Pa danes marsikaj spremenijo v zvok, še v PSK tracku dodajo grafični "73". Ampak ti zvoki (s slikami) znajo biti kar "tečni" za poslušanje. Malo se slišijo na tvojem prvem posnetku. Prvič sem to opazil pred ca. 10+ leti, na screenu Wefax programa. S katerim programom ti to dekodiraš/gledaš ? Morda je treba najti pravi način dekodiranja, pa bodo slike še bolj "zanimive".
Res zanimivo, najprej sem pomislil na nekaj takega, kot so žitni krogi na poljih. Celo sem iskal v njih možna sporočila
. Pri SETI-ju pa že desetletja iščejo, ker so enkrat nekaj odkrili... Misliš, da te zvoke generirajo v sklopu HAARP projekta, ali pa je to neka vojaška finta / skrivnost ? Ali pa je to vse skupaj eno in isto. Kdor pozna zgodovino HAARP-a, mu je marsikaj jasno. Čim več ti je pa jasno, ti je v bistvu vedno manj jasno...
Nekaj skrivajo, to je sigurno. To je popolnoma jasno, če pogledaš stroške projekta. Sigurno ne mečejo toliko $$$ v prazno. V začetku, ko so stroški postali problematični, je zadeva prišla v USA senat. Rezultat ? Naslednje leto so stroške podvojili...
73 de Arpi-S51AY , HSC#1267, CTC#2268, EPC#3826, FH#1448, DMC#2139, 30MDG#3904, BDM#0288, TRC#005SLO, NDG#0851, HPC#451, ERC#0989
http://www.qrz.com/db/S51AY