KV prvenstvo ZRS 2005 in načela

Tekmovalne tehnike in oprema - KV, Rezultati, Koledarji, ...

Moderator: s55o

OdgovorNapisal/-a s56a » 15 Mar 2006, 21:55

Za zacetek bi S52P lahko kaj napisal! Ampak ljudi s funkcijo to ponavadi ne pocnejo v ZRS. V ohranitev vecjega dela 60-letne YU tradicije...

LP MMM S56A, N1YU

P.S. Mirko, SRI ABT S55A ERROR.
s56a

OdgovorNapisal/-a s57ad » 16 Mar 2006, 15:47

s56a napisal/-a:Za zacetek bi S52P lahko kaj napisal! Ampak ljudi s funkcijo to ponavadi ne pocnejo v ZRS. V ohranitev vecjega dela 60-letne YU tradicije...

LP MMM S56A, N1YU

P.S. Mirko, SRI ABT S55A ERROR.

Dvomom, da bo S52P kaj napisal... :(

Mimogrede, kdor želi neformalni (rezultat moje obdelave) UBN, naj mi sporoči na s57ad@amis.net.

Mimogrede, naš (S57AD, S51AY, S53AU) namen ni bil delati zdraho, kot bi kdo pomislil, ampak opozoriti na napake, ki jih je, verjamem, da iz neznanja, storila komisija pri obdelavi...

73,
Mirko, S57AD

P.S. No problem za S55A error, :wink:
Uporabniški avatar
s57ad

OdgovorNapisal/-a S51AY » 16 Mar 2006, 22:38

...
Zadnjič spremenil S51AY, dne 19 Mar 2008, 11:28, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
S51AY

Kraj: Lendava

OdgovorNapisal/-a s57x » 17 Mar 2006, 15:57

Z našim KVP nimamo sreče. Ko berem tehtne Mirkove besede, ne najdem vzroka, da bi le te povzročile zdraho med članstvom. Mislim, da se v veliki večini strinjamo z vsem napisanim.
Sprijazniti se moramo tudi s tem, da bodo eni vedno dvignili beli karton, obenem pa tolkli levo in desno...drugi sploh ne veda, v čem je problem. Tretji ne ločijo vzrokov in posledic. Glas pa velja!

Kaj pa, če je pojasnilo ex komisije (tudi brez enciklopedične analize KVP 2005 bi ji "verjel", saj se je v vseh teh letih izkazala!) naredilo zdraho (kaj pomeni zdraha si pa oglejte v SSKJ) med člani UO? V zapisniku piše....po precej dinamični razpravi...ker sem itak poznan kot najbolj "žleht" S5 ham, bom zapisal...se je rodila miš!
Površno vzeto, glede na rezultat imam vtis, da UO ne briga prav veliko KVP.
Globoko dvomim, da so bili vsi člani enotnega mnenja! Da ne bi komu naredil krivico. Kako je potekala dinamična debata pa itak ne bomo nikoli vedeli. Počasi se bomo morali navaditi, da morajo le državni ministranti polagati račune, kdaj gredo scat, kaj so jedli za kosilo itd. Smo hami res ostali v onih časih?

Tako preprosta stvar, kot je kontestek ala KVP pa toliko težav. Do vsega tega ne bi prišlo, če bi imeli transparentna pravila. Da bi se pisalo pravila in kriterije po tekmovanju, je pa tudi S5 posebnost.
Ali ni to zadostni razlog, da UO razmisli o KVP 2006? Časa ni veliko! Ali pa ostanemo pri sedanjih in dopišemo še kot v vojski - če se drugače ne zapove, pa bo vse OK.
Da bi se kaj naučili o obdelavi dnevnikov iz izkušenja stare komisije pa močno dvomim. Vsak dan izumljamo purfl, zakaj ne bi še hami tega počeli!? Glas ljudstva? Ne, ne, samo preko klubov...

Sicer pa bo jutri RDXC; tu ni bojazni, da bi že v ponedeljek kaj spremenili. Me pa malo spominja na naš ctest, saj je kategorij kot toče!
Vsem tekmovalcem GL es HPE CU!

73 Jurij, s57x

p.s. če bodo v novem KVP množitelji občine še malo počakajte s pisanjem, da bo tudi naša KS mult., hi
s57x

OdgovorNapisal/-a s57vw » 23 Mar 2006, 19:50

Pozdrav vsem!

Kar dolgo sem čakal, da bi se stvari okoli letošnjega KVP uredile in bi dobil vsaj uradno pojasnilo okoli moje disvalifikacije, vendar do sedaj nič... To kar se je zgodilo in se še dogaja okoli KVP je sramota za resno organizacijo, za kar se ZRS ima in jo imamo tudi njeni člani. Zato pozivan UO in predsednika ZRS, da se uradne rezultate razveljavi, določi druga komisija, ki bo kos tej nalogi, in prepove KV managerju, ki je očitno boter vse te "kolobocije", da kakorkoli sodeluje. Človek, ki ne ve dobro kaj je to Ham Spirit, pač ne more in ne sme sodelovati pri odločanju o resni zadevi, kar KVP vsaj za nekatere je. V primeru, da se UO ZRS ne distancira od letošnjih rezultatov smatram, da ZRS ni resna organizacija, finančna podpora in članstvo v takih organizacijah pa ni v mojem interesu, po razmisleku bom članarino ZRS verjetno raje nakazal mojemu matičnemu klubu, tam bo sigurno bolj koristno porabljena.
Okoli moje diskvalifikacije in "goljufanja" pa v pojasnilo naslednje. Tekmovanje sem delal korektno in pravilno, vendar sem dnevnik vodil ročno na papir. Po kontestu sem prosil Rozo, če mi ga lahko prepiše v elektronsko obliko in pošlje, kar je tudi prijazno storil. Pri prepisovanju pa je bil nekoliko nepazljiv in je namesto mojega množitelja po pomoti pustil svojega, in tu pride na vrsto moje "goljufanje" ter s tem diskvalifikacija, čeprav smo komisiji dokazali napako in ji posredovali oroginalne contest loge.
Naj še pripomnim, da je komisija zvezo z mano ("disvalificirano"postajo) štela pri mojih korespondentih za korektno in je ni brisala. Toliko o strokovnosti in kompetentnosti komisije in...

73 in l.p Ivo S57VW

Se slišimo v KVP čez par let...
s57vw

Kraj: vir

OdgovorNapisal/-a s52w » 13 Apr 2006, 17:02

Od določenih HAM-ov, ki so se pritožili na rezultate v KVP 2005 sem izvedel, da so dobili od komisije ali KV managerja odgovore na pritožbe (vse neutemeljene). Me zanima kdaj bomo (bom) ostali prišli na vrsto, če kdo to slučajno ve ?

73 Damjan, S52W
s52w

Kraj: Črnomelj

Prejšnja

Vrni se na Tekmovanja KV

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov