s52d napisal/-a:
Je kaka moznost za sinhronizacijo?
LP
Iztok S52D
s56al napisal/-a:Tega ne razumem najbolje:
1. Na www.hamradio.si ne najdem nobenega linka na omenjeni forum.
2. Ocitno sem zivel v zmoti, da je forum na lea.hamradio.si nas S5 radioamaterski, ce ze ne ZRS-ov.
3. S51BR ne najdem v ZRS-ovem niti v Amebisovem call booku.
A mi lahko prosim nekdo razloži, v cem je tu problem? Videti je, da na podeželju (beri kmetje) marsicesa ne vemo. Ne vidim namrec potrebe po še enem forumu, ker ta cisto lepo deluje. Ce manjka kašna rubrika, predpostavljam, da ni problem odpreti dodatnih?!?
73 de S56AL
Opravicilo Iztoku in ostalim, ker se tole sporocilo podvaja s prejsnjim. Ko sem ga zacel tipkati, prejsnjega se ni bilo gori, zato ga bom vseeno pustil...
s56al napisal/-a:Lej ga kljukca. Tudi na podezelje je posijal soncni zarek razsvetljenja. Predvolilni golaz novega predsedniskega kandidata ZRS. Menda pozegnano s strani upravnega odbora, le malo prehitro
. Da ne bo pomote, S51BR nicesar ne zamerim, verjamem, da je iniciativa zgolj dobronamerna. Kaze pa na bolj slabo poznavanje obstojece S5 HAM scene, zlasti s strani vodstva ZRS.
LP, Sandi
s56al napisal/-a:Po besedah sekretarja (telefonicno, zapisnika seje nisem videl) je kandidat S51BR. Priznati je treba, da si je vsebino foruma dobro zamislil. Kar me zalosti je, da vodstvo ZRS ugotovi, da organizacija potrebuje internetni forum. Medtem pa forum na Lea (poleg enega zasebnega) ze dve leti odlicno funkcionira in kar je predvsem vazno - je mnozicno uporabljan s strani S5 radioamaterjev (z izjemo podmnozice "vodstvo").
S.
S51BR napisal/-a: ... Če na www.hamradio.si ne najdeš ničesar, pač znaš slabo iskati. Če S51BR ne najdeš v Callbooku, je spet tvoj problem, ker pač nisi na ZRS naročil najnovejše verzije.
Vendar je škoda prepiranja,, če se pa da vse lepo dogovoriti...
Vrni se na ZRS - Zveza Radioamaterjev Slovenije
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov