In še izražanje nestrpnosti po vrhu (ob tem kar je v naslovu-predmetu)
   Namreč naš ham S55S se me je zopet "sposodil" v delu foruma o zrd-ju. Se nebi oglasil s to temo (omalovaževanje...)ako bi to bilo prvič.Prav tako se je znal sposoditi že marsi koga.Kot strokovnjak za obdelavo slik (foto shop)je tako rekoč sramotno že pred leti obdelal neko sliko in jo razpošiljal po mailih.(povedati je pa znal po moji reakciji da je na hitro sformatiral tisti PC !) Od takrat,morda že od prej, ga mnogi poznajo kar sodim po nekaterih reakcijah prispelih do mene.Prav tako je odreagiral ko sem nekoč rekel par besed okoli lepega obnašanja na forumu, po mailih-internetu (saj imamo v svojih mail add tudi svoje call-e) in se s svojimi Call-i predstavljamo zelo široko po svetu.
   Prav tako se oglašam tudi ker se je pojavil nov"red" , čeprav imamo "ham spirit" že dolgo  poznan.
   Na bandu in sicer imam navado kar imenovati "grešnika", na njemu je pa  da me s poštenimi argumenti prepriča da nimam v svoji oceni prav.Dobi prisrčno opravičilo-zopet javno !
   Torej, ako si bomo kaj več povedali  tovariško med seboj, bo zadostoval kar navaden ham spirit, kakor tudi izboljšanju odnosov med hami in sicer.
   Albert        73 !