Na leji bi rad naredil red, glede na to, da je gor 20 let kaosa.
To pomeni da grem cez vsakega od 180 narejenih accountov in:
1. Poskusam z googlom in gledanjem strani ugotovit ali je klicni znak oseba ali klub ali kaj tretjega (star klicni znak nekoga, poseben klicni znak eventa itn.) Pri tem mi precej pomaga Bostjan, glede na to da sem jaz najbolj neprimeren za to pocetje, ker nisem nek zelo aktiven RA.
2. Ce je spletna stran prazna, account pobrisem
3. Ce spletna stran zavzema vec kot 10GB posljem mail lastniku s prosnjo za obrazlozitev zakaj je tako. Ce maila nikjer ne najdem posljem na
znak@hamradio.si4. Ce je spletna stran vsaj priblizno recent (beri 2015+) jo oznacim za aktualno in grem naprej.
5. Ce je spletna stran zelo stara, posljem mail lastniku z vprasanjem ali je se aktualna.
6. Ce spletna stran ne deluje oz. so gor neki random fileti naredim isto kot v tocki 5.
7. Ce odgovora na mail ali je stran se aktualna ne bom dobil v enem tednu, bom za nekatere (po lastni presoji) accounte poskusal najt alternativno pot do lastnika, drugace bom zbrisal.
Brisane strani dokumentiram tule.
lea.hamradio.si/s5del.html
Torejm ce bom jaz vladal (beri administriral) leji, bom to pocel z zelezno roko. Pritozite se zdaj, dokler se se lahko. Hkrati bom probal (probal!!!) bit cimbolj azuren in ustrezljiv. Zdej ali je drugo kompatibilno s prvim, remains to be seen.
LpM