S57RZ napisal/-a:Po štiriletnem druženju bi že lahko opazil, da so ti številni radioamaterji priskočili na pomoč z informacijami in nasveti in še več bi jih bilo, če bi tvojemu izredno širokemu znanju na področju tehnike, predvsem radioamaterske, dodal še ščepec srčne kulture in spoštovanja do drugih ljudi okoli tebe.
S57RZ Rado
Dragi bodoči kolega Rado (S57RZ)!
Čudi me, da nisi v mojem pisanju zaznal prikritega sarkazma. Marsikaj izdajo tudi smeški, dodani tekstu.

Še vsakemu sem se zahvalil in nikoli nisem bil vsiljiv. Stvar je pač taka, da sem o HAMu razmišljal že nekaj časa, nikoli pa si nisem vzel časa za izpit. Zdaj mi je naneslo, da sem imel spomladi malo več časa in tudi ker se selim, si bom pripravil vse potrebno za HAM delo. Z radijskimi postajami sem imel ogromno opravka v prejšnji službi, pa tudi kot reševalec jih dokaj redno in koristno uporabljam.
Z nekaterimi ljudmi, s katerimi sem kontaktiral v tej temi, se že (virtualno) poznam in zagotovo niso zamerilli. Prav tako vsakega sogovornika na Forumu dodam kot "prijatelja" in sem sklenil tudi že nekaj pravih prijateljstev.
Me pa veseli, da si si vzel čas in analiziral moje sodelovanje na Forumu. Nisem vedel, da jih je že toliko (objav mislim).

Pa LP in če bo vse po sreči, se naslednjič sliišimo po luftu.
Uroš (bodoči S58RAF, če bo bog dal).