S50LEA

Radioamaterski forum
Danes je 19 Jun 2021, 00:20

Vsi časi so UTC + 1 ura
Napiši novo temo Ta tema je zaklenjena - ne morete urejati prispevkov ali dodajati novih.  [ 30 prispevkov ]  Pojdi na stran Prejšnja  1, 2
Avtor Sporočilo
 Naslov prispevka: Re: Namenska sredstva URSZR
OdgovorObjavljeno: 15 Feb 2014, 14:53 
Odsoten
Moderator
Uporabniški avatar

Pridružen: 08 Jan 2003, 19:56
Prispevkov: 565
Kraj: Jezero (JN75fx)
Drži Rudi, se opravičujem, če sem narobe razumel tvojo objavo. Tema je oprema. Ta naj bi bila že zdavnaj nabavljena i domnevno v skladišču ZRS. Po tem, kar sem tukaj prebral, ne samo na papirju. Po neuradnih informacijah iz zanesljivih virov pa tudi to ni več čisto res.

Moje vprašanje pa je, zakaj v letu in pol ni prišla do končnih uporabnikov za katere je bila namensko kupljena. Še bolj pa me zanima, kda jo lahko pridemo prevzeti!

Pričakujem odgovor vodstva ZRS. Vem sicer, da Lea sicer ni uradni forum ZRS, je pa najbolj množičen radioamaterski forum v S5 in bi zato pričakoval od vodstva ZRS, da ga spremlja. V nasprotnem primeru se bomo primorani obrniti na URSZR in druge pristojne službe. Misli mi namreč prevevajo pojmi kot so zloraba položaja, nenamenska poraba sredstev, preslepitev ...

_________________
73 de Milan, S 5 5 D X


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: Re: Namenska sredstva URSZR
OdgovorObjavljeno: 15 Feb 2014, 15:08 
Odsoten

Pridružen: 22 Feb 2006, 08:38
Prispevkov: 115
Kraj: mozirje
Pozdrav

Samo še dodatek k mojemu razmišljanju. Ne vem kje so na seznamu regijskih centrov in podrejenih klubov še ostali, recimo tudi RK S51DSW Mozirje je bil v
vaji ARON zelo aktiven. Fantje so se javljali tako iz RK kot iz terena, sam sem pokrival občino Ljubno ob savinji. Nikje nismo bili niti omenjeni in temu primerno
smo dobili tudi vse ostalo..., uporabljamo pa svojo opremo.
Se pridružujem mnenju sogovornikov, da je potrebno preveriti zakaj leto in pol, ter kje je oprema. ZRS naj tudi objavi javno koliko opreme je bilo kupljene in pa komu je bila dana, da se ne bodo potem pojavljale razno razne neresnice, podvajanja in podobno. Sredstva URSZR pa kolikor vem (je pa to potrebno preko URSZR preveriti) niso bila namenjena samo enkrat, torej bo treba zadeve preveriti tudi za nazaj...

Mogoče si tudi naš klub kaj zasluži..

Pozdrav S57SR de Roman

_________________
lep 73 !


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: Re: Namenska sredstva URSZR
OdgovorObjavljeno: 15 Feb 2014, 16:15 
Odsoten

Pridružen: 28 Okt 2004, 21:07
Prispevkov: 761
Ne vem od kje ta podatek, da je oprema že leto in pol je v skladišču ZRS. Jaz sem končal moj mandat leta 2010 in že takrat, naj bi bila oprema dalj časa v skladišču.


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: Re: Namenska sredstva URSZR
OdgovorObjavljeno: 15 Feb 2014, 17:28 
Odsoten

Pridružen: 28 Okt 2004, 21:07
Prispevkov: 761
Naslov prispevka: Re: Zapisnik 13. seje UO ZRSOdgovorObjavljeno: 29 Jul 2009, 22:46
Odsoten

Pridružen: 28 Okt 2004, 21:07
Prispevkov: 316
Dne 5.5.2009 smo na Zvezo radioamaterjev Slovenije iz Generalštaba Slovenske vojske prejeli kopijo dopisa (zapisna št. 092-88/2009-3) katerega jim je preko elektronske pošte poslal g. Rudi Pavlič – S58RU. G. Rudi Pavlič – S58ru se je v tem dopisu podpisal (tudi predsednik RK Jadran Koper).
Pozivamo vas, da se do vsebine dopisa in navedb v njem opredelite.
Vljudno vas prosimo, da nam odgovor posredujete najkasneje v 15 dneh od prejema pošte. V nasprotnem primeru bomo smatrali, da z dopisom g. Rudija Pavliča - S58RU soglašate.
Lep pozdrav
Predsednik ZRS Goran Krajcar – S52P

Priloga : Dopis Rudija Pavliča – S58RU

Rudi Pavlič
Kortina 2C, Sv.Anton
6276 Pobegi

Ministrstvo za obrambo

Zadeva: podpis pogodbe z Zvezo Radioamaterjev Slovenije
Lepi pot 6
1000 Ljubljana


Ministrstvo za obrambo podpisuje z ZRS pogodbo o sodelovanju… in finansira ZRS v veri, da je ZRS krovna organizacija radioamaterjev Slovenije.

ZRS ne zastopa indirektno niti 1/4 in direktno niti 1/20 radioamaterjev Slovenije.

Projekt ARON je mrtva črka na papirju. Občine ga ne sprejemajo za svojega prav tako ga ne sprejemajo večina Radio Klubov, ki so direktno vezani z občinami.
V zvezi s tem projektom, ki je že na papirju od 2006 in za katerega dobiva ZRS vsako leto denar, Radio Klubi niso dobili nič. Nič ne samo v denarju ali opremi ampak nič tudi v sodelovanju, v realizaciji projekta , o informiranju,…

ZRS je zveza Radio Klubov in ne zveza radioamaterjev, s zastarelim statutom…, ki obstaja samo na račun državnega denarja.

Podpisani predlaga, da omenjeno ministrstvo ponovno prouči odnose z ZRS.
Vprašljivi so tudi odnosi z URSZR, APEK,…

Koper, 5.4.2009
Rudi Pavlič S58RU
(tudi predsednik RK Jadran Koper)


V vednost: Vlada RS
Primorski poslanci

Dorjan Marsič
Patrick Vlačič


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: Re: Namenska sredstva URSZR
OdgovorObjavljeno: 15 Feb 2014, 18:57 
Odsoten
Uporabniški avatar

Pridružen: 23 Maj 2001, 01:00
Prispevkov: 756
Kraj: Ilirska Bistrica, Slovenia
Kolega Rudi, raje tudi povej, da so te vmes odstavili kot predsednika radio kluba. Morda tudi zato, ker nisi več zastopal interesov svojih članov, temveč samo še svoje osebne.
In enako počneš naprej z dopisi raznim državnim organom, kjer slovenskim radioamaterjem delaš neizmerno škodo.
Predstavljaš pa ne več čisto nikogar, ne društva, ne skupine radioamaterjev, temveč izključno samo še samega sebe. Še upravni odbor ZRS si vlekel po sodiščih, delal škodo in pravde zapovrh eno za drugo izgubljal, korist pa imel samo tvoj odvetnik. Upam, da se boš kmalu zresnil, ker kar počneš, ne prinaša koristi nikomur. Ne tebi, ne radioamaterjem, ne družbi šire gledano.

Glede razdeljevanja opreme regijskim ekipam, se dela na pravni ureditvi tega problema. Zadeve se ne morejo podeliti radioklubom kar tako na dobro voljo, ker ZRS koncev koncev odgovarja za slednjo in je treba zagotoviti, da bo ustrezno rabljena ter vzdrževana in seveda da ne bo "dobila noge".

Slednjemu navkljub, pa je Postojnski radioklub med ujmo za opremo zaprosil in jo tudi dobil (ekspresni transport iz Maribora preko Ljubljane v Postojno). Postojnski radioklub tudi sestavlja eno izmed regijskih ekip, ki je v pogodbi med URSZR in ZRS.

Sicer pa bom povedal, da kar precej radio klubov in posameznikov sodeluje v ARON aktivnostih ter drugih aktivnostih zaščite in reševanja z lastnimi sredstvi. Nekateri smo tudi na lasten strošek zastopali radioamaterske vrste v ešalonu URSZR (na poziv slednjega), pa nismo člani regijskih ekip in nismo dobili nič od namenskih sredstev URSZR, ker pač drugih prostovljcev na poziv ZRS iz vrst regijskih ekip ni bilo.

http://www.s59dgo.org/clani-in-simpatiz ... 5-05-2013/
http://www.s59dgo.org/porocilo-vaje-in- ... 8-05-2013/

Da pa še enkrat poudarim: Pogodba med URSZR in ZRS je namenjena opremljanju izključno regijskih ekip na Centrih za obveščanje. Ekipe so bile določene in zaključene že davno ter zapisane v pogodbo.

Vsi drugi morajo svojo srečo najti drugje, predvsem pa pri svojih županih. Ampak tu brez vaše samoiniciative ne bo šlo nič, lahko pa vam seveda pomagamo pri tem.

73 de S56OA - Ognjen


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: Re: Namenska sredstva URSZR
OdgovorObjavljeno: 15 Feb 2014, 20:53 
Odsoten

Pridružen: 28 Okt 2004, 21:07
Prispevkov: 761
:cry:


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: Re: Namenska sredstva URSZR
OdgovorObjavljeno: 15 Feb 2014, 21:29 
Odsoten
S5 RPT Manager
Uporabniški avatar

Pridružen: 20 Jan 2002, 01:00
Prispevkov: 1067
Kraj: Sevnica
Milan,

upam, da je načinu pisanja in zastavljanja vprašanj botrovala polna luna. Grožnje, če ne bo dal odgovora ZRS, bomo... mi zvenijo tako bedno in primitivno.

Zanimivo mi je, da tovrstna vprašanja vedno javno postavlja neka tretja oseba iz kluba, s katero do sedaj kontakta glede ARON področja ni bilo. Kot, da na ta način bomo pa rešili težavo. S fanti, ki zagotavljajo regijsko ekipo za Posavje sem večkrat v navezi in tudi nekaj opreme nabavljene iz sredstev URSZR so že dobili. Celo več, zaradi specifike, delujejo na obomčju NEK, so prejeli Kenwood TH D-72 APRS postajo, ki ni specificirana v Merilih o opremljanu... Tako, da trditev, da niso dobili nič ne bo zdržala! Prosim vprašaj Samota, S56IPS in Dušana, S52NR, pozanimaj se predno nekaj trdiš.

Me pa nekaj bega, ker ne vem kaj naj si sedaj mislim glede na napisano: "Ali se v klubu ne pogovarjate med sabo in si ubral neko solo pisanje ali te je k temu pisanju napeljal nekdo izmed članov regijske ekipe, ki se noče izpostavljati, da ne bi bilo zamere?"

Ostalo pa je pojasnil že Ognjen. Zapletlo se je pri sestavljanu pogodbe. Eni so za pogodbo, jaz sem bolj staromoden in očitno preveč zaupam, potem dobim takole po nosu, sem bil bolj za reverz in na prijateljsko zaupanje.

Ah, sej ni čudno, da sem že pred časom, prav tako tudi Matej, odpovedal sodelovanje v teh ARON štosih. Upam, da še zdržim do konference.

_________________
73 de S56CT-Tilen
http://rpt.hamradio.si/


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: Re: Namenska sredstva URSZR
OdgovorObjavljeno: 15 Feb 2014, 22:58 
Odsoten

Pridružen: 11 Mar 2004, 14:41
Prispevkov: 133
Pozdravljeni,

v regijski ekipi za Podravje (ptujskem klubu) pridno čakamo (in čakamo), da se bo UO ZRS dogovoril in razdelil opremo, ki po pogodbi pripada regijskim ekipam. Večkrat smo že urgirali, a se ne zgodi nič. Žalostno!

Prav tako je žalostno, da bomo izgubili v sistemu vodenja ARON omrežja človeka, ki ve, kako se zadevi streže in je v zadnji ujmi fenomenalno opravil svoje delo. Tilen, kapo dol! Ob tej priložnosti te tudi javno pozivam, da ne obupaš in še dalje skrbiš za ARON omrežje.

Verjamem, da se je zataknilo pri sestavi pogodbe, ker imamo na to zadevo ljudje pač različne poglede, tako tudi ljudje v UO ZRS, ki mora zadevo pravno urediti.
Ne verjamem pa, da se mora z razdelitivjo tako komplicirati. Da se to ne da opraviti z reverzom ali kratko pogodbo , ki ima nekaj členov, da bo volk sit in koza cela.
Tilen, podpiram tvoj način razmišljanja, da je veliko stvari zgrajenih na zaupanju.

Opremo bi ekipe že lahko uporabljale, se na njej usposabljale, opravile kakšno regijsko vajo. Tako pa bo počasi zastarela in čez kako leto ali dve bomo ugotovili, da je na tržišču nekaj, kar bi bilo bolj uporabno.

Upam, da bo kdo iz UO ZRS na konferenci znal odgovoriti na kakšna (tečna) vprašanja v zvezi s tem problemom.
Prav tako upam, da ne bomo zaradi birokratskega razmišljanja in preprek izgubili preveč operativcev.

Lep pozdrav,

Sandi Špindler, S52OP
vodja reg. enote ARON za Podravje


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: Re: Namenska sredstva URSZR
OdgovorObjavljeno: 16 Feb 2014, 01:29 
Odsoten
Uporabniški avatar

Pridružen: 27 Avg 2001, 01:00
Prispevkov: 475
Kraj: Kranj - JN76EF
S55DX napisal/-a:
Tukaj sem našel še en seznam za vajo ARON 2009:

CORS Ljubljana
Vodstvo ARON : Domžale – RK Domžale S53CAB, RK Ljubljana S53AJK, RK Trbovlje S59DOR, rezerva RK Domžale S53CAB
ReCo Ljubljana
Ekipa ZRS : Ljubljana – RK Ljubljana S53AJK, RK Triglav S53APR, rezerva RK Triglav S53APR
ReCo Nova Gorica
Ekipa ZRS : Nova Gorica – S59DSG, RK Nova Gorica S59DKS, RK Burja S51WND
ReCo Koper
Ekipa ZRS : RK Izola S59DTN, RK Piran S59HIJ, RK Jadran S59CST
ReCo Postojna
Ekipa ZRS : Postojna – RK Proteus S59DEM
ReCo Kranj
Ekipa ZRS : Kranj – RK Škofja Loka S59DKR, RK Marmor Hotavlje S53DGM
ReCo Celje
Ekipa ZRS : Celje – RK S5 QRP Club S53QRP, RK Laško S59GCD, RK Alpos Šentjur S59DSC, rezerva RK Celje S53EOP
ReCo Trbovlje
Ekipa ZRS : Trbovlje – RK Trbovlje S59DOR, rezerva RK Trbovlje S59DOR
ReCo Brežice
Ekipa ZRS : Brežice – RK Elektron Brežice S59ACP
ReCo Novo Mesto
Ekipa ZRS : Novo Mesto – RK Novo Mesto S59DJR, rezerva RK Novo Mesto S59DJR
ReCo Maribor
Ekipa ZRS : Maribor – RK Maribor S59ABC, RK Starše S53DOX
ReCo Murska Sobota
Ekipa ZRS : Murska Sobota – RK Murska Sobota S59DBC
ReCo Ptuj
Ekipa ZRS : Ptuj – RK Ptuj S59DJK
ReCo Sl.Gradec
Ekipa ZRS : Slovenj Gradec – RK Slov.Gradec S59DCD, Koroški RK Franjo Malgaj S59EHI, RK Mežica S59EST, rezerva RK Slov.Gradec S59DCD


Milan, hvala lepa za podatke, sem jih shranil.

_________________
"Vedno se pogovarjam s človekom tako, da si pridobim prijatelja in nikoli tako, da dobim sovražnika!" Medvešček Janez


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: Re: Namenska sredstva URSZR
OdgovorObjavljeno: 16 Feb 2014, 04:21 
Odsoten
S5 RPT Manager
Uporabniški avatar

Pridružen: 20 Jan 2002, 01:00
Prispevkov: 1067
Kraj: Sevnica
Po vseh Regijskih centrih za obveščanje in v Centru za obveščanje Republike Slovenije imajo oz. bi morali imeti Načrt aktiviranja radioamaterskih ekip v katerih so zapisani sodelujoči radioklubi. Že nekajkrat premleto, povedano in napisano.
V seznamu, ki ga je objavil Milan za gorenjsko regijo podatek ni točen!
Za podporo ReCO Kranj in Štabu CZ gorenjske regije je zadolžen Radioklub Marmor-Hotavlje, S53DGM, ki se je do sedaj vedno odzval, ko je bilo to potrebno.
Nekaj let nazaj, ko se je vse skupaj začelo bolj resno in ni bilo še nobene opreme v "skladišču" ZRS so bili edini, ki so želeli sodelovati kot regijska ekipa na območju Gorenjske.

_________________
73 de S56CT-Tilen
http://rpt.hamradio.si/


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: Re: Namenska sredstva URSZR
OdgovorObjavljeno: 16 Feb 2014, 05:05 
Odsoten
S5 RPT Manager
Uporabniški avatar

Pridružen: 20 Jan 2002, 01:00
Prispevkov: 1067
Kraj: Sevnica
Pozdravljen Sandi in ostali,

100 % se strinjam, da bi bilo pametno, da je oprema že pri ekipah. Tudi v zadnjem primeru, ko se je urejala dostava opreme iz ZRS na prizadeta območja Postojne in Gorenje vasi-Poljane bi odpadla vsa logistika.

Pri vseh teh neuradnih podatkih, ki krožijo okoli, lahko povem, da je bila oprema za vse sodelujoče klube s seznama skompletirana šele letos koncem leta. Vsega naenkrat se zaradi omejenih letnih sredstev ni dalo nabaviti. Deloma je lahko tudi to razlog zakaj je oprema še vedno na ZRS, saj bi v primeru razdelitve "izbranim" lahko ponovno naleteli na težave. Nekatere regijske ekipe so na podlagi poslanih vlog že prejele določeno opremo, bodisi za Dneve ZiR ali druge aktivnosti. Matej, S56ZM, ki je iskal dobavitelje, jim nižal ceno bolj kot bi kupoval zase in tudi sam prevažal nekatero nabavljeno opremo na ZRS, je vložil veliko truda, da je oprema skompletirana.
V zadnji ujmi sta ekipi na prej omenjenih prizadetih območjih dodatno dobili po en agregat, katerega pa bodo sedaj, ko je njihovo sodelovanje v akcijah zaključeno vrnili na ZRS. Upam, da se strinjate vsi, da je prav, da se jim je v dani situaciji posodilo več kot jim pripada? Pomoč preko mailing liste so tem ekipam ponudili tudi drugi radioklubi tako v moštvu kot v opremi, celo dve podjetji sta ponudili na posojo lastno repetitorsko in drugo opremo.

Mimogrede, regijske ekipe oz. njihovi člani lahko spremljajo in pišejo na mailing listo ekip, kjer izmenjamo večino informacij. Tako je tudi Sandi, S52OP edini preko te liste poslal letno poročilo regijske ekipe za Podravje. V poročilu so se tudi kulturno pritožili nad tem, da oprema še ni razdeljena.
Pisanje po forumu, da se je nekdo okoristil, da opreme po neuradnih podatkih v skladišču celo ni več itd. pa je vsaj zame podlo in nesprejemljivo, saj gre za hujše obtožbe na podlagi rekla-kazala.

Seveda pa na forumu ob vsaki taki začinjeni objavi takoj skočijo iz levega in desnega grma večni nasprotniki, tudi tisti, ki se hranijo z negativo energijo in iščejo konflikte ter začnejo prilivati na ogenj, brez, da bi sploh poznali kako je neko področje organizirano, kaj šele, da bi kdaj na tem področju kaj konkretnega naredili. Povzročijo pa precej škode pa čeprav se verjetno tega niti ne zavedajo. Očitno tudi ta forum postaja čedalje bolj brez vrednosti, radioamaterji, ki naj bi bili mojstri komunikacije pa preko tipkovnice izpademo vse prej kot to.

_________________
73 de S56CT-Tilen
http://rpt.hamradio.si/


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: Re: Namenska sredstva URSZR
OdgovorObjavljeno: 16 Feb 2014, 09:19 
Odsoten
Moderator
Uporabniški avatar

Pridružen: 08 Jan 2003, 19:56
Prispevkov: 565
Kraj: Jezero (JN75fx)
Tilen,

žal mi je da smatraš moje pisanje bedno in primitivno in namiguješ, da me nosi luna. Moram ti povedati, da je tvoj odgovor zame nesramen, aroganten in ne pritiče tvoji mladosti. Jaz v svoji objavi nisem nikogar žalil, tako kot bi to rad počel ti! Verjamem pa, da je spodbodla marsikoga, ki ni opravil svojega dela!

Naj še enkrat napišem, da iz kontigenta opreme, ki je naveden na začetku te teme nismo, dobili NIČ in to je čista resnica. Ostalo je mešanje megle. Seveda podpiramo, da so ekipe dobile opremo, ki so jo potrebovale ob zadnji naravni nesreči.

Post sem objavil s soglasjem in vednostjo predsednika kluba, s katerim vem, da drugače odlično sodelujeta. Toda tole sprenevedanje z razdelitvijo opreme je navadna sramota! Pa zato ne krivim tebe, ampak vodstvo ZRS, ki ni poskrbelo, da se zadeva sprovede. Napišite reverze ali pogodbe, karkoli, samo zmigajte se že enkrat. V večini držav so napisali ustave prej kot v 9 mesecih.

Se strinjam s Sandijem 100%. S to razliko, da ne nameravamo čakati križem rok, da se obrne še eno leto, ampak bomo aktivno ščitili svoje interese.

_________________
73 de Milan, S 5 5 D X


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: Re: Namenska sredstva URSZR
OdgovorObjavljeno: 16 Feb 2014, 09:42 
Odsoten
Uporabniški avatar

Pridružen: 23 Maj 2001, 01:00
Prispevkov: 756
Kraj: Ilirska Bistrica, Slovenia
Milan, vkolikor ti in vaš klub želite nadaljevati z insinuacijami, klevetanjem in grdim obtoževanjem ljudi v UO ZRS, brez problema sestavim prijavo zoper vas na disciplinsko komisijo ZRS.

Ti in takšni kot ti, so krivi, da se problematike ARON nihče v UO ZRS ne želi niti dotakniti, ker dobivajo samo nož v hrbet. Tilen vam je napravil nekaj uslug celo iz njegovih osebnih privat zalog opreme, pa ste ga zaklali direkt v hrbet. No ti si ga zaklal.

Na UO ZRS bom zaradi takšnih podlosti zahteval, da se vaš radioklub uradnom z dopisom in podpisom vašega predsednika društva razjasni glede podlosti navedenih tukaj. Potem bomo pa ukrepali in videli, kdo res stoji za tem.

73 de S56OA - Ognjen


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: Re: Namenska sredstva URSZR
OdgovorObjavljeno: 16 Feb 2014, 09:54 
Odsoten
Moderator
Uporabniški avatar

Pridružen: 08 Jan 2003, 19:56
Prispevkov: 565
Kraj: Jezero (JN75fx)
Ognjen tudi tebe prosim, da ne bodi nesramen!

Jaz ne insinuiram, ne klevetam, niti ne obtožujem. Ti kar napiši prijavo, z veseljem bom odgovoril nanjo. Smatram, da s svojim 40 letnim stažem v ZRS imam pravico opozoriti na nepravilnosti.

Še enkrat povem, da moj post ni usmerjen proti Tilnu, saj smatram, da svoje delo v ZRS odlično opravlja. Zato prosim, ne dramatiziraj s klanjem.

UOZRS je formiral delovno skupino za pripravo dokumentov razdelitev opreme maja lani in sklep ni bil sproveden 9 mesecev. Prosim, da ukrepate!

Pa še moj konstruktivni predlog:

Za sredino marca mislim da je napovedana konferenca ZRS v Pekrah. Takrat bo tam najbrž tudi veliko klubov iz regijskih ekip, pa bodo lahko izkoristili to priložnost za prevzem opreme.

Pripravite opremo in reverze (pogodbe, IOU listke ...), da jo bodo prevzeli in konec zgodbe!

_________________
73 de Milan, S 5 5 D X


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: Re: Namenska sredstva URSZR
OdgovorObjavljeno: 16 Feb 2014, 10:52 
Odsoten
Moderator
Uporabniški avatar

Pridružen: 17 Sep 2001, 01:00
Prispevkov: 656
Kraj: Kačiče 15, 6215 Divača
Forum ni namenjen ustvarjanju situacij, kot je nastala tale tule.
Ker ne umete in nočete tega razumeti, sem prisiljen tole temo zakleniti.


Na vrh
 Profil  
 
Prikaži prispevke prejšnjih:  Razvrsti po  
Napiši novo temo Ta tema je zaklenjena - ne morete urejati prispevkov ali dodajati novih.  [ 30 prispevkov ]  Pojdi na stran Prejšnja  1, 2

Vsi časi so UTC + 1 ura


Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov


Ne morete pisati prispevkov v temi
Ne morete odgovarjati na teme v forumu
Ne morete urejati prispevkov v temi
Ne morete brisati vaših prispevkov forumu
Ne morete dodati priponk prispevkom

Išči za:
Pojdi na:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group