da ga ne bo naslednja garnitura ob morebitnem ugodnem političnem vetru spet sesula.
Bolje bi bilo, če svojo energijo uporabimo za zagotovitev konsenza med vsemi radioklubi v Sloveniji, kjer ne bo poražencev, najti je potrebno kompromis, ki bo sprejemljiv za vse. Vem da je to težko delo, veliko težje kot mlatiti po »Turkih«, vendar sem prepričan, da je to edini način za pot do uspeha. Morda ne bo uspelo v enem mandatu, pa kaj za to, saj gre za slovenske radioamaterje in zanje se splača potruditi, mar ne Darko?
73 Zvone