s57uud napisal/-a:Bi prosil, če se stvari ne posplošujejo !
Naj se najde nekdo, ki lahko pokaže s prstom name, da nisem nič storil za zvezo! Pa nisem član zveze. Preprosto zato, ker zveza noče da bi bil član. Če nek radioklub ne posluje finančno in ima to v statutu, potem člani tega radiokluba ne morejo biti člani zveze.
Ampak naše vodstvo - torej vodstvo zveze pravi, da je prav tako in da ni druge rešitve. Namesto, da bi iskalo rešitev, se najde nekdo, ki nas ozmerja z izkoriščevalci drugih, s takimi, ki jim je vseeno, z zaslužkarji, s škrticami, ki jedo drek spod sebe, skratka z vsem mogočim negativizmom, kar ga obstaja.
S57D napisal/-a:Darko, ti in še nekaj radioamaterjev, ki v tem trenutku niste člani ZRS ste v preteklosti veliko naredili, še delate in v prihodnje sem prepričan, da boste še veliko naredili v korist vseh radioamaterjev, zato res ne vem, zakaj se ob mojem pisanju počutiš užaljenega in ozmerjanega. Če je temu res tako, se ti globoko opravičujem, saj spoštujem tvoje delo, tebe kot osebo, tvojo veliko strokovnost in široko znanje na področju elektrotehnike. Sam pri sebi vsak natančno ve koliko in kaj naredi za skupno dobro. In tistih, ki delajo za skupno dobro, čeprav kot nečlani ZRS, se moje pisanje pač ne tiče.
73, Miloš S57D
Ne ni potrebno. In tudi nesmiselno je, saj potem to nebi bila več zveza radioklubov.S52DK napisal/-a: O tem, da bi lahko nekdo bil član samo ZRS je bilo že veliko debat, skoraj nobena pa ni prišla do rešitve, ki bi bila po godu vsem. In se vrtimo v krogu... Do kdaj? Očitno do konca in naprej.
s57uud napisal/-a: Mnogi radioklubi plačujejo svoje računovodstvo računovodskim servisom. Ne vidim nobene potrebe za tem. Če je to zveza organizacij, potem naj na svojem nivoju ponudi - organizira ( kakorkoli lahko tudi en sam računovodski servis), ker bo to sigurno ceneje za vse.
Ne mi nakladat, o tem, da CQ ZRS ne more do kioska, ker je "interno" glasilo, ker to ni!! Ima svojo ISSN številko, kar pomeni, da je to javno glasilo!!
s55o napisal/-a:Dejmo za spremembe ZRS odpret novo temo prosim, tukaj pa le o analizi članstva.
lp
Vrni se na ZRS - Zveza Radioamaterjev Slovenije
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost