Vsi skupaj se trudimo, da bi iz skrajno omejenih sredstev naredili čimveč. Zato poskušamo na vseh koncih in krajih prihraniti denar, da bi lahko z njim podprli druge, za slovenske radioamaterje pomembne projekte. Zato vse skupaj naprošam za strpnost, predvsem pa sodelovanje. Menim, da je distribucija revij skrajno preprosta zadeva, in z malo dobre volje, predvsem pa sodelovanjem klubov, bomo vse skupaj uspešno spravili z dnevnega reda.
s53sx napisal/-a:Vsi skupaj se trudimo, da bi iz skrajno omejenih sredstev naredili čimveč. Zato poskušamo na vseh koncih in krajih prihraniti denar, da bi lahko z njim podprli druge, za slovenske radioamaterje pomembne projekte. Zato vse skupaj naprošam za strpnost, predvsem pa sodelovanje. Menim, da je distribucija revij skrajno preprosta zadeva, in z malo dobre volje, predvsem pa sodelovanjem klubov, bomo vse skupaj uspešno spravili z dnevnega reda.
----------
Hoj
Popolnoma razumem, ker sem sam počel isto dolga leta...sem tudi strpen itd....
Problem, če sploh je to problem, saj je to ljubitelska dejavnot, je v tem, da se mi iz raznih razlogov pač ne izide tekanje in iskanje naokol i... Kot je CT napisal, moj klub je EUV in je kakršen je, pa tudi nebi kar preskakoval po klubih...
S51CP napisal/-a:Dost te debate, revijo poslat članu ZRS ne pa u klub.......
73 S51CP
Vrni se na ZRS - Zveza Radioamaterjev Slovenije
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov