"pohvala" Vsak komentar je dobrodošel-pozitiven -negativen

Vse kar ne sodi v zgornje rubrike, pa ima kaj zveze z radioamaterstvom!

Moderatorji: S57D, s55o

"pohvala" Vsak komentar je dobrodošel-pozitiven -negativen

OdgovorNapisal/-a S57MB » 22 Okt 2009, 16:27

No da bi začel to temo,sem se odločil prav z posebnim razlogom.Nekaterim se zdi da je medsebojna pomoč radioamaterjem samoumevna.Toda verjemite ni zmeraj tako.V tem prispevku ne bom omenjal imen in znakov.Prepoznali se bodo sami,z svojimi kolkegialnimi dejanji,ki so jih posvetili meni in drugim.Grajanja je na teh forumih preveč,zato si posamezniki zaslužijo vso pohvalo,za svoje delo,čas in še kaj.Če se zdi moderatorju ta prispevek neumesen ,( za mene ni) ga prosim lahko mirne duše izbriše.Lep pozdrav 73 de S57MB-Boris Velenje JN76NI
Zadnjič spremenil S57MB, dne 25 Okt 2009, 18:16, skupaj popravljeno 1 krat.
S57MB

Kraj: velenje jn76ni

Re: "pohvala"

OdgovorNapisal/-a s57uud » 22 Okt 2009, 19:10

S57MB napisal/-a:Če se zdi moderatorju ta prispevek neumesen ,( za mene ni) ga prosim lahko mirne duše izbriše.

Daleč od tega, da bi bil neumesen, še več, menim, da je nujno potreben, saj smo danes priče le grajanju in kregariji. Vse manj pa je pozitivnih misli in besed. Ravno zato je tvoj prispevek še kako dobrodošel. V tej priliki pozivam tudi ostale, da razmišljajo z dneva v dan bolj pozitivno.
Uporabniški avatar
s57uud
Moderator

Kraj: Kačiče 15, 6215 Divača

Re: "pohvala"

OdgovorNapisal/-a S57MB » 22 Okt 2009, 19:36

s57uud napisal/-a:
S57MB napisal/-a:Če se zdi moderatorju ta prispevek neumesen ,( za mene ni) ga prosim lahko mirne duše izbriše.

Daleč od tega, da bi bil neumesen, še več, menim, da je nujno potreben, saj smo danes priče le grajanju in kregariji. Vse manj pa je pozitivnih misli in besed. Ravno zato je tvoj prispevek še kako dobrodošel. V tej priliki pozivam tudi ostale, da razmišljajo z dneva v dan bolj pozitivno.

Vidim ,da so še ljudje ,ki razmišljajo v to smer.Dam ti prav ,res je preveč nabito z negativno energijo,zato razmišljajmo in delajmo pozitivno.Vsaj poskusimo.73 de S57MB
S57MB

Kraj: velenje jn76ni

Re: "pohvala" Vsak komentar je dobrodošel-pozitiven -negativen

OdgovorNapisal/-a s56a » 17 Mar 2010, 09:40

Poskus z javnim pozivom moderatorju S55O o premestitvi 11 prispevkov iz smetnjaka pod razno. Nic se ne pridobi brisanjem in zapiranjem debat na internetu. Vkljucno s kritiko dela moderatorjev. Kontrolirajte EGO pri javnem nastopanju!

Pa sse umaknite rdeci klicaj s pozivom na prijavo objave in zeleni krizec za brisanje!
s56a

OdgovorNapisal/-a S56DM » 17 Mar 2010, 11:39

Pozdravljam pobudo Borisa. Vse več je neutemeljenega grajanja in teženja. Dobre stvari pa se kar nekak pozabljajo. Čas je da gledamo naprej in ne več toliko nazaj.

Bom pa izkoristil priložnot in še enkrat vprašal s56a (nevem kako ti je ime) kaj te muči? Odkar se je menjalo vodstvo si prišel na forum (prej te nikoli nisem opazil) in še nič pozitivnega nisem prebral od tebe. Bolj provokacije.
Pa brez zamere.

73 de s56dm
Davorin
S56DM

Kraj: JN76TJ

OdgovorNapisal/-a s57fk » 17 Mar 2010, 11:43

Kot je minuta različno dolga glede na to, na kateri strani straniščnih vrat stojiš, tako so tudi kriteriji za primernost nekega prispevka na forumu drugačni pri oranžnih, zelenih ali modrih :) .

Ob napisanem v tistem "Off topicu" je bil moderatorjev ukrep milo rečeno nežen. Na kakem drugem forumu bi bilo zelo verjetno precej drugače. Poziv k odstopu moderatorjev ... zakaj že? Edino kar po mojem mnenju počnejo narobe je to, da so preveč tolerantni do takšnih in podobnih izletov mimo obravnavane teme posameznega prispevka. Mine me prebiranje tematike o seji UO ZRS z vmesnimi vložki o študentih teoretične fizike, pa hrvaški kulturi in srbski demokraciji.

s56a napisal/-a:... Nic se ne pridobi brisanjem in zapiranjem debat na internetu. Vkljucno s kritiko dela moderatorjev. Kontrolirajte EGO pri javnem nastopanju!

O pa se. Red na forumu in uporabnost tako moderiranega gradiva. Kritika moderatorjev, ego? A si mogoče kdaj pomislil, da so tudi tvoji prispevki javno nastopanje? Bi znal bolje?

Kdaj pa kdaj pomisli tudi na koga, ki pride na ta forum prebrat kako tematiko vezano na radioamaterstvo in ga tvoje osebne frustracije eno figo zanimajo.

Lp, Frenki
Uporabniški avatar
s57fk

Kraj: Ljubljana, JN76GB

Vrni se na Razno

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov