Zapisnik 11. seje UO ZRS

Zapisniki sej, konferenc, sestankov..

Moderatorji: s55o, S57BBA

Zapisnik 11. seje UO ZRS

OdgovorNapisal/-a S57BBA » 15 Mar 2007, 09:51

Zapisnik 11. seje upravnega odbora ZRS (UO ZRS), ki je bila 7. marca 2007, ob 16.00 uri, v prostorih radiokluba Ljubljana-S53AJK, Ljubljana, Drenikova 32.

Prisotni: Ivan Batagelj-S54A, Štefan Barbarič-S51RS, Boris Plut-S54O, Miran Vončina-S50O, Goran Krajcar-S52P, Bajko Kulauzović-S57BBA, Simon Mermal-S53RM, Silvo Obrul-S50X in Franci Žankar-S57CT; Bojan Debelak-S56UTM, predsednik NO ZRS; Drago Grabenšek-S59AR in Peter Ponikvar-S56KPN.

Predlagan in sprejet je bil naslednji dnevni red:

1. Pregled in potrditev zapisnika 10. seje UO ZRS
2. Priprave na 35. konferenco ZRS
3. Poročilo o finančnem poslovanju ZRS v letu 2006
4. Osnutek finančnega načrta ZRS za leto 2007
5. Razno – druge aktualne zadeve:
a) Pravila za tekmovanja v amaterskem radiogoniometriranju-ARG in Pravila za izbor ARG reprezentance ZRS
b) Razpis za poslovne prostore ZRS
c) Anketa za glasilo CQ ZRS
d) Razpis za sekretarja ZRS
e) Vabilo za sodelovanje ZRS na sejmu v Pordenonu
f) Vprašanja Bajka Kulauzovića-S57BBA
g) Dopis radiokluba Slovenj Gradec-S59DCD

Sklep štev. 279: UO potrjuje zapisnik 10. seje z enim vzdržanim glasom.

Sklep štev. 280:
UO ugotavlja, da so na ZRS prispele naslednje kandidature za organe ZRS:

Upravni odbor ZRS:

- Tilen Cestnik-S56CT – za managerja za RPT,
- Samo Uršej-S56VSU – za podpredsednika ZRS,
- Jani Kuselj-S52CO – za člana UO,
- Andrej Breceljnik-S56ZAB – za člana UO,
- Boštjan Vončina-S55O – za člana UO.
- Herman Jazbec-S53ND – za člana UO.

Nadzorni odbor ZRS:

- Bojan Debelak-S56UTM – za člana NO,
- Drago Bučar-S52AW – za člana NO,
- Jože Temnikar-S56JT - za člana NO.

UO ugotavlja, da manjkajo predlogi za:

- predsednika ZRS,
- dveh podpredsednikov ZRS
- za dva člana UO ZRS,
- za pet članov disciplinske komisije ZRS.

Bajko Kulauzović-S57BBA je že pred sejo obvestil UO, da ne sprejema predloga Silva Obrula-S50X, podanega na 10. seji UO, za kandidaturo za predsednika ZRS, kar je tudi utemeljil.

UO ugotavlja, da kljub večkratnim poskusom in dogovoru na posvetu s predsedniki radioklubov ZRS, ni novih predlogov z kandidate za članstvo v organih ZRS.

ZRS ponovno apelira na vodstva vseh radioklubov-članov ZRS, da izpolnijo svojo vlogo in obvezo za predlaganje kandidatov v organe ZRS in jih posredujejo na ZRS, da bo UO lahko pripravil ustrezne predloge za konferenco ZRS, ki mora biti enkrat letno po določilih zakona o društvih.

Sklep štev. 281:

UO sprejema poročilo o finančnem poslovanju ZRS v letu 2006 z obrazložitvami in ugotavlja, da je ZRS kljub manjšim prihodkom delala gospodarno in realizirala sprejete naloge, in ga predlaga konferenci v sprejem.

UO je obravnaval predloženi osnutek finančnega plan za leto 2007 in po dodelavi v razpravi sprejema kot predlog in ga predlaga konferenci v sprejem.

Na željo člana UO mora strokovna služba pred sejo UO pripraviti specifikacijo porabe sredstev na določeni postavki iz finančnega načrta.

UO pri tem ugotavlja:

- da v finančnem načrtu še niso zajeti prihodki, ki se jih pričakuje s podpisom pogodb o sodelovanju z MORS, z URSZR, ki še niso podpisane;
- da finančni načrt zagotavlja izdajanje glasila CQ ZRS;
- da dosedanji sekretar v funkciji glavnega urednika CQ ZRS pripravi in uredi še eno številko CQ ZRS;
- da v zvezi s poslovnimi prostori v tekočem letu še ni mogoče pričakovati bistvenih prihrankov;
- da je potrebno bistveno spremeniti vsebino dela novega sekretarja ZRS in s tem realizirati bistveno zmanjšanje določenih odhodkov, ki so bili do sedaj namenjeni zunanjim izvajalcem;
- Silvo Obrul-S50X pridobi nove ponudbe za pripravo in tiskanje CQ ZRS;
- UO ZRS ohranja v veljavi svoj sklep štev: 272, da se prihranke na različnih postavkah prvenstveno nameni za pokrivanje stroškov pionirske ekipe EU ARG prvenstvu.

Sklep štev. 282:

UO sprejema Pravila za tekmovanja v amaterskem radiogoniometriranju-ARG in Merila za izbor ARG reprezentance ZRS (oboje se objavi v glasilu CQ ZRS).

Sklep štev. 283:

Na razpis UO za pridobitev novih prostorov za potrebe delovanja ZRS je prispela ponudba radiokluba Ljubljana-S53AJK (je v arhivu ZRS). UO jo ocenjuje kot ustrezno in jo sprejema, pri tem pa ugotavlja, da je odpovedni rok najemne pogodbe za sedanje prostore na Lepem potu 6, z Mestno občino Ljubljana, šest mesecev.

V skladu z določilom 19. člena statuta ZRS, UO predlaga konferenci ZRS, da odobri:

- podpis najemne pogodbe z radioklubom Ljubljana pod pogoji iz ponudbe;
- odpoved pogodbe o najemu poslovnih prostorov na Lepem potu 6 z Mestno občino Ljubljana;
- da se pripravi vse potrebno za preselitev ZRS na v nove prostore in poskuša doseči skrajšanje odpovednega roka;
- da se sklene pogodba z radioklubom Ljubljana za minimalno dobo pet let v skladu z določili razpisa.

UO ocenjuje prihranek pri najemu novih prostorov v višini 1800 EUR na letni ravni.

Sklep štev. 284:

Na anketo v zvezi z glasilom CQ ZRS je odgovorilo 30 radioklubov, od tega jih 15 predlaga izhajanje CQ ZRS v dosedanji tiskani obliki, 15 pa se jih s tem ne strinja.

30 radio klubov je posredovalo elektronske naslove, na katere bo lahko ZRS posredovalo informacije pomembne za delovanje ZRS. UO apelira na vodstva vseh ostalih radio klubov, da do konference ZRS posredujejo svoje e-naslove in tako omogočijo uresničitev sklepov s posveta s predsedniki radioklubov in posledično zmanjšanje stroškov ZRS.

Sklep štev. 285:

Na razpis za sekretarja ZRS sta prispeli dve prijavi:

1. Vili Oblak-S51XO,
2. Peter Ponikvar-S56KPN.

UO ugotavlja, da samo Peter Ponikvar-S56KPN izpolnjuje razpisne pogoje, zato imenuje komisijo v sestavi: Ivan Batagelj-S54A, Miran Vončina-S50O in Drago Grabenšek-S59AR, da kandidata, ki izpolnjuje razpisne pogoje povabi na razgovor. UO pooblašča predsednika ZRS, da po uspešno opravljenem razgovoru z izbranim kandidatom podpiše individualno pogodbo o zaposlitvi za obdobje do naslednje, 36. konference ZRS, z možnostjo podaljšanja. Razgovor se opravi do 35. konference ZRS.

Sklep štev. 286:

Naslednja, 12. seja UO ZRS bo 17. marca 2007, ob 10.00 uri, v Celju - v hotelu Štorman, pred samo konferenco ZRS.

Sklep štev. 287:

Sprejme se povabilo za sodelovanje ZRS na sejmu v Pordenonu, ki bo od 29. aprila do 1. maja 2007.

Sklep štev. 288:

Na vprašanja Bajka Kulauzovića-S57BBA v zvezi z realizacijo določenih sklepov UO ZRS ugotavlja in pojasnjuje:

Sklep 206.a: Pristojno ministrstvo vztraja, da se opravlja del izpita s področja telekomunikacij strogo v skladu z veljavnim pravilnikom.

Sklep 215: Objava »band plana« se pripravlja kot priloga naslednje številke CQ ZRS.

Sklep 237.c: Zaradi nenaklonjenosti posameznikov v UO ZRS in SCC so razgovori med predsednikoma obeh organizacij o tesnejšem sodelovanju zastali.

Sklep štev. 289:

UO ZRS ugotavlja, da je bil dopis radiokluba Slovenj Gradec-S59DCD že obravnavan na 10. seji UO, kar je razvidno iz zapisnika te seje, ki je bil objavljen na spletnih straneh ZRS in poslan tudi v radioklube ZRS.

Sklep štev. 290:

Sprejme se poročilo Sineta Mermala-S53RM, ki je kot predstavnik ZRS sodeloval na srečanju C5 IARU Region 1, februarja na Dunaju (poročilo se objavi v glasilu CQ ZRS).

Za zapisnik:
Miran Vončina, S50O
Drago Grabenšek, S59AR

Ivan Batagelj, S54A
predsednik ZRS
Zadnjič spremenil S57BBA, dne 22 Maj 2007, 12:58, skupaj popravljeno 2 krat.
S57BBA
Moderator

Kraj: JN76FC

OdgovorNapisal/-a s55o » 15 Mar 2007, 12:02

Lep pozdrav!

Mene so kandidirali brez moje vednosti. Tako da želim, da se moja kandidatura nepreklicno umakne in da se taki dogodki ne dogajajo več.
S kandidati bi se lahko pogovorili predno jih kar določite za kandidaturo.

Tudi to, da pride material ven par dni pred konferenco je isto kot z mojo kandidaturo...Neresno.

Vprašanj za izpite.....tisto kar smo se zmenili na posvetu...je ostalo ponovno samo na posvetu razen pridobivanja e naslovov...

lp
Boštjan s55O
Ex.S56WTT,S57WTT; All that is necessary for the triumph of evil is that good men do nothing.
Uporabniški avatar
s55o
Tečni Moderator

Kraj: jn76gh

OdgovorNapisal/-a S56C » 15 Mar 2007, 12:49

Bošti, ne se sekirat, se dogaja, tokrat so se posvetovale poslanske skupine, kandidat je potem lahko samo počaščen :lol:

Sklep 237.c: Zaradi nenaklonjenosti posameznikov v UO ZRS in SCC so razgovori med predsednikoma obeh organizacij o tesnejšem sodelovanju zastali.

posamezniki si niso naklonjeni :roll: Lahko uporabijo klic v sili, ali pa polovičko, glas ljudstva ne priporočam.

Škoda da 6A ne prebira več, on bi sigurno razumel mojo sledečo misel:
"hej, haj, baš nas briga, vozamo se na taljiga, heeeej..."
73 es GD DX de S56C
Uporabniški avatar
S56C

OdgovorNapisal/-a s58ru » 15 Mar 2007, 17:39

Boštjan, kako to, da se ne čutiš počaščenega?
Poglej Batagela. Njega ni nikoli nihče kandidiral, pa je bil podpredsednik in sedaj je predsednik.
Na posvetu pa je bilo jasno rečeno, da dogovori niso za nobenega zavezujoči.
73 S58RU
s58ru

OdgovorNapisal/-a s55o » 15 Mar 2007, 19:03

No da ne bom delal iz muhe slona.

O zadevi sva se z Miranom res pogovarjala, a sem mu povedal, da bi lahko sodeloval samo, če mi bo ustrezala ekipa in predvsem predsednik. Da se bo kaj naredilo, kajti polovičarsko ne grem v to.

Po tem je sledilo zatišje in sedaj to.
Ni zamer, a včasih se je potrebno pozanimati, predno se ukrepa.

lp
B
Ex.S56WTT,S57WTT; All that is necessary for the triumph of evil is that good men do nothing.
Uporabniški avatar
s55o
Tečni Moderator

Kraj: jn76gh

OdgovorNapisal/-a s58ru » 18 Mar 2007, 10:46

Kako so grdi RK, ki niso poslali novih predlogov s kandidati za članstvo v organih ZRS. Ko so to slišali celjski RK ( do sedaj so bili v tujini), so se izprsili in rešili ZRS.
s58ru

OdgovorNapisal/-a s54v » 18 Mar 2007, 18:59

Rudi

kaj ni bilo rečeno, da tako ali tako predlogi niso zavezujoči.

:roll: :roll:
73 de S54V Rado
s54v

Kraj: IZOLA

OdgovorNapisal/-a S51BR » 25 Mar 2007, 16:52

Zanimivi sklepi. Vendar pa se tudi v ZRS nekaj premika. Ko sem v času svojega predsednikovanja predlagal nekatere stvari, ki so zdaj po načinu tudi v gornjem zapisniku, so se nekateri takoj metali po trepalnicah. :wink: Mislim na iskanje cenejših prostorov, delovne pogodbe za določen čas, ... Ah, sem bil pač prezgoden. Pa sem vedel, da bo čas prisilil v to.
73, Rudi, S51BR
ex. S56SRB in S57SRB,
TX/RX: Yaesu FT 857D, Icom T7E
S51BR

Kraj: JN75LX, Sevno

Namesto pritožbe

OdgovorNapisal/-a Vili-S51XO » 29 Apr 2007, 00:56

Pozdravljeni!

Nekaj na temo "pišmevuhovskega" odnosa UO ZRS do plačnikov članarine ZRS.

Preberite si priložena prispevka "Namesto pritožbe" in "Curriculum vitae radioamatori".

Obljubljam, da bom pred vsakim odgovorom na morebiten komentar, le tega temeljito premislil; tudi o "Namesto pritožbe" sem objavo dolgo tehtal.

Pripominjam, da 100 dnevni "mir" za novo ZRS vlado ni potreben, saj so od 11 članov upravnega odbora le 4 novi.

73

S51XO

CURRICULUM VITAE RADIOAMATORI

Ime mi je Vilko Oblak. Radioamater sem postal 01.04.1972, ko sem se včlanil v Radioklub Ivana Cankarja – YU3EIJ na Vrhniki. 11.05.1973 sem opravil izpit za operatorja III. razreda in ko sem naredil okoli 1500 CW zvez, sem smel na SSB.

Kmalu sem postal navdušen kontester in s prijateljem Slavkom Celarcem, zdaj S57DX, sva bila že 1974 operatorski del klubske ekipe v tekmovanju za pokal ZRS. Prve UKV zveze sem napravil leta 1973 na starem AO 10 izdelanim pred letom 1968, ko pa smo leta 1976 kupili TRIO TS 700, sem začel sodelovati tudi na UKV tekmovanjih.

1974 sem bil delegiran kot predstavnik radiokluba pri vrhniški mladinski organizaciji (OK ZSMS). Že naslednje leto sem postal mladinec prostovoljec v enotah Teritorialne obrambe Slovenije skupaj s še tremi mladimi operatorji iz radiokluba. S Slavkom in mojim mlajšim bratom Mirkom, YU3-RS-921, smo od 1977 do 1981 sestavljali zmagovito ekipo OŠ TO Vrhnika v tekmovanjih vezistov Republiškega štaba TO v hitrem sprejemanju in oddajanju Morsejevih znakov. Tudi v posamezni razvrstitvi sem bil večkrat prvak. V ZRS QRQ tekmovanju me je leta 1982 premagal samo Branko Zemljak, zdaj S57C, ki je oddajal z elektroncem, jaz pa na pešaka.

Leta 1978 sem dobil prvi osebni znak YU3TUW. Že 1979 sva skupaj z bratom Mirkom zmagala v tekmovanju za pokal ZRS v kategoriji SSB, več operatorjev. Od 1983 do 1992 sem uporabljal pozivni znak YU3XO.

V 35 letnem radioamaterskem stažu sem bil član upravnega odbora v radioklubih Vrhnika, Borovnica in Triglav, od 1977 do 1981 sem bil tajnik radiokluba Vrhnika in do 1983 predsednik, več let sem bil tudi podpredsednik radiokluba Borovnica.

Kot referent za zveze na oddelku za ljudsko obrambo občine Vrhnika sem od 1979 do 1985 sodeloval s tremi radioklubi v občini od adaptacije prostorov do opremljanja z radijskimi postajami. To je pomenilo tako pisanje utemeljitev potreb po denarnih sredstvih za Svet za ljudsko obrambo kot tudi na tisoče ur prostovoljnega dela.

Pisanje prošenj na različne naslove za zagotavljanje eksistence in boljših tekmovalnih rezultatov radioklubov mi je prešlo v kri (!). Rezultati so bili vidni na Trojici nad Vrhniko (YT3T) in na Pokojišču, kjer ima prostore radioklub Borovnica (S53J).

Seveda radioamaterska organizacija stoji in obstoji na podmladku. Vzgojil sem okoli 70 operatorjev z vodenjem tečajev na Vrhniki, v Borovnici in v Ljubljani ter med služenjem vojaščine v Samoboru. Novopečene operatorje sem nato vpeljal v kontestiranje z vodenjem klubskih tekmovanih ekip. Več sto poslušalcem pa sem tudi predaval o radioamaterstvu kot zunanji izvajalec na Osnovni šoli Ivana Cankarja na Vrhniki, na Osnovni šoli Borovnica, na Srednji šoli za elektroenergetiko v Ljubljani, kjer sem bil učitelj strokovno teoretičnih predmetov, na Srednji šoli za pošto, telekomunikacije in ekonomijo v Ljubljani, v Domu Medved Centra šolskih in obšolskih dejavnosti na Medvedjem brdu nad Logatcem, kjer sem bil pedagoški vodja in udeležencem šole v naravi na Čavnu iz Osnovnih šol iz Ajdovščine in Tolmina.

Za Slovenia contest club, radioklub Triglav in ZRS sem štirikrat sodeloval v pripravi in delu na predstavitvenem prostoru na Dnevih tehnične kulture v Ljubljani, tudi na zadnjem sejmu Sodobne elektronike. ZRS sem skupaj z Borisom – S57LO predstavljal tudi na radio-amaterskem sejmu Pordenone 2006.

Število radioamaterskih tekmovanj na frekvencah od 1,8 MHz do 10 GHz, ki sem se jih udeležil, je že zdavnaj preseglo sto. Bil sem v ekipi YU3EIJ, ki se je leta 1980 prvič udeležila Scandinavian activity contesta na KV. Novembra 1979 sem sodeloval v ekipi YU3EY v CQ WW DX CW kontestu. Septembra 2001 sem bil član ekipe IO3V, ki je z Marmolade, 3264 m n.m., dosegla 1. mesto v VHF kontestu I. regiona IARU. Sodeloval sem tudi v dveh m/m ekipah: S51S (radioklub Slovenija) z Rogle v WPX SSB kontestu marca 1999 in IU2D iz Milana v CQ WW DX SSB kontestu oktobra 2000. Prvič smo bili četrti in drugič šesti v Evropi. Kot skrbnik italijanske ekipe na Jančah sem sodeloval tudi na WRTC 2000.

Zadnja leta tekmujem večinoma le na V/U/SHF kontestih, zadnje dve leti in pol predvsem za radioklub Ajdovščina - S53N, včasih pa tudi za radioklub Laško – S59R. Leta 2000 sva bila z Evgenom - S52EZ pod mojim pozivnim znakom prva v Sloveniji na 432 MHz v oktoberskem UHF in v novemberskem CW VHF tekmovanju ZRS. Leta 2005 sem sodeloval prav na vseh devetih VHF, UHF in SHF tekmovanjih, na 7 terminih S5 maratona od 10 in na KV prvenstvu ZRS. Za S53J sem 1997/1998 sodeloval tudi v EME kontestih.

Od 1977 sem o radioamaterstvu objavil več kot trideset člankov za vrhniški Naš časopis, CQ ZRS, SCC novice in Dubus, po enega tudi v Delu ter Življenju in tehniki. Moj angleški prevod članka Kako narediti 1000 zvez v UKV kontestu, je bil objavljen na spletni strani Marconi contest cluba; na spletu ga je možno prebrati tudi v češčini.

Kot rezervni poročnik za zveze in kot radioamater sem za sodelovanje v vojni za samostojno Slovenijo leta 1991 prejel Zahvalo s podpisom generala Janeza Slaparja, poveljnika Teritorialne obrambe Slovenije.

Iz zgodovine se vsak dan učim, da bo meni, mojim bližnjim in seveda tudi radioamaterjem v prihodnosti – bolje (!). Najbolj pomembno pa je – ZDAJ.

Radioamater sem z dušo in telesom. Radioamaterstvo me je definiralo kot osebnost in me usmerilo v poklic. Telegrafija je zame kot poezija. SSB zveza preko ES na 144 MHz mi dvigne utrip na 200, ko kompletiram EME zvezo na 2 m, je nivo adrenalina na višku, ko na Marmoladi rezultat IO3V preseže 400 000 točk, sem že skoraj dosanjal svoje sanje, ki jih vidim zapisane v zvedavih očeh mojega malega sinka Marka.

Za razvoj radioamaterstva sem pripravljen narediti (skoraj) vse!

