S50LEA
http://forum.hamradio.si/

S5FF- Slovenija Flora & Fauna vikend
http://forum.hamradio.si/viewtopic.php?f=85&t=23185
Stran 1 od 1

Avtor:  S55G [ 26 Maj 2022, 08:58 ]
Naslov prispevka:  S5FF- Slovenija Flora & Fauna vikend

S5FF- Slovenija Flora & Fauna vikend
je planiran za vikend od 17.6.2022 do 19.6.2022 (17,.18,. in 19.6.2022)

Slika

V tem obdobju vabljeni da se udeležite aktivnosti tako aktivacij kot špri lovu na posamezne reference ter dskupnemu duženju v naravi ob radiomaterskih aktivnostih.V teh dneh bomo skušali aktivirati čimveč novih do sedaj še nekativiranih S5FF referenc in jih spraviti v "luft" po bandih in načinih dela. Številni S5 radioamaterji (aktivatorji) bodo tako iz raznih S5FF lokacij po Sloveniji izvajali dnevno svoje aktivnosti.Kje bomo bo objavljeno nekaj dni poprej.Vabljeni da se nam pridružite, spozante to radimatersko tehnično obarvano in naravovarstveno naravnano dejavnost z MOČNIM sporočilom ki ga prenaša - "Ohranitev zaščitenih in varovanih območij" .

Slika

Na ta naš svojevrsten način radioamterji opozarjnamo na ta območja in jih posredno "reklamiramo" oz nosimo njihova imena z radijskimni valovi v širni svet .
Vabljeni vsi da se ob aktivnostih pridružite tudi sami kot aktivatorji , lovci, opazovalci ,pridete na obisk ,ogled kako S5FF v živo poteka...kako in kaj je potrbno,oprema,informacije....in napotki...za vse ki jih zanima v izogob nejasnostim in ostalim dvomom...smo na voljo .....poiščite enega izmed vaših bližnjih S5FF aktivnosti v klubu ,domačem kraju ali ga poznate oz. veste zanj.... znanci,aktivatorji,lovcei ali pa se oglasite tu ali preko drugih medijev... ....z veseljem vam podamo potrebne informacije in napotke ter usmeritve ...da se nam lahko ob tej priliki prirdružite

vabljeni

73 44 11

de Mitja S55G

Korordinator S5FF
Slovenia Flora & Fauna
Hamradio programa

Avtor:  S55G [ 26 Maj 2022, 09:00 ]
Naslov prispevka:  Re: S5FF- Slovenija Flora & Fauna vikend

Dodajanje se prekriva sočasno tudi z aktvnim vikendom WCA gradov kar omogoča lepo komnbiniranje obeh ..
Izkoristite,...

The 13th World Castles Weekend (WCW-2022)
will take place from the
11th to the 19th of June 2022.

Slika


Goal:

Work on the air from historical places, monuments and the architectural constructions relating to fortification to rise of interest to historical and architectural heritage as well as visiting existing historical monuments.

During the World Castles Weekend there is a good possibility to fulfil a conditions of various award programs and increase your collection by beautiful QSL-cards.

Radio hams of all countries and territories are invited.

Organizers:

World Castles Activity Group (WCAG)

Stran 1 od 1 Vsi časi so UTC + 1 ura
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/