Lep radijoamaterski pozdrav.
Moj call je S50GO. Pred enim letom sem si nabavil Yaesuja 950. Komaj sem pričakoval da prispe in seveda ker je nova je cena tudi nova.. no drugače imam še od prej kot prvo postajo po ispitu ,Yaesu 897D. Z obema sem zadovoljen in nimam komentarjev!.. no nisem še vsega iz postaj stisnil glede opcij. Zanima me vaše mnenje. Malo se mi je in se mi še kolca po ft2000. Ampak zaradi drugih reči ni šlo z nakupom. Je pa tam okoli jurja več od ft950. No nekaj časa opazujem in brskam po forumih in oglasih..in vidim da se kar ugodno prodajajo rabljene ampak kar zanimive postaje. Zanimive so mi od yaesuja,ten tec.. npr Yaesu FT990 in podobne za pol manj denarja. Občudujem staro tehniko in dizajn. Kaj pa drobovje,kvaliteta .kaj pa operaterska zadovoljnost? Sem prav ravnal z nakupom nove postaje ali so še vedno kvalitetne tudi malo starejši modeli..?? Yaesu sem videl v neki tabeli vseh možnih r.postaj kar veliko lepih postajc glede dizajna ima Yaesu in nekaj gledal internet, da sem malo spoznal radiopostaje in kaj pravijo radijoamaterji. Kakšno je vaše mnenje? Upam da ni škoda denarja kajti nova postaja ima ceno ter da je moja odločitev nakupa bila pravilna..
Hvala
LEP 73
Klavdij