Na zadnjem tekmovanju IARU oktobra 2024 sem osvojil, kot sem mislil, dve "nagradi": POTRDILO O ZASLUŽNOSTI
Sekcija in pas: SO 47 GHz
IARU R1 Mesto: 1
Nacionalno mesto: 1
Sekcija in pas: SO Milimetrska skupina
IARU R1 Mesto: 3
Nacionalno mesto: 1
Po podelitvi nagrad, kjer me sploh niso omenili, sem za pojasnila prosil koordinatorja tekmovanja VHF & Up IARU - R1, Alessandra Carlettija IV3KKW.
Živjo, Alessandro IV3KKW!
Prejel sem povabilo na podelitev nagrad v Friedrichshafnu. Nisem mogel priti in sem prosil RA, ki je bil prisoten, da me zastopa. Na podelitvi nagrad ni bilo nobene sledi o mojih diplomah. Nisem mislil, da bom od IARU prejel karkoli, ampak niti besede ...
ATV! Lahko bi se razpravljalo o tekmovanjih ATV. Mislim, da to ni dobro.
Tisti, ki tega še nikoli niso storili, se ne morejo odločiti za tekmovanje.
73 s58ru
Ciao Rudi,
Narobe si razumel pošto.
To je bilo povabilo, odprto za vse.
Nisi imel nobene nagrade, ki bi jo lahko prejel.
73 Alex
All’ultimo contest IARU di ottobre 2024 ho conquistato, credevo, due “premi”: CERTIFICATE OF MERIT
Section and Band: SO 47 GHz
IARU R1 Place: 1
National Place: 1
Section and Band: SO Millimeter Group
IARU R1 Place: 3
National Place: 1
Dopo la premiazione, dove non sono stato nemmeno menzionato, ho chiesto delucidazioni al VHF & Up Contest Coordinator IARU - R1, Alessandro Carletti IV3KKW.
Ciao Alessandro IV3KKW!
Ho ricevuto l’invito per la premiazione a Friedrichshafen. Non sono potuto venire e ho chiesto a un RA, che era presente, di rappresentarmi. Dei miei diplomi nessuna traccia alla premiazione. Non pensavo di ricevere niente dalla IARU ma neanche una parola….
ATV! Si potrebbe avere una discussione sui contest ATV. Non credo che cosi va bene.
Non possono decidere di contest coloro che non lo hanno mai fatto.
73 s58ru
Ciao Rudi,
you misunderstood the mail.
That was an invitation open to all.
You didn’t have any prize to receive.
»hai frainteso la mail.
Era un invito aperto a tutti.
Non avevi nessun premio da ricevere.«
73 Alex