Vilko Oblak – S51XO
Gornja pot 38
1351 Brezovica pri Ljubljani
gsm: +386 40 697 798
e-naslov: lagacen@volja.net

Datum: 29. aprila 2007

Zveza radioamaterjev Slovenije
Upravni odbor

Lepi pot 6
1000 Ljubljana

Zadeva: Namesto pritožbe

Spoštovani gospodje,

zahvaljujem se Vam, da ste obravnavali mojo prijavo na razpisano prosto delovno mesto sekretarja ZRS, vendar se nikakor ne morem strinjati z Vašim sklepom št. 285, sprejetim 7. marca 2007, ker niste pravilno ugotovili dejanskega stanja.

UTEMELJITEV:

Za razpisano prosto delovno mesto sva bila prijavljena dva kandidata in ne drži, da samo izbrani kandidat izpolnjuje vse razpisne pogoje. Formalno res nisem dosegel zahtevane višje izobrazbe, sem pa opravil 21 izpitov na Fakulteti za elektrotehniko v Ljubljani, kar je vsaj primerljivo s protikandidatom, saj inženirji telekomunikacij pred diplomo opravijo od 12 do 14 izpitov. Poleg tega vse ostale razpisne pogoje izpolnjujem v veliko večji meri kot drugi kandidat.

Po stari dobri ZRS navadi člani UO pred sestankom 7. marca 2007 niso bili obveščeni niti o tem, da sva se na razpis prijavila dva kandidata, kaj šele, da sem jaz drugi kandidat, saj se je izbrani prijavil že ob ugotavljanju interesa za delo sekretarja ZRS. Mimogrede – tako ugotavljanje je po mojem mnenju popolnoma zgrešen način iskanja primernega kandidata, zato se nisem prijavil niti ob podaljšanju roka. Naj dodam, da sem aktiven član slovenske radioamaterske organizacije od daljnega 1. aprila 1972, torej razmere verjetno dovolj dobro poznam, da sem se odločil prijaviti le na uradni razpis (!).

Prijava, CV in 35 let aktivnosti bi moralo biti dovolj za novi - stari UO ZRS, da bi mi poslal pismo z vsaj približno naslednjo vsebino:

"Zahvaljujemo se ti za trud, ki si ga vložil v pisanje Prijave, vendar smo izbrali boljšega kandidata, ker sploh nismo imeli časa brati tvojih CV, saj imamo večinoma nekorekten odnos do članov, ki se trudijo v radioklubih. Razumeti moraš, da nismo imeli časa niti za povabilo na zaposlitveni razgovor, ti pa vsekakor iskreno želimo čimprejšnjo izpolnitev tvojih zaposlitvenih ciljev. Ali po domače: “Piš nas v uh”!”

In občutek bil bi manj grenak!

Vilko Oblak – S51XO
Vili-S51XO

Kraj: Brezovica

OdgovorNapisal/-a s58ru » 29 Apr 2007, 08:44

Dragi Vili S51XO

V vsem opisanem ne vidim nobenih nedoslednosti ne s strani UO ZRS ne s tvoje strani.
Po moje bi moral poslati tvojo prošnjo vsem RK in RK bi te morali ali podpreti in predati kot svoj predlog UO ZRS, ali ne.
Sem preveč v oblakih?

73 S58RU
s58ru

Nedoslednosti

OdgovorNapisal/-a Vili-S51XO » 29 Apr 2007, 13:24

Dragi Rudi - S58RU!

Predlagam, da prebereš kakšnega od okoli 220 postov S56KPN na forumu hamradio.si in morda boš spremenil mnenje o nedoslednosti UO ZRS.
Drugače pa je med oblaki večinoma veselo, občasne pritožbe so le odraz razočaranja nad organizacijo, ki ji z dušo in telesom že dolgo pripadam.

73

S51XO
Vili-S51XO

Kraj: Brezovica

OdgovorNapisal/-a s58ru » 30 Apr 2007, 07:10

Dragi Vili S51XO

Prebral sem ponovno nekaj spotov s podpisom S56KPN. Nimam besed.
Verjetno dobro frizira zapisnike. Morda je asimiliral vse trike predhodnika.Morda....
Pri tem trendu uradnega upadanja radioamaterjev v RK ne vidim bodočnosti ne za njega, ne za ostali pevski zbor. A to so druge zgodbice, ki nobenega ne zanimajo.

73 S58RU

P.S. Če prebereš zapisnik 35.konference na glas, boš porabil več časa, kakor je trajala sama konferenca.
s58ru

Vrni se na Zapisniki

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost