S55SR napisal/-a:Matej!
Za to gre "...ZRS ne more pridobiti javnega pooblastila za to, da bi zopet delal tisto kar je nekoč davno že (radioamaterska administracija) brez zakona...."
Vodstvo ZRK(S) se ne zaveda (ali pa se noče), da je tam zaradi članov in da mora delati to, kar mu (jim) člani naročijo. Radi bi spet vedrili in oblačili po svojem okusu. Tudi AMZS nima pooblastila, da voznikom jemlje dovoljenja. Radi bi bili to kar so nekoč že bili. Bog in Batina. Predvsem zadnje. Gre jim za to, da bi se lahko hvalili kako so oni tisti, ki ukazujejo. Ali so avtorji ZRDej bili zavedeni, v kar močno dvomim, ali pa so avtorji
tisti, ki ga najbolj glasno branijo, ker bi z uveljavitvijo ZRDej največ pridobili, mi ostali bi pa morali biti tiho, če ne bi dobili QRT (Adi že ve) za določen ali pa za nedoločen čas.
S55SR napisal/-a:Tudi pravopisa se začni učiti. Rodilnik ti ne gre najbolje od rok.
s55m napisal/-a:No ja Darko, baje vi študirate pravo in ne jaz.
Vam bom pa vseeno odgovoril.
Kar počne S58RU, ali pa S55M, S56ZDB ali kdor koli, je njegova stvar.
In RK JADRAN nima nobene pravne, niti moralne obveznosti izjasnjevati se o sporu med S58RU in ZRS in o početju S58RU v njegovem privatnem življenju!
Upam, da jih bo dovolj na "moji" strani ob naslednji skupščini ZRS in hvala vam za komplimente.
s55m napisal/-a:Darko, tokrat zadnjič, ker očitno nočete zaključiti, ali ne razumete, kaj vam pišem.
RK Jadran nima ničesar s privatnim življenjem S56ZDB niti ne more vplivati na to, kaj S56ZDB počne v svojem privatnem življenju.
A je bil pod omenjenimi dopisi pečat RK Jadran?
A je bil v omenjenih dopisih naveden kakšen sklep UO ali skupščine RK Jadran?
Da vam bo jasneje, vam bom bolj slikovito opisal:
Pod dopis na uradno ustanovo se jaz podpišem:
Adi Voh
tudi Bosanec
A boste zaradi tega vlado BiH spraševali, naj se izjasni o sporu Adija Voha z uradno ustanovo?
S56ZDB .....Jaz sem zatorej na stališču, da je pametno o početju S58RU seznaniti druge organe RK Jadran Koper, ker ZRS še v svoji zgodovini ni šlka skozi postopek izključitve radiokluba iz zveze.........
S55SR napisal/-a:"...Človek, ki je bil disciplinsko sankcioniran po notranjih pravilih radioamaterske organizacije ..."
in, ki ni imel možnosti zagovora....
To hočete v novem ZRDej, mar ne?
Kaznovati vse tiste, ki ne tulijo v isti rog?
s55m napisal/-a:S56ZDB .....Jaz sem zatorej na stališču, da je pametno o početju S58RU seznaniti druge organe RK Jadran Koper, ker ZRS še v svoji zgodovini ni šlka skozi postopek izključitve radiokluba iz zveze.........
Ne vem, če pišem v Slovenščini ali v kakšnem drugem jeziku?
A me morda ne razumete?
RK Jadran ni pošiljal nikamor nobenih dopisov.
RK Jadran ne nadzira početja svojih članov.
RK Jadran ni na nobeni seji UO ali kakega drugega organa RK obravnaval kakršnega koli dopisa na kakršno koli ustanovo z omenjeno vsebino.
RK Jadran se ni dolžen izjasnjevati o sodniških odločitvah g. Maksa Turščaka, ki se je na zapisnik o nogometni tekmi (v kateri je rdeči karton z njegove strani dobil S56ZDB) podpisal : Maks Turščak tudi S53KP član RK Jadran.
Kako naj vam napišem, da boste razumeli gospod Darko?
Vedno bolj imam občutek, da poleg krivičnega disciplinskega ukrepa, brez možnosti pritožbe, želite v UO ZRS RK Jadran naprtiti še nekaj, da bo potem dober za grešnega kozla in primer drugim, kaj se zgodi, če nekdo razmišlja drugače?
Jaz zgoraj napisano jemljem kot resno grožnjo o izključitvi RK Jadran S59CST iz ZRS, zato bom v najkrajšem času poskušal sklicati UO in jih seznaniti z vašo namero.
Vrni se na ZRS - Zveza Radioamaterjev Slovenije
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost