s50xx napisal/-a:Pozdravljeni!
Danes je nabiralnik bil bogatejši za kuverto ZRS, skoraj sem že
mislil da je prišel CQ, ampak za tega je še prezgodaj ...
S56CT napisal/-a:36. Konferenca Zveze radioamaterjev Slovenije bo v soboto, 23. februarja 2008, na Sv. Florijanu pri Rogaški Slatini v gostišču GRUNT.
Pred konferenco bo prikaz nekaterih aktivnosti delovanja radioamaterjev v izrednih razmerah na KV in UKV področju z analognimi in digitalnimi tehnologijami.
Predvideni urnik konference:
10.00 – 13.00 aktivnosti (predstavitev aktivnosti v izrednih razmerah)
13.00 - 13.55 sprejem delegatov
14.00 svečana otvoritev konference (himna, pozdrav gostiteljev, pozdrav predsednika ZRS, gostov [občina, URSZR, MORS], skupinsko fotografiranje)
15.00 – 18.00 nadaljevanje konference ZRS
18.30 Hamfest ter podelitev nagrad in priznanj KVP ZRS 2007
s55o napisal/-a:Pozdrav!
Pojem delegiranje in delegatov je zastarel in izhaja iz prejšnjega sistema. Pravlini pojem bi bil predstavnik radiokluba. Iz tega izhaja, če laično napišemo, da UO radiokluba ali skupščina RK določi osebo, ki bo radioklub predstavljala in mu določi smernice in navodila, kako naj ravna. Predstavnik RK ne sme, če nima takih navodil odločati po svoji volji in navdihu, če se lahko malo pesniško izrazim, temveč mora prenesti voljo radiokluba.
Torej, v primeru, da hoče biti kdo predstavnik radiokluba, se mora v svojem radioklubu zmeniti z UO rk, da bo on predstavljal rk in dobi potrdilo, da je on predstavnik rk (z žigom in podpisom pristojne osebe).
Takole, upam, da je kaj bolj jasno.
lep dan
Boštjan
S56ZDB napisal/-a:S56CT napisal/-a:36. Konferenca Zveze radioamaterjev Slovenije bo v soboto, 23. februarja 2008, na Sv. Florijanu pri Rogaški Slatini v gostišču GRUNT.......
Kakšen je to smešni dnevni red?!
Resne konference imajo resne točke dnevnega reda in trajajo pa le nekaj časa. A je res videti, da je konkretnega materijala za konferenco ZRS za boge 3 ure (med 15:00 in 18:00)?!
Hmm, kaj moram storiti, da mene kdo delegira?!
73
S56ZDB, Darko
s55z napisal/-a:S56ZDB napisal/-a:S56CT napisal/-a:36. Konferenca Zveze radioamaterjev Slovenije bo v soboto, 23. februarja 2008, na Sv. Florijanu pri Rogaški Slatini v gostišču GRUNT.......
Kakšen je to smešni dnevni red?!
Resne konference imajo resne točke dnevnega reda in trajajo pa le nekaj časa. A je res videti, da je konkretnega materijala za konferenco ZRS za boge 3 ure (med 15:00 in 18:00)?!
Hmm, kaj moram storiti, da mene kdo delegira?!
73
S56ZDB, Darko
Spoštovani,
Vsi imamo ogromno povedati tule na forumu. Kot sem bil obveščen, je na ZRS prispelo izredno malo predlogov in niti en od največjih gromovnikov na tem forumu. Ve se, kako se na ZRS vlaga predloge za konferenco - pisno.
Ker ima konferenca svoj poslovnik, ki določa, da lahko vsak, ki ima glasovalno pravico vloži razširitev dnevnega reda s svojimi predlogi, ste seveda vsi vabljeni.
Predstavite svoje konkretne predloge na konferenci, prepričajte me (nas vse - torej večino), da so ti predlogi najboljši in konferenca jih bo zagotovo sprejela. Nihče ne bo zavrgel najboljše rešitve.
Na delo torej, konferenca bo že to soboto...
P.S.: Darko, oglasi se kdaj v klubu, pa te bo morda kdo "delegiral". Morda te sploh ne poznajo...??
Vsi imamo ogromno povedati tule na forumu. Kot sem bil obveščen, je na ZRS prispelo izredno malo predlogov in niti en od največjih gromovnikov na tem forumu. Ve se, kako se na ZRS vlaga predloge za konferenco - pisno.
Vrni se na ZRS - Zveza Radioamaterjev Slovenije
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost