Zivijo!
Ne vidim nobenega razloga za omejevanje. Ce kdo to bere, ga
ocitno HAM zadeve v S5 zanimajo. Seveda je stvar bontona,
da se uporablja CALL, da se sporocil ne pise z velikimi crkami
in da se S56A in S51BR ne dopisujeta v nedogled, kdo je komu
v vrtcu poticko v peskovniku brcnil.
Kar je vsakemu jasno, ko si ta forum malce ogleda PRED prijavo.
Verjetno sistemcem ni tesko odpreti zakljucenih skupin,
na primer "Vlada ZRS, Vlada ZRS v senci, Bivsa vlada ZRS ipd.".
Kar se mene tice, nisem nikjer anonimen niti se za HAM reci nimam
namena "skrivati" po zaprtih listah. Kar pisem je dostopno vsakemu, razen osebnih sporocil.
Hja, sam odlocam kaj je za na S50BOX - namrec, marsikaj
kar je v skladu z internet bontonom ni v skladu z HAM spiritom in
ne sodi na PR.
Obvezna prijava je zal samo zato, da se SPAMerji ne znajdejo tukaj. Na neki drugi HAM E-mail listi mi je podobno anemicni kolega
poslal poleg E_maila se "kako shujsati v treh dneh".
Sorry: yahoo spam liste zame ne obstojajo vec.
73
Iztok
S57KAA napisal/-a:Tako bi vse informacije člani in ne člani dobili na enem mestu in bili vsi "enako" obveščeni! Ker pa je bilo večkrat že napisano da so nove ideje dobrodošle, predlagam naslednje:
Na novi združeni S5 spletni strani, kjer bo dostop do "uradnih" ZRS forumov se za uporabniško ime obvezno uporabi osebni klicni znak. (in ne Pepe, Jaz, itd...)
Ta uporabniška imena bi se ob dodelitvi preverjala, tako da bi na dokaj preprost način dobil "zdravo" bazo uporabnikov za "uradne" forume. S tem bi preprečili objavljanje ne vmesnih komentarjev pod skritimi imeni.
Dejstvo pa je tudi, da se med sabo nekako najbolje poznamo ravno pa našem CALL! Naključni obiskovalci oz. novi potencialni člani pa bi se lahko v forume prijavili kot gostje!
Ne trdim, da se to trenutno počne, se pa je počelo z elektronsko pošto! Zato menim, da je bolje preprečiti kot zdraviti.