Uradni forum ZRS

Vse v zvezi z zvezo

Moderatorji: s55o, S57BBA

OdgovorNapisal/-a s56a » 19 Apr 2003, 20:19

Rudi, pravkar sem prišel domov s S57C 9. UKV srečanja. Zelo uspešen dogodek z veliko mladih. S51MQ edini iz UOZRS, S52D in S57XX managerja. Predavatelji S53MV, S57UUU in S57UUD. Merilec S53WW. Starejši smo končali v pivnici Kratochowill. Več info na S5ham@yahoogroups.com.

Dodatek: Merilec je bil še S56WSV in snemalca S51KQ/RPT man. in S51ZO/UKV pokal zbiralec.
Zadnjič spremenil s56a, dne 21 Apr 2003, 22:10, skupaj popravljeno 1 krat.
s56a

OdgovorNapisal/-a Rudi » 21 Apr 2003, 19:01

Me veseli, da ste se imeli lepo. Jaz žal nisem imel časa.

No, je pa to neko srečanje, ki bi zaslužilo poročilo na internetnih straneh. In to je moja želja. Da bi "izdajali" dnevni časopis, če bi bilo potrebno. Da bi bili vsi obiskovalci sproti seznanjeni z vsem dogajanjem.
Rudi

OdgovorNapisal/-a s57wos » 21 Apr 2003, 20:20

Zdravo ...

Kaj pa na uporabnike AX25 packet omrezja ste pozabli ..???? Velika vecina sploh neve kaj se tukaj dogaja, veliko pa jih interneta sploh ne uporablja. Do sedaj se nisem zasledil na packet-BBS-ih niti enega sporocila o dogajanju po medmrezju !? :evil:

Lp.
Kaksna sreca, da je to samo hobi.
s57wos

Kraj: Maribor JN76UN

OdgovorNapisal/-a s56a » 21 Apr 2003, 22:06

S51BR> No, je pa to neko srečanje, ki bi zaslužilo poročilo na internetnih straneh. In to je moja želja. Da bi "izdajali" dnevni časopis, če bi bilo potrebno. Da bi bili vsi obiskovalci sproti seznanjeni z vsem dogajanjem.

Težko bo pri radioamaterjih! Veliko delajo, malo pišejo...
ZRS bi lahko dajal tedenska poročila na internetu in PR kot ARRL.
s56a

OdgovorNapisal/-a s56al » 22 Apr 2003, 07:38

Organizator UKV srecanja Brane S57C je za lansko 8. srecanje porocilo objavil na svojih spletnih straneh

http://lea.hamradio.si/~s57c/2002usr/index.htm

tako da ne dvomim, da bo tudi letos naredil enako

http://lea.hamradio.si/~s57c

73 es 72 de S56AL
s56al

Kraj: JN66SI

OdgovorNapisal/-a Rudi » 22 Apr 2003, 07:51

Pohvalno. Vendar ravno v takšnih primerih trdim, da bi moral prebrskati pol interneta, da bi našel sveže in zanimive informacije. Zato pa pravim, da bi morali imeti nek centralni portal, kjer bi se zajemale vsaj sverže informacije. Nekakšen dnevni časopis...
Rudi

OdgovorNapisal/-a Gost » 22 Apr 2003, 09:01

Uporabljaj google.com pa bos nasel 1,2,3!
Gost

OdgovorNapisal/-a Rudi » 22 Apr 2003, 10:12

Dragi Gost, tole pa ni tako enostavno. Poleg Googla obstajajo še drugi iskalniki in imeniki. Vendar je to včasih tako kot bi iskal iglo v senu.
Rudi

OdgovorNapisal/-a Rudi » 22 Apr 2003, 10:17

s56a napisal/-a:S51BR> No, je pa to neko srečanje, ki bi zaslužilo poročilo na internetnih straneh. In to je moja želja. Da bi "izdajali" dnevni časopis, če bi bilo potrebno. Da bi bili vsi obiskovalci sproti seznanjeni z vsem dogajanjem.

Težko bo pri radioamaterjih! Veliko delajo, malo pišejo...
ZRS bi lahko dajal tedenska poročila na internetu in PR kot ARRL.

Seveda, ravno na ZRS ali ekipo v okviru ZRS sem mislil s svojimi predlogi. ZRS pa sestavljajo društva - klubi, ki naj bi se aktivneje vključevali v delo ZRS. Seveda se nekateri klubi verjetno že zdaj aktivno vključujejo...
Rudi

OdgovorNapisal/-a S57NAZ » 22 Apr 2003, 22:27

Callbook 31.1.03 - S51BK, pol sledi S51BW........, druzga nimam, čeprav bi ga že mogel naložiti v LJUBBS. Pa že utečeno je bilo, dve datoteki po emailu, jaz pa v LJUBBS ( S50BOX ), enkrat mesečno.

Moram priznat, ko sem začel brat tole stran, da sem postal malce razočaran po branju na strani Radioamaterstvo. Škoda!!

Mi smo včasih v firmi imeli šefico in to dobro. Pa kadar koli je kdo kiksnil, zaradi česar se je potem morala zagovarjati pri direktorju, je vedno po sestanku prihrumela v pisarno, poklicala grešnika, ga nekaj časa ogledovala, potem pa rekla: "Zdejle se mi spelji, da preštejem do 50, pol se bova pa pogovorila." In potem sta lepo prečesala celo zadevo in se pogovorila po človeško.

Tukaj pa opažam, da se nč ne šteje, ampak se že - "udri siromaka, ki ne misli z mojo glavo". Škoda, pa vsi smo ljudje. :roll:
Uporabniški avatar
S57NAZ

Kraj: Kranj - JN76EF

OdgovorNapisal/-a Rudi » 23 Apr 2003, 05:58

Mislim, da se je tudi na tem mestu stvar umirila. Jaz sem v dobri volji prišel zraven, ne vedoč, da se bo po seriji naključij name vsul plaz. Pa sem se odločil za obrambo in postalo je malce vroče. Zdaj pa opažam, da se že lepo "pogovarjamo".

Sicer pa je še vedno možnost, da se kdo javi, če bi želel delati v UO ZRS. Naj mi sporoči prek PM. Povsem resno vabim, da ne bi kdo mislil, dazganjam samo demagogijo. Da ne bi potem kdo rekel, da tudi na tem mestu ni bilo povabila.
Rudi

OdgovorNapisal/-a Rudi » 23 Apr 2003, 05:59

S57NAZ napisal/-a:Callbook 31.1.03 - S51BK, pol sledi S51BW........, druzga nimam, čeprav bi ga že mogel naložiti v LJUBBS. Pa že utečeno je bilo, dve datoteki po emailu, jaz pa v LJUBBS ( S50BOX ), enkrat mesečno.

Moram priznat, ko sem začel brat tole stran, da sem postal malce razočaran po branju na strani Radioamaterstvo. Škoda!!

Mi smo včasih v firmi imeli šefico in to dobro. Pa kadar koli je kdo kiksnil, zaradi česar se je potem morala zagovarjati pri direktorju, je vedno po sestanku prihrumela v pisarno, poklicala grešnika, ga nekaj časa ogledovala, potem pa rekla: "Zdejle se mi spelji, da preštejem do 50, pol se bova pa pogovorila." In potem sta lepo prečesala celo zadevo in se pogovorila po človeško.

Tukaj pa opažam, da se nč ne šteje, ampak se že - "udri siromaka, ki ne misli z mojo glavo". Škoda, pa vsi smo ljudje. :roll:

Glede Callbooka pa tudi mene preseneča, da se ga skoraj po dveh mesecih ne more osvežiti. Nenazadnje bi to bilo lahko "on-line". Danes so pač takšni časi, da si to lahko privoščimo...
Rudi

OdgovorNapisal/-a s56a » 23 Apr 2003, 09:56

S51BR> Sicer pa je še vedno možnost, da se kdo javi, če bi želel delati v UO ZRS. Naj mi sporoči prek PM. Povsem resno vabim, da ne bi kdo mislil, dazganjam samo demagogijo. Da ne bi potem kdo rekel, da tudi na tem mestu ni bilo povabila.

Dokler ne objaviš plan dela za 4-letni mandat, lahko je vse skupaj demagogija!
s56a

OdgovorNapisal/-a Rudi » 23 Apr 2003, 14:06

Sem se odločil za drugačno pot. Ker to ne bo program predsednika, ampak program upravnega odbora in ZRS, mi bo vsak kandidat pripravil svoj pogled na razvoj ZRS in delo v UO, ki bi ga pokrival. Vse to pa bo nared do konference ZRS.

Mislim, da je logično, da poleg mojega programa pridružim tudi programe vseh kandidatov.
Rudi

OdgovorNapisal/-a s53ra » 25 Apr 2003, 13:33

:D
S51BR napisal/-a:Pohvalno. Vendar ravno v takšnih primerih trdim, da bi moral prebrskati pol interneta, da bi našel sveže in zanimive informacije. Zato pa pravim, da bi morali imeti nek centralni portal, kjer bi se zajemale vsaj sverže informacije. Nekakšen dnevni časopis...

Predlog: dobrih 'neuradnih' slo-radioamaterskih strani je kar nekaj - med drugim ta forum. Ne vidim razloga, zakaj ne bi te strani postale na nek način 'uradne', če je to tako pomembno. " Centralni 'portal' " ZRS bi moral biti nekakšen kažipot oziroma koordinator teh posameznih področij in bolj ali manj porazdeljenih spletnih strani. Nesmiselno se mi zdi začeti določene stvari graditi čisto na novo, če je to že (dobro) narejeno drugje. Porazdeljenost je smisel interneta.

zadnje čase nisem najbolj na tekočem... kdo so še kandidati za predsednika?

73, Gregor
s53ra

Kraj: Lucija

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na ZRS - Zveza Radioamaterjev Slovenije

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost