s56a napisal/-a:>Nikoli pa nisem bil v UDBI in nikoli v partiji in tudi nikogar ne obsojam, če je bil.
Rudi, nekaj dni pred tabo se na forumu v imenu MORS pojavil Pibo, ki se nakratko pozabil podpisati s svojim pozivnim znakom S58WW. Upam, da ti nimas zveze niti z vojaki?
>Zakaj bi se ti komu kolcalo po "Lepim", saj imaš zdaj idealno priložnost, da aktivno sodeluješ zraven. Ponudba je dana? Jo sprejemaš?
S57U ZRS ponudbo sem pred leti sprejel in po krajsem casu to obzaloval. Iz ZRS sta sle ven S50K in S57NW in potem iz UO ZRS se S51BW in S57BBA. In kaksna slucajnost da danes vsi trije volonterski vodimo radioamaterske Internet forume. Demokraticne spremembe na ZRS cakamo. Zelo sem vesel tvojih odprtih obljub predvolilnega programa. Potem se lahko pogovarjamo za naprej. Samo S59AR ne bo prevec vesel
73 de Mario, S56A, N1YU
P.S. Povabi se mladega tehnika S56AL, ce se upa sprejeti funkcijo!
Z vojsko in policijo nikoli nisem bil skregan, sodeloval pa sem z njimi toliko kolikor je bilo potrebno: pri organizaciji kakšne prireditve, če so me policaji ustavili na cesti in ker sem moral biti v vojski. To pa je tudi vse.
In ko v tem forumu govorim o razprtijah, mislim predvsem na delovanje ZRS in ne delo radioamaterjev. Zakaj ste nekateri odhajali, ne vem. Čeprav me zelo zanima. In kaj ima pri vsem tem S59AR?
Če bom izvoljen za predsednika (počakajmo do 31. maja 2003), že zdaj zagotavljam, da se lahko pogovorimo takoj po volitvah. ČE je kdo pripravljen sodelovati že zdaj, pa naj mi sporoči v PM.