s50o napisal/-a:Kaj se je zgodilo s prijavljenimi rezultati, da so postali nevidni?
73miran
Hrošč jih je pojedel...
73
Moderator: s55o
s50o napisal/-a:Kaj se je zgodilo s prijavljenimi rezultati, da so postali nevidni?
73miran
S51VC napisal/-a:Pogoji za vse postaje bi morali biti izenačeni. Mi, pri "glavi" naše "kokoške", po 10-ti uri, slišimo res samo big gun-e. Jaz sem takoj za, da se KVP začne eno uro prej.
s52w napisal/-a:Da bi bili pogoji za vse enaki je nemogoče narediti.
Največi problem v KVP je aktivnost. Druga ura postane rahlo dolgočasna, ker enostavno zmanjka postaj.
73 Damjan S52W
s57zl napisal/-a:Jaz sem prijavljen med novinci ampak ni kategorije med rezultati
s52aa napisal/-a:s57zl napisal/-a:Jaz sem prijavljen med novinci ampak ni kategorije med rezultati
TNX info.
Naslednji prosim
s52nr napisal/-a:Imam pripombo na tekmovanje. Operater S55SM mi ni dal znaka /P samo osnovni znak zato smatram da se meni nebi smela odvzeti točka.Ali se je to zgodilo namenoma ali slučajno ne vem. Avtomat seveda tega ne ve.
Upam da se bo upoštevala moja pripomba . Imamo posnetek zveze lahko ga dostavim. . Gre za dnevnik S59ACP.
LP 73 Dušan s52nr
s52aa napisal/-a:s52nr napisal/-a:Imam pripombo na tekmovanje. Operater S55SM mi ni dal znaka /P samo osnovni znak zato smatram da se meni nebi smela odvzeti točka.Ali se je to zgodilo namenoma ali slučajno ne vem. Avtomat seveda tega ne ve.
Upam da se bo upoštevala moja pripomba . Imamo posnetek zveze lahko ga dostavim. . Gre za dnevnik S59ACP.
LP 73 Dušan s52nr
Po pravilih tekmovanja se brišejo napake glede na zapis podatkov v tekmovalnih dnevnikih. Tu bi šlo za t.i. "oddajno napako", ki je iz tekmovalnih dnevnikov ni mogoče ugotoviti na posameznem primeru.
Tekmovalci so samo 3krat narobe sprejeli klicni znak postaje S55SM/p. 1x kot S56SM/p in 2x kot S55SM pa še te zvezi nista zaporedni. V ostalih primerih je znak sprejet kot bi moral biti. To ravno ne kaže na neko serijsko oddajno napako.
73
S51U napisal/-a:Če obstoja posnetek, to res ni težko preveriti, ali ...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov