kar nekaj odgovorov sem dobil , z večino sem zadovoljen! verjamite , da če bi imel možnost postaviti yagi anteno bi jo že zdavnaj. a po letih pregovarjanja mi je končno uspelo na streho spraviti malo gp-anteno. poskusil bom z dijamond300 , ki ne deluje tako strašno , saj gor tlačiti 4 ali več met. yagi+rotator bi bilo izivanje usode!
živim v bloku in z začimbo črnega humorja, sem moral čakati kar par let, da so (odšli ) Bog jim daj miru, najbolj zagriženi... in sem končno dobil ključ od strešne terase...
z dijamon. bi še slo saj ni tako drastična sprememba, kaj pa jaz montiram v stanovanju je moja stvar... (kar ne vidijo jih ne moti)
kot pravim delam samo v FM načinu dela, kjer pa bi rad iztržil največ( četudi ne bo najcenejša možnost).
v opciju , ki jo bom speljal do jeseni bom poleg omenjene antene, dal se kakšen ujačevalec, kot je ta na spodnjem linku
in verjamem da se sprejem glede na zdajšne stanje z novo anteno in ujač. mora popraviti vsaj za 30% , da bo moje početje smiselno!!!
koliko bo to uresničljivo boste povedali vi , kateri imate zagotovo več izkušenj...
zelo rad pa bi slišal tudi mnenje o zg. omen. linearcu ali ta pojača tudi sprejm poleg tistih 200w na FM in , če za koliko S enot bi se to poznalo v praksi v optimalnih pogijih glede na njegove teh. podatke:
upam , da vas nisem preveč zamoril , in še enkrat hvala!
dober svr in malo šuma!
http://www.mwf-service.com/shop/product_info.php/cPath/60_64/products_id/1192