Če je to verodostojno, potem OK. Nalepk pač ne bo, kar ni nobena katastrofa. Se pa jemlje člane malo bolj z levo, kot najraje ne pišem, kot naši politiki državljane. Naj nekdo na forumu jasno in razločno napiše, od danes ali letos nalepk za plačano kotizacijo ZRS ni več. Ne verjamem če bo kdo protestiral, jih pa pač ne bomo več pričakovali in se spraševali, kaj je letos z nalepkami. Je to tako težko objaviti in dati članom v vednost. Razen, če ni že kdo obvestil predsednike radioklubov, pa ti niso opravili svoje naloge. Ampak, sem prepričan, da bi dvostranska komunikacija morala potekati med ZRS in saj uporabniki foruma. Ker če tega ni, potem je res nekaka kriza in ne mi pisati, da je ZRS namenjena sama sebi, ne pa vsem članom RK.
Pogledal sem zapisnike sej UO ZRS in podpisan zapisnik 47. konference ZRS in nikjer nisem zasledil podatka, da so nalepke ukinjene. Če so ukinjene, bi moral biti sprejet sklep, kot je bil sprejet, da se natisnejo in razdelijo ob plačani kotizaciji ZRS. Če bi bil na voljo zapisnik s sklepom na spletni strani ZRS, je dovolj in ni treba objavljati sklepa še v forumu.
Sam imam dovolj časa, pa če je komu težko napisati nekaj za vse, naj pošlje e-pošto meni, pa bom sam objavil v forumu. Ampak, samo preverjene informacije za objavo!
_________________ "Vedno se pogovarjam s človekom tako, da si pridobim prijatelja in nikoli tako, da dobim sovražnika!" Medvešček Janez
|