Pet mesecev po odstopu predsednika ZRS

Vse v zvezi z zvezo

Moderatorji: s55o, S57BBA

Pet mesecev po odstopu predsednika ZRS

OdgovorNapisal/-a S51BR » 27 Feb 2005, 10:36

Pet mesecev po mojem odstopu s funkcije predsednika ZRS se kot v register še vedno vpisan predsednik ZRS moram oglasiti in pojasniti nekatera dejstva. Uradno kot predsednik, saj sem se doslej popolnoma umaknil iz "javnega življenja".

Ker se nekaterim očitno še ni odprlo in bodo do svoje smrti pljuvali na Bregarja in mu cinično podtikali zadeve, ki jih nikoli ni zkrivil, moram javno pojasniti nekatera dejstva. Naj kar na začetku napišem, da to moje pisanje ni namenjeno vsem tistim, ki si resnično iz srca želijo, da bi bil ZRS drugačen kot je.

Zadnja cinična provokacija je povezana z mojo neudeležbo na seji UO ZRS. Za zadnjo sejo UO ZRS sem se lepo opravičil (žal iz objektivnih razlogov šele zadnji dan). Že en mesec sem bolan, štirinajst dni sem bil v bolniški in v službi se je nabralo dela, tako da sem napol zdrav zadnjih deset dni delal po cele dneve. In naj bom jasen: verjetno je bilo vsem jasno, da od 23. septembra 2004 dalje v mojem življenju ZRS ni več na prvem mestu, kar je skorajda bilo od moje izvolitve naprej.

Ob svojem odstopu sem prevzel nekatere obveznosti, še posebej koordiniranje sodelovanja z "elektronsko" agencijo pri pripravi predpisov za radioamaterje. Vendar je bil 23. september lani najsrečnejši dan v življenju S59AR: od takrat dalje zanj ne obstajam več! Sem nenazadnje vesel, da me tako ceni. Do danes nisem prejel niti enega obvestila s strani S59AR, čeprav sem ga prosil. A kdo misli, da me bo imel za norca? V zadnjih mesecih sem nekajkrat uradno prosil za pojasnila, kako je zdaj s tem področjem in kako je z izdajanjem novih dovoljenj. Ne, nobenega odgovora! A še vedno kdo misli, da sem nor, da bom delal med redkimi normalnimi ljudmi, s katerimi se da človeško in dostojanstveno pogovarjati? Formalno sem še vedno predsednik ZRS in ne glede na predajo vseh pooblastil z moje strani in prevzem pooblastil s strani podpredsednikov sem v registru še vedno vpisan kot predsednik. Žal!

Žal zato, ker so se tisti, ki so jih bili polni gobci kritik, samohvale in pametovanj, zdaj poskrili kot zajci! Kje so (ste) zdaj? Kje je zdaj Škofja Loka, kje je Koper, ...? Tudi nekateri člani UO ZRS! Naj mi nekdo dokaže nasprotno: večidel UO ZRS je deloval čudovito in uspešno! Ste pa še vedno nekateri, ki ste sposobni o radioamaterstvu reči kak stavek, pa še to zgolj popljuvati in pokritizirati, ne vedoč, kaj očitno sploh blebetate. To dokazujejo tudi nekatera e-sporočila, ki si jih še vedno izmenjujemo med člani UO ZRS. In prav tisti, ki v zadnjem mandatu niso naredili nič ali pa malo več kot nič, se čutijo dolžnega izlivati svoj cinizem name, četudi sem jaz odstopil že 23. 9. 2004.

Resnično mi je žal nekaterih radioamaterjev, ki si iskreno prizadevajo za radioamaterstvo. Žal pa je večina takšnih, ki jim ZRS "dol visi" in na svojih pozicijah s S59AR na čelu vztrajajo samo zato, ker imajo najverjetneje od tega neposredne koristi. Ne pozabimo, da je letni proračun prek 20 mio sit, pa ničesar pametnega od tega. Naj mi kdo ne tlači v glavo trditev, da je CQ ZRS dober časopis, da je upravičen do zneskov prek 5 mio sit, ki ga za to namenjamo. Naj mi kdo ne tlači v glavo, da so rezultati opravljenega dela vsaj primerljivi z vloženim denarjem (ki ga je še precej več kot za CQ ZRS) v stroške strokovne službe.

Vidim pa zametke posameznikov, ki v prihodnje lahko premaknejo voz. Ampak ne bo jim uspelo, dokler bo S59AR z vsemi tistimi, ki mu v ozadju držijo štango, sedel na Lepem potu 6! Je pač tako, da je v radioamaterski organizaciji (ne pozabimo, kdo je držal še pred nekaj desetletji roko nad to dejavnostjo) še vedno preveč otrok socializma (vsa čast svetlim izjemam!), ki jih je čas že zdavnaj povozil.

In na koncu ena povsem resna zadeva. 23. septembra 2004 je nadzorni odbor ZRS vsekakor prekoračil svoja pooblastila in izvedel državni udar v ZRS. Kljub predloženim jasnim dokazom, jih sploh ni upošteval ali se želel seznaniti z njimi. Celo več: ocenil je, da S59AR ni delal napak in ponarejal, kar je bil zame več kot očiten znak državnega udara. Zato sem iz moralnih razlogov odstopil. Hkrati je tedaj nadzorni odbor sprejel neke sklepe, ki niso v njegovi pristojnosti in se je grobo vmešal v statutarne pristojnosti upravnega odbora, ko je zagrozil UO ZRS s sklicem izredne volilne konference, če bi si upal UO ZRS odločiti drugače!

Zato javno pozivam nadzorni odbor, da zdaj realizira svoje grožnje in izvede volilno konferenco, da me nenazadnje tudi formalno razreši. Očitno se nadzorni odbor ni zavedal, da se bodo vsi glasni kandidati za "prestižne" funkcije ZRS poskrili kot zajci!

Pa brez zamere.

73, Rudi Bregar, S57SRB
"formalni" predsednik ZRS v odstopu od 23. 9. 2004
*****************
73, Rudi, S51BR
ex. S56SRB in S57SRB,
TX/RX: Yaesu FT 857D, Icom T7E
S51BR
 
Prispevkov: 298
Pridružen: 22 Jul 2004, 20:19
Kraj: JN75LX, Sevno

OdgovorNapisal/-a s55m » 27 Feb 2005, 11:22

Rudi, verjamem ti, da je vsaj polovica napisanega čista resnica.
Ker si izgubil ti polovico svojega zdravja in časa v bojih s "presvetlim" in nisi dosegel ničesar, se tudi drugim zdi za malo, da bi tratili svoj čas.

Izjava S52CO mi je zelo pri srcu:
Največji neumnosti v življenju sta kidanje snega in pobijanje ljudi.
Prvi slej ko prej skopni, oni drugi pa prav gotovo umrejo.
Potrebno je le počakati.....enkrat več...drugič manj.
s55m
 
Prispevkov: 1579
Pridružen: 05 Feb 2004, 09:05
Kraj: KN12OR

OdgovorNapisal/-a s58ru » 27 Feb 2005, 14:27

Dragi Bregar!
Lahko bi ti še kaj verjel, če ne bi bil prisoten na tvoji psevdo izvolitvi v Bohinjski Bistrici. Od takrat dalje se pogrezaš v.... in s teboj ZRS.
Pusti Koprčane pri miru, če si jih ignoriral takrat, ko so ti hoteli pomagati.
s58ru
 
Prispevkov: 1062
Pridružen: 28 Okt 2004, 21:07

OdgovorNapisal/-a S51BR » 27 Feb 2005, 14:33

S58RU, najlepša hvala za tovrstno pomoč. Zdaj vidiš, kam takšna "pomoč" pripelje. Ali mi verjameš ali ne, je pač tvoj osebni problem. Za vse kar sem napisal imam tudi dokaze in dokumentacijo in priče. Zatorej je še najmanj pomembno, ali mi verjameš ti.

Pa ne gre za to, ali mi nekdo verjame ali ne. Gre za to, ali si ti in ali so slovenski radiomaterji pripravljeni pogledati resnici v oči, da je ZRS zgolj organizacija, ki žre njihov denar in nič drugega.

In prosim, da si urediš svoj arhiv. Jaz od 23. 9. 2004 dalje nisem del ZRS (razen v registru), ker sem tedaj iz moralnih razlogov, da se ne grem več teh igric, odstopil. Torej ZRS ne gre navzdol z menoj! Upam, da ti je vsaj to jasno!
*****************
73, Rudi, S51BR
ex. S56SRB in S57SRB,
TX/RX: Yaesu FT 857D, Icom T7E
S51BR
 
Prispevkov: 298
Pridružen: 22 Jul 2004, 20:19
Kraj: JN75LX, Sevno

OdgovorNapisal/-a S52DK » 27 Feb 2005, 15:22

Hoj!

Okoli ZRS se vrti kar nekaj resnic. Vsak ima svojo, katera je prava pa mi"navadni" člani težko razberemo. Jaz upam, da bo "borcem" kmalu zmanjkalo streliva in se bo treba vsesti za mizo. Menim, da če v tej organizaciji (ZRS) ni več prihodnosti, jo je potrebno v skladu z statutom ugasniti in narediti novo (po vzoru moštev Formule 1). Seveda pa bo to zelo težko, kajti v naši organizaciji ni več nobene kohezije, preveč je individualnih interesov, veliko skupin, pa, vsaj izgleda tako, nobenega skupnega cilja. Ni prav za vse okriviti enega samega človeka, je pa najlažje. Menim, da vsega ne more biti kriv sekretar, tudi ostali organi v sestavi ZRS morajo nositi del odgovornosti. Seveda se sprašujem ali sekretar bere ta sporočila. Žalostno je, da od njega ni slišati nobene besede. Na tem forumu so informacije okoli ZRS kot slogan pri nekem časopisu- H.... , kaj pa če je res?!
Seveda je težko dandanes najti ljudi, ki so pripravljeni prostovoljno delati za dobrobit organizacije, pa vendarle menim, da so člani pripravljeni delati. Seveda je mnogo odvisno od tega, ali je stara "garda" pripravjena dati krmilo mlajšim ali ne. Govorim, da je potrebno kompletno vodstvo ZRS pomladiti. In nenazadnje je potrebno članstvu posredovati čimveč relevantnih informacij. Dokler bodo informacije služile samo manipulaciji, do takrat bo članstvo nehomogeno, razdvojeno in nenazadnje pokregano. In seveda zelo pomembno je, da (na tem forumu je to zelo vidno) z vsakim ne glede ali je radioamater, CBjaš, ljubitelj tehnike ali karkoli, radioamaterji komuniciramo v skladu z radioamaterskim kodeksom. To zelo pogrešam.
Vsakdo, ki želi dobro našemu hobiju, naj dobro premisli ali je radioamater po srcu in duši ali pa zato, ker ga je nekdo "namočil" v to. Slednji naj gredo rajši kam drugam.
73 ES GL DE Robi, S52DK.

Član Radiokluba "Študent" Maribor- S59DXX.
Uporabniški avatar
S52DK
 
Prispevkov: 720
Pridružen: 22 Avg 2004, 16:41
Kraj: Poljčane, JN76SH

OdgovorNapisal/-a S51BR » 27 Feb 2005, 16:35

Robi, vse kar si napisal, je preklemansko res. Vse si povedal z drugimi besedami in veliko lepše kot morda znam to jaz. Pet mesecev se nisem oglašal, zdaj pa vidim, da bodo "starci" (oprostite vsi, ne gre za žalitev, saj imam v mislih starce po načinu razmišljanja in metodah dela) solili pamet še nekaj let, ko mene več ne bo. Ne bodo pa sami nič naredili še manj pa pustili mladi generaciji, da premakne voz.

S59AR vse to bere ali pa mu verjetno o tem podrobno poročajo tisti, ki stojijo za njim. In mu čisto ustreza, da se govori o njem in vseh nepravilnostih, saj si misli: psi lajajo, karavana gre dalje. On pa čaka, da bo na ZRS dočakal penzion, za seboj pa pustil organizacijo povsem na dnu. Žal! Za njim pa bodo ostali njegovi somišljeniki, ki uporabljajo načine in metode, tako da mladi in napredni nimajo šans, da pridejo zraven.

Ne boste verjeli. Vedno bolj mi je všeč ideja nekaterih posameznikov, da bi bilo ZRS najbolj ukiniti in potem ustanoviti novo, neobremenjeno radioamatersko organizacijo. Le tako bi prerezali popkovino s preteklostjo, ki je žal tako močna. Kako že na to temo rečejo naši južni bratje? (o nekih "tekovinama")

Ne čutim se poklicanega, da zdaj vsako stvar komentiram, ampak zdaj po petih mesecih, ko ZRS laufa brez mene (ponavljam: vsa čast obema podpredsednikoma, da še zdržita), ocenjujem vse skupaj s časovne oddaljenosti in bolj objektivno. Ampak misli niso nič drugačne.

Iskreno želim, da se najde ekipa, ki bo skušala rešiti kar se še rešiti da. Moji ekipi (pa čeprav je bilo najmanj pol UO ZRS odlične sestave!) žal to zaradi dediščine preteklosti in reakcionarskih sil žal ni uspelo. In ob izvolitvi sem rekel, da bom odstopil v tistem trenutku, ko bom videl, da se ničesar ne da spremeniti.

Jaz sem držal besedo. Ne držijo pa je tisti, ki so bili v času mojega vodenja tako pametni, da so kar vrele kritike in rešitve iz njihovih glav. Zdaj pa (kako zguljena fraza) so se poskrili kot zajci!
*****************
73, Rudi, S51BR
ex. S56SRB in S57SRB,
TX/RX: Yaesu FT 857D, Icom T7E
S51BR
 
Prispevkov: 298
Pridružen: 22 Jul 2004, 20:19
Kraj: JN75LX, Sevno

OdgovorNapisal/-a s56a » 27 Feb 2005, 17:22

Na ZRS so že zdavnaj potrebne spremembe ampak ne iz policijske v vojaško organizacijo. S57SRB se je tega, žal, lotil na napačen način s pomočjo davčne inšpekcije in predčasno upokojitvijo S59AR. Izgubil si nekaj dobrih članov UO in zdaj smo spet tamo, kje smo že enkrat bili pred desetimi leti. Pametni ljudje so že takrat ugotovili, da je ZRS izguba časa.

Pa brez zamere - lep slovenski izrek!
s56a
 

OdgovorNapisal/-a S51BR » 27 Feb 2005, 17:47

Mario, ti si to ugotovil že pred desetimi leti, jaz pa pač nekoliko let kasneje. Glede ZRS namreč. Glede policijske ali vojaške organizacije pa se najini stališči precej razlikujeta. Pa ne bi o tem, saj sem skušal sodelovati z vsakomur ali vsako organizacijo, če bi sodelovanje prineslo koristi ZRS. In sem sodi tudi vojska, pa tudi uprava za zaščito in reševanje...
*****************
73, Rudi, S51BR
ex. S56SRB in S57SRB,
TX/RX: Yaesu FT 857D, Icom T7E
S51BR
 
Prispevkov: 298
Pridružen: 22 Jul 2004, 20:19
Kraj: JN75LX, Sevno

OdgovorNapisal/-a s55o » 27 Feb 2005, 18:14

Samo eno vprašanje imam za Rudija.
Glede na to, da si odstopil a nisi sam povdarjal, da te lahko razreši le konferenca, tako da si v.d. vseeno in se ne bi smel umaknit. Sedaj pa vprašanje..
Koliko misliš, da nosiš krivde pri tem, kaj je nastalo v ZRS v zadnjem letu od začetka tvojega mandata do tvojega odstopa ? 10% 20% ? 80% ? 100% ? Koliko krivde nosiš sam, da je sedaj predsedniška funkcija tako nizko kotirana pri radioamaterjih kot še ni bila nikoli ?

Objektivno...(pravniško gledano)
Vem da z Arčijem ni lahko delat, vendar če človek mora, potem naredi. A nepokornost se lahko enostavno kaznuje. Piše vse v ZDR (zakon o delovnih razmerjih), ki ga 100% dobro poznaš ali pa vsaj veš kje dobit. Konec koncev je plačan in če ne dela tako kot je treba, se ga odpusti zaradi velike malomarnosti ali krivde, če mu jo lahko dokažeš( in ni treba nobee odškodnine ali odpravnine - če že gremo na najbolj skrajno varjanto ). Dokler pa tega ni, velja načelo ...
Nedolžen, dokler mu ni bilo pravnomočno dosojeno drugače.

Ne zagovarjam..ampak če so res take zadeve se lahko reši na normalen način in uradno, tako kot bi človek to pričakoval od predsednika te zveze, ki sem mislil, da je gentelmanska in da se drži pravil. Ne pa da se tlele usajaš po forumu, pa da nimaš informacij in drugo...žalost. Zgleda, da bo potrebno temeljito izprašiti tole preprogo, da bo spet čista - če ne bo treba nove kupit.

lp
Boštjan


p.s. tale odgovor je samo moj in nobeden drugi me ni prisili v njega..pač sem firbčen pravnik :wink:
Ex.S56WTT,S57WTT; All that is necessary for the triumph of evil is that good men do nothing.
Uporabniški avatar
s55o
Tečni Moderator
 
Prispevkov: 2525
Pridružen: 11 Mar 2004, 14:42
Kraj: jn76gh

OdgovorNapisal/-a S57BI » 27 Feb 2005, 18:17

Mislim, da z vojsko ni mislil tega, kar si napisal. Sodelovanja namreč.
Po moje je bolj mislil na režim v ZRS kakršen se je začel kazati.

Lp, Jože.
S57BI
 
Prispevkov: 184
Pridružen: 06 Feb 2002, 01:00
Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a S52DK » 27 Feb 2005, 18:35

Hoj!

Mario, glede policijske ali vojaške logike imaš prav. Sestaviti bi morali pravo demokratično organizacijo (mislim takšno, ki ima pravila in se jih vsi držimo). Stanje, ki je sedaj lahko primerjam z anarhijo in tu se vidijo interesi posameznikov, ki hočejo prevladati večino. Kako zastaviti novo organizacijo je še kako kompleksno vprašanje, kajti s preteklostjo je težko opraviti. Vsaka resna organizacija, ki dvomi o svoji uspešnosti (debate govorijo, da smo veliki dvomljivci), naročajo notranje revizije. Ena od teh je tudi davčna. Če je bila izvedena kakšna takšna revizija bi bilo zelo pozitivno, da bi bilo članstvo o ugotovitvah pravočasno in verodostojno obveščeno!
Upam tudi, da se spomniš koliko govora je bilo pred leti o višini članarine. Na račun 1000 šol ali nekaj podobnega, se je članarina dvignila. A ostalo je (več ali manj) samo pri tem. Seveda se bo nekdo vprašal, kaj sem sam naredil za to. Moram reči nič. V kraju kjer živim ni RK, občino pa pokriva RK, katerega nisem član. Prav tako, če bi želel kaj narediti bi bil takoj ogenj v strehi, saj bi se dotični ( govorim o "stari gardi" tega RK) takoj obregnili ob mene (kar so se že pred več kot 10 leti). Žalostno toda resnično.
Kakorkoli že, močno si želim, da bi naša organizacija napredovala, in to čimprej, ali v stari ali pa novi preobleki.
Pa na koncu še en vojaški slogan:

ZRS, slovenski radioamater te potrebuje!!!
73 ES GL DE Robi, S52DK.

Član Radiokluba "Študent" Maribor- S59DXX.
Uporabniški avatar
S52DK
 
Prispevkov: 720
Pridružen: 22 Avg 2004, 16:41
Kraj: Poljčane, JN76SH

OdgovorNapisal/-a s57x » 27 Feb 2005, 20:31

Saj ni vredno časa in elektrike, pa vendar, Bregar, dajte, končno vrzite prave karte na mizo. Za vaše neuspehe je vedno kriv nekdo drug.
Zakaj vas ni bilo na posvetu v Ljubljani, tam bi lahko v miru vse predebatirali?!
Ko sem poslušal voditelja sestanka, sem se vprašal, kaj pravzaprav počnemo, saj je v ZRS po poročanju vse BP in OK. Nobenega govora o nepravilnostih, goljufijah, kriminalu. Kje so rezultati revizije? Ne mi govorit, da zapisnika ni. Sam dobro vem, kako je, ko dobiš v bajto tovrstne škrice. Plačani so za to, da najdejo nepravilnosti!
Kdo je kriv, da je ZRS taka, kot je? Zase vem, da se vsaj 30 let globoko ne strinjam s sekretarjem glede videnja Zveze, dolga leta nisem hodil na Konference, ker je bila to čista zguba časa, saj se ni naredilo prav veliko za napredek. Skupina hamov nas je zapustila klub in z muko ustanovila takega, kjer se v prvi vrsti dela to, za kar hami smo.
Nekako sem le upal, kot še mnogo drugih, da se bo kaj spremenilo po Bistrici. Ne, začel se je lov na čarovnika, kot da ne obstajajo sredstva, s kateriimi se urejajo te zadeve. Boštjan (nas) vas je spomnil, kako to gre.
Ko berem pisanja pa ne vem več, kdo je komu kaj dokazoval, kje so dokazi o goljufijah, za kakšne goljufije gre itd Predsednik, v oklepaju ali ne, VI bi bili v prvi vrsti odgovorni za igranje z našim denarjem. Noben odstop ne pomaga! O kakšnih moralnih odstopih raje ne, ste zgrešili organizacijo!
Ne vem, če imam pravico izvedeti (ker še nisem plačal kotizacijo, vsekakor je pred izidi Konference kot mnogo drugih gotovo ne bom!)), vendarle, kdo za boga so ti člani UO in NO, ki podirajo vsa pozitivna delovanja. Kdo je tista opozicija vsemu pozitivnemu?

G. predsednik, če pa mislite, da nas je peščica tistih, ki smo pisali na vaš forum, spodnesla vaš tronček na kupu gnoja, mi je pa v veliko čast!
Človek, ki uporablja tako izrazoslovje že ne sodi v naše vrste.

Predlogov, ki ste jih dobili tako ali drugače, niste upoštevali. Posvet v Stegnah? Nič. Lepo število klubov se zaradi vašega pišmeuharstva sedaj požvižga na ZRS.
Imam občutek, da tudi Konferenca za vas ne bo rešitev. Tisto dobro leto bosta že še potrpela gor na kupčku, potem pa bo itak tako malo članstva, da bo prav lahko vladati v turbo maniri.

73 Jurij, s57x
s57x
 
Prispevkov: 362
Pridružen: 01 Feb 2004, 23:24

OdgovorNapisal/-a s56a » 27 Feb 2005, 20:40

Sprejemam vojaški slogan predvsem zaradi QSL biroja, 7,1-7,2 MHz pogovorov z državo in resničnega vstopa v EU & NATO (IARU :-). S57SRB pa naj bo naša Bajukova vlada...
s56a
 

OdgovorNapisal/-a s57x » 27 Feb 2005, 20:50

E, Mario, še malo elektronskega pogovarjanja pa bomo še ob tisto, kar so "tekovine" prinesle in veselo bomo pri Džovaninu kupovali one debele pa kratke, ki gredoskoraj gor do LGT!

73 Jurij, s57x
s57x
 
Prispevkov: 362
Pridružen: 01 Feb 2004, 23:24

OdgovorNapisal/-a S51BR » 27 Feb 2005, 21:13

s57x napisal/-a:Saj ni vredno časa in elektrike, pa vendar, Bregar, dajte, končno vrzite prave karte na mizo. Za vaše neuspehe je vedno kriv nekdo drug.
Zakaj vas ni bilo na posvetu v Ljubljani, tam bi lahko v miru vse predebatirali?!
Ko sem poslušal voditelja sestanka, sem se vprašal, kaj pravzaprav počnemo, saj je v ZRS po poročanju vse BP in OK. Nobenega govora o nepravilnostih, goljufijah, kriminalu. Kje so rezultati revizije? Ne mi govorit, da zapisnika ni. Sam dobro vem, kako je, ko dobiš v bajto tovrstne škrice. Plačani so za to, da najdejo nepravilnosti!
Kdo je kriv, da je ZRS taka, kot je? Zase vem, da se vsaj 30 let globoko ne strinjam s sekretarjem glede videnja Zveze, dolga leta nisem hodil na Konference, ker je bila to čista zguba časa, saj se ni naredilo prav veliko za napredek. Skupina hamov nas je zapustila klub in z muko ustanovila takega, kjer se v prvi vrsti dela to, za kar hami smo.
Nekako sem le upal, kot še mnogo drugih, da se bo kaj spremenilo po Bistrici. Ne, začel se je lov na čarovnika, kot da ne obstajajo sredstva, s kateriimi se urejajo te zadeve. Boštjan (nas) vas je spomnil, kako to gre.
Ko berem pisanja pa ne vem več, kdo je komu kaj dokazoval, kje so dokazi o goljufijah, za kakšne goljufije gre itd Predsednik, v oklepaju ali ne, VI bi bili v prvi vrsti odgovorni za igranje z našim denarjem. Noben odstop ne pomaga! O kakšnih moralnih odstopih raje ne, ste zgrešili organizacijo!
Ne vem, če imam pravico izvedeti (ker še nisem plačal kotizacijo, vsekakor je pred izidi Konference kot mnogo drugih gotovo ne bom!)), vendarle, kdo za boga so ti člani UO in NO, ki podirajo vsa pozitivna delovanja. Kdo je tista opozicija vsemu pozitivnemu?

G. predsednik, če pa mislite, da nas je peščica tistih, ki smo pisali na vaš forum, spodnesla vaš tronček na kupu gnoja, mi je pa v veliko čast!
Človek, ki uporablja tako izrazoslovje že ne sodi v naše vrste.

Predlogov, ki ste jih dobili tako ali drugače, niste upoštevali. Posvet v Stegnah? Nič. Lepo število klubov se zaradi vašega pišmeuharstva sedaj požvižga na ZRS.
Imam občutek, da tudi Konferenca za vas ne bo rešitev. Tisto dobro leto bosta že še potrpela gor na kupčku, potem pa bo itak tako malo članstva, da bo prav lahko vladati v turbo maniri.

73 Jurij, s57x

Sicer ne vem kaj si hotel s tem povedati. Je pa res, da med takimi hami tudi jaz nimam kaj početi. Ker tudi jaz ne bom več plačal članarine. Za vse drugo pa le: vsak ima pravico do svojega mnenja.
*****************
73, Rudi, S51BR
ex. S56SRB in S57SRB,
TX/RX: Yaesu FT 857D, Icom T7E
S51BR
 
Prispevkov: 298
Pridružen: 22 Jul 2004, 20:19
Kraj: JN75LX, Sevno

Naslednja

Vrni se na ZRS - Zveza Radioamaterjev Slovenije

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 23 gostov