Udeležba ZRS na sejmu Hamradio Friedrichshafen

Vse v zvezi z zvezo

Moderatorji: s55o, S57BBA

Udeležba ZRS na sejmu Hamradio Friedrichshafen

OdgovorNapisal/-a S51AG » 05 Mar 2010, 02:01

Pozdravljeni,

kot ste lahko prebrali v zapisniku 1. sestanka upravnega odbora, se bo Zveza radioamaterjev Slovenije tudi to leto udeležila največjega evropskega radioamaterskega sejma Hamradio Friedrichshafen 2010, ki bo potekal od 25. do 27. junija v Friedrichshafnu (D) na obali Bodenskega jezera.

ZRS se bo predstavljala na stojnici velikosti 30 m2. Iz proračuna ZRS bodo kriti zgolj stroški najema razstavnega prostora in opreme, radioamaterji, ki bodo ZRS zastopali na stojnici oz. pomagali pri izvedbi, pa bodo delo opravljali popolnoma volontersko oz. na svoje stroške.

Načrtujemo, da bo sejemska predstavitev ZRS, za organizacijo katere sva zadolžena Adi, S55M, in jaz, tehnično naravnana.

Vse slovenske radioamaterje ob tej priložnosti vabim, da podajo svoje predloge, kaj na stojnici predstaviti ter v kakšni obliki. Prav tako vabim vse, ki lahko pomagate pri zasnovi grafične opreme stojnice, transportu opreme, dežurstvu na stojnici in še čemu, da se oglasijo na tem mestu. Pokažimo, da je ZRS naša zveza!

Hkrati vas obveščam, da bo letos prav tako kot doslej možno kampirati na parkirišču sejmišča. Žal rezervacije prostora za postavitev šotorov oz. parkiranje avtodomov niso mogoče, zato priporočam pravočasni prihod na sejmišče. Glede na udeležbo v preteklih letih in zanimanje za sejem si upam trditi, da bo tokratni slovenski večer zares odlično obiskan. Vsekakor bodo ponovno na ogled postavljene kulinarične, in nedvomno tudi glasbene sposobnosti slovenskih radioamaterjev!

Vse nadaljnje informacije o sejmu najdete na naslednji povezavi:

http://www.hamradio-friedrichshafen.de/

Za vse nadaljnje informacije in predloge sem na razpolago.

Lep pozdrav,

Anton GALUN, S51AG
Uporabniški avatar
S51AG
Moderator
 
Prispevkov: 610
Pridružen: 26 Dec 2003, 14:01
Kraj: Ptuj, JN76WK

Re: Udeležba ZRS na sejmu Hamradio Friedrichshafen

OdgovorNapisal/-a s56a » 05 Mar 2010, 11:56

35. FHN ima kar nekaj utecenih mednarodnih srecanj: BCC, FOC, RRDXC, RTTY ter IARU hamfest ob Jezeru s slabo udelezbo S5 radioamaterjev. Slovenska vecer s kranjsko klobaso in harmoniko bi bila bolj primerna sejmu turizma.

Lahko vam ponudim IF SDR z 455 kHz keramicnim rezonatorjem in dva IC. Velikost je 2 x 3 cm in bi rabil veliki reklamni pano s shemo in opisom delovanja kot DSP panoramski adapter.
s56a
 


Vrni se na ZRS - Zveza Radioamaterjev Slovenije

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov