S57PNX napisal/-a:Na to sem tudi sam pomislil, vendar.... Ob vklopljenem mikrofonu in nastavitvi v meniju 5 Audio: Separate bi moral dobiti aktivni band na mikrofonu, drugega pa na notranjem zvočniku. Pa tudi v tej situaciji ni ne duha ne sluha o zvoku iz zvočnika.
Zaenkrat še vedno zgleda, da je težava bodisi v zvočniku samem bodisi v IC315, ki je AF ojačevalec zanj.
no, če lahko potrdiš, da je s konektorjem v postaji vse vredu, potem je seveda napaka drugje. Pri moji th 78e je nekoč bil ta problem s konektorjem, zato sem sklepal, da je morda pri tebi enak problem. Jaz bi vztrajal na detaljnem pregledu tega konektorja v postaji, saj je ta ob vklopu mikrofona vanj izpostavljen mehanskim pritiskom, jezički ( kontakti) v njem se eni razklenejo drugi pa sklenejo na mikrofonsko banano in če si ti imel dolgo časa vklopljen mikrofon v postaji, je lahko to razlog.
seveda ti bo še kdo drug dal kak nasvet, sam nimam načrta postaje pred seboj, tako bi težko rekel, da je le IC315 tisti, ki bi lahko oviral zvok iz zvočnika postaje, verjetno je še kaj pred njim.