>Ce ZRS ne uspe na svojih uradnih spletnih straneh azurno vzdrzevati
>niti call booka http://www.cestel.si/cgi-bin/s5cbs.pl
>se sprasujem, kako bo forum. Odtipkam "S51BR", kot odgovor
>dobim "SRY, S51BR ni v bazi."
Razmisljam in razmisljam, ce bi se oglasil... Ah, torej:
- o odprtju novega foruma sem bil obvescen po e-posti dvakrat zaporedoma z zelo uradnim dopisom, ki se pricne takole:"Po dogovoru s Poldetom Kobalom vam posredujem povezavo..." in se konca takole:"Za dodatne informacije kontaktirajte z Poldetom Kobalom, predsednikom ZRS. 73 Rudi Bregar, S51BR"
- ZRS vodstvo ocitno meni, da ta forum ne predstavlja dejanskega stanja in je pac zahtevalo postavitev svojega foruma; v tem ne vidim nic slabega.
- V ZRS vodstvu ocitno ni nikogar, ki bi poznal delovanje forumov, saj bi se drugace (v izogib podvajanju in dodatnemu delu) raje dogovorili z upravniki tega foruma za odprtje podrocja URADNE NOVICE ZRS, ali STIK Z UO ZRS, ali karkoli drugega, kar bi lahko upravljali (administrirali) izkljucno s strani UO ZRS.
- Callbook ZRS, dosegljiv preko spletne strani www.hamradio.si/callbooks.html je azuriran takrat, ko se spomnim prositi sekretarja ZRS za novo bazo. Bodimo realni, sprememb po koncu februarja ni bilo ravno veliko, recimo S57SRB->S51BR in se kaksen (ja, postavljen je na spletnem naslovu firme, v kateri delam - sem pac imel cgi-bin direktorij dosegljiv v tistem trenutku).
- Celotna spletna stran www.hamradio.si je obnavljana na mojo iniciativo in s podatki, ki jih zmecem skupaj sam v svojem prostem casu za hobi (in potrato casa

- In za konec; srcno upam, da se bo Rudiju dalo poustvarjati v novem forumu, saj je za ziv forum treba grozljivo veliko casa.
Mimogrede, SRY Sandi, da ravno tebe Quotam, si mi bil najblizje pod tipkami

LP Bajko.