hZbiram podpise za odvzem vseh pravic sedanjih moderatorjev in za ponovno izvolitev novih moderatorjev. Dajmo priložnost novim in mlajšim moderatorjem.
lp,
Toni / s55cw
s57x napisal/-a:Le zakaj neki je tam zgoraj desno - lunomer??
Izvajanje represije in nerazumevanje drugih in celo brisanje tem, ki izražajo mnenje, ki ni njihovo, ni ravno merilo sodobnega časa.
S55CW napisal/-a:Zbiram podpise za odvzem vseh pravic sedanjih moderatorjev in za ponovno izvolitev novih moderatorjev, kajti imam občutek da je forum LEA postal privat forum in osebno stališče posameznikov. Dajmo priložnost novim in mlajšim moderatorjem.
lp,
Toni / s55cw
s57uud napisal/-a:Pravila v točki 5 pravijo, da je že start te teme v navzkrižju s postavljenimi pravili, ki ste jih sprejeli v trenutku prijave na forum.
s57nbt napisal/-a:s57uud napisal/-a:Pravila v točki 5 pravijo, da je že start te teme v navzkrižju s postavljenimi pravili, ki ste jih sprejeli v trenutku prijave na forum.
No, točno s tem sem mislil, da tu ni demokracije. Čeprav nekateri mislijo, da je, in nekateri trdijo, da je. Pa je ni. Enostavno.
s57nbt napisal/-a:Ker je peskovnik privaten (med visokimi visokimi bloki, da se ne vidi noter, še bolj pa, da se ne vidi ven), ki si ga po potrebi ZRS lasti za svojega in spet reče da ni uraden, ko ji ta verzija bolj ustreza in zato bo po mojih predvidevanjih tudi tako ostalo.
s57nbt napisal/-a:In kako se lahko potem od uporabnikov zahteva, da spoštujejo pravilnik, če ga ne spoštujejo niti admini/moderatorji, ki so jih postavili?
s57nbt napisal/-a:No pa ko smo že pri pravilih, še prosim preberi predzadnji odstavek v tretji točki teh istih pravil.
V kratkem pričakujem spremembo/brisanje tega odstavka, ter kompletno prenovo te iste točke.
To naprimer je eno izmed pravil, ki jih nad enimi izvršujete, pri drugih pa ne. Pa jih je še..
s57nbt napisal/-a:Da pa je/bo izdid "referenduma" tak, da bi bil v čast samemu Miloševiću, pa že od začetka ne dvomim (pač vem kaj vse forum dopušča)
s57nbt napisal/-a:Upam, da nisem koga užalil, to vsekakor ni bil moj namen.
Lep dan vsem!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov