Pa kak stavek ali dva, bi blo lepo, če bi bila zapisana tudi na BBS-ih. Ažurnost, ažurnost, svet se vrti, mi pa z njim.

S56WTT napisal/-a:Konferenca bila...zamenjali vodstvo...
Dodali nekaj lepotnih popravkov k statutu..
Dodali nagrade za članstvo v ZRS ..
Malo se prerekali...
Spoznali novega predsedika v živo (v živo deluje bolj + kot na tem forumu) - zaželeli mu veliko sreče in volje za delo.
Predlagali naj se vse internetne zadeve ZRS dogajajo pod eno domeno. In naj se kakšno datoteko prenese tudi v packet radio omrežje.
S57BIC napisal/-a:Živjo.
Si pa res neučakan.
Saj bo, saj bo. Ob 20. uri je bil HAM fest. Poročila s konference, pa je treba pisat s trezno glavo, mar ne.
Lep pozdrav, Jože.
Anonymous napisal/-a:S57BIC napisal/-a:Živjo.
Si pa res neučakan.
Saj bo, saj bo. Ob 20. uri je bil HAM fest. Poročila s konference, pa je treba pisat s trezno glavo, mar ne.
Lep pozdrav, Jože.
He he, če sem mal žleht, pol na konferenci niso bli s treznimi glavami?
Ja, hvala za zapise, sem prebral, še nimam občutka, da bi si kaj določenega mislil. Upam, da bo čas prinesel svoje, v naše dobro. Ja napake, seveda so, hudič je, ker se ene in iste vedno ponavljajo. Upam, da se naslednje leto ne bodo.
Vsem želim uspešno delo in strpnost, predvsem pa dobro medsebojno sodelovanje.
S56WTT napisal/-a:Kot je 7BBA povedal je bilo kar nekaj problemov z delovnim predsedstvom.
...
Bom pa dodal še en bombonček za debato. Sem pač na pravnem faksu in me take zadeve zelko bodejo v oči.
...
Za drugo leto pa bi prosil, da si vzamemo več časa za konferenco...kajti na hitro in z priganjanjem se ne da nč narediti in kvečjemu pride do napak in neumnosti (kot je bilo pri glasovanji 15 člena, ki je bilo potem razveljavljeno).
Upam, da bom dobil kakšen nov pogled na stvar in da se bodo v prihodnosti popravile napake, ki sem jih tukaj napisal.
s51bw napisal/-a:Za tiste, ki Bajka ne poznate, le nekaj dejstev:
Vrni se na ZRS - Zveza Radioamaterjev Slovenije
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost