Bolj vprašanje je, če bo po vsem tem, sploh hotel ostati.
S56CT napisal/-a:Glede biroja in dogodkov okoli tega pa je moje mnenje sledeče:
Bivše vodstvo ZRS je na skrajno neprimeren način povedalo Milošu, da dela v QSL biroju ne opravlja več. Če so že imeli načrte glede novega, čeprav se sam strinjam, da če nekdo dela dobro, naj to dela tudi vnaprej, bi !!!morali!!! Milošu to povedati prej, ne pa na konferenci.
Novi mandatar je po tem dogodku na konferenci poskušal umiriti žogico in prosil Miloša, naj 6 mesecev v to delo uvaja sekretarja, kar pa je Miloš zavrnil. Reakcija normalnega človeka.
Drugače sem mnenja, da smo vsi nadomestljivi, tudi Miloš. Ker pa razumem strah vseh, ki pošiljajo večjo količino kartic, je moje mnenje, da Miloš ostane. Bolj vprašanje je, če bo po vsem tem, sploh hotel ostati.
S56CT napisal/-a:Uprava RS za zaščito in reševanje je v lanskem letu na račun ZRS nakazala 1.600.000 SIT namenskih sredstev za vzdrževanje packet radio omrežja in repetitorjev ter za aktivnosti po kodeksu ARON. (Finančno poročilo Prihodki pod točko 2d)
Od tega zneska je bilo porabljeno:
- 74.118 SIT za vajo ARON (Finančno poročilo Odhodki pod točko 1b4a)
- 606.692 SIT za repetitorje, od tega 438.634 SIT za dva duplekserja in za 11 anten 168.058 SIT (Finančno poročilo Odhodki pod točko 1d)
- 500.228 SIT pa je bilo porabljeno za packet omrežje (Finančno poročilo Odhodki pod točko 1d)
Če vse skupaj seštejemo opazimo, da se namenska sredstva niso porabila v celoti, kljub temu, da so nekateri skrbniki prosili za sredstva iz te postavke ter kasneje zaradi neodobritve morali za kvalitetno izpeljan projekt seči svoj žep. Zavedati se je potrebno tudi, da nihče izmed skrbnikov ni zahteval povračila potnih oziroma drugih stroškov.
Vrni se na ZRS - Zveza Radioamaterjev Slovenije
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost