KV MANAGER

Vse v zvezi z zvezo

Moderatorji: s55o, S57BBA

KV MANAGER

OdgovorNapisal/-a S52IC » 18 Nov 2011, 10:24

Pozdrav vsem ! Pred dobrim mesecem sem bil na izredni konferenci ZRS izvoljen na mesto KV MANAGERJA v UO ZRS. Zaradi preobremenitve z delom se mi vam ni uspelo predstaviti do danes, za kar se vsem iskreno opravičujem. Sem Igor Cigler, S52IC. Radioamater sem od leta 1982, ko sem opravil prvi radioamaterski izpit. Do sedaj se nisem ukvarjal z radioamatersko politiko, vendar sem pripravljen sprejeti razne nove izzive in kot KV MANAGER sprejemati vaše pobude, predloge, mnenja in kritike v smislu pozitivnega napredka in konstruktivnega dela na področju KV aktivnosti ZRS-a.
Ker bi v kratkem rad izdelal plan KV aktivnosti za prihodnje leto, naprošam vse, ki imate ideje, želje in predloge v zvezi s KV aktivnostmi v okviru ZRS v prihodnje, da mi to sporočite na e-mail. Za vaše konstruktivno sodelovanje se vsem že v naprej zahvaljujem. Verjamem, da se da postoriti marsikaj konstruktivnega in zanimivega.

Kristjanu, S50XX, se zahvaljujem za njegovo dobro opravljeno delo KV MANAGERJA ter se priporočam za konstruktivno sodelovanje.

Vse slovenske radioamaterje vabim, da se udeležijo jesenskega dela KVP ZRS 2011 tekmovanja v nedeljo, 20.11.2011 in s tem pripomorejo, da bo tekmovanje postalo še zanimivejše in še bolj dinamično .

Vsem želim uspešno delo in dobre tekmovalne rezultate !

73, Igor, S52IC

e-mail: igor.cigler@cisis.si
gsm : 041 68 33 87
S52IC
 
Prispevkov: 22
Pridružen: 18 Nov 2011, 08:06

Vrni se na ZRS - Zveza Radioamaterjev Slovenije

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov