S50LEA - Pogoji uporabe

Stran forum.hamradio.si je namenjena izmenjavi mnenj med uporabniki. Čeprav objave nadzoruje skupina ekipa administratorjev in moderatorjev, ti ne morejo zagotoviti, da bo vsak prispevek nemudoma pregledan ter da bo neprimerna vsebina takoj popravljena oziroma odstranjena. Zato vas obveščamo, da vsa sporočila, objavljena v tem forumu, izražajo mnenja in poglede njihovih avtorjev in ne nujno tudi mnenj in pogledov moderatorjev ter administratorjev (razen če gre za njihova lastna sporočila), zato slednji za njihovo vsebino niso odgovorni.

Zavezujete se, da ne boste objavljali sporočil z zlonamerno, žaljivo, nespodobno, vulgarno, obrekljivo, sovražno, grozečo, obsceno ali katerokoli vsebino, ki bi lahko prizadela druge člane tega foruma. Upravitelj strani si pridržuje pravico, da vam kadarkoli, trajno ali začasno, delno ali popolno prepreči dostop do foruma (lahko obvesti tudi vašega ponudnika interneta). Zaradi tega so IP številke vseh objavljenih sporočil shranjene, da se uredijo sporni primeri. Strinjate se, da ima administrator, upravitelj ali moderator tega foruma pravico odstraniti, popraviti, premakniti ali zapreti katerokoli temo, ko se mu zdi to potrebno. Kot uporabnik se strinjate, da se vsi podatki, ki ste jih vpisali, shranijo v bazo podatkov. Podatki ne bodo posredovani tretji strani brez vaše privolitve upravitelju strani. Upravitelj, administratorji in moderatorji ne prevzemajo odgovornosti za morebitni poskus vdora v bazo, ki bi ogrozil te podatke.

Sistem na tem forumu uporablja piškotke (cookies), ki shranjujejo podatke v vaš osebni računalnik. Ti piškotki ne vsebujejo nobene informacije, ki je vnešena pri registraciji; služijo samo za to, da olajšajo spremljanje foruma v vaše zadovoljstvo. Vaš elektronski naslov bo uporabljen le za potrditev podrobnosti in gesla pri vaši registraciji, za pošiljanje novega gesla, v primeru, da bi pozabili obstoječe, ter za splošna obvestila o forumu.

Uporabniško ime naj bo klicni znak (npr. s59xxx), v primeru, da klicnega znaka nimate, pa naj bo uporabniško ime ImePriimek (npr. PeterKlepec). Prosimo, da pred uporabo foruma preberete PRAVILA in nadaljujete z registracijo le, če se z njimi strinjate. Če ste v dvomih, se posvetujte z upravljalci strani.


Prijetno uporabo foruma vam želimo!


Nazaj na prijavni obrazec