S50LEA

Radioamaterski forum
Danes je 05 Apr 2020, 08:05

Vsi časi so UTC + 1 ura




Napiši novo temo Odgovori na temo  [ 23 prispevkov ]  Pojdi na stran Prejšnja  1, 2
Avtor Sporočilo
 Naslov prispevka: Re: Icom V200
OdgovorObjavljeno: 23 Jul 2009, 17:23 
Odsoten

Pridružen: 03 Jun 2002, 08:38
Prispevkov: 167
Pozdrav,

morda bo kaj pomagalo...

http://homepage.ntlworld.com/tony.ling/ ... comold.htm

žal sem v tem času pridobil le EX-704, ki je namenjen programiranju IC-H10 in IC-U10.

LP Jože

73, S55E


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: Re: Icom V200
OdgovorObjavljeno: 24 Sep 2013, 14:21 
Odsoten

Pridružen: 22 Mar 2013, 19:22
Prispevkov: 75
Kraj: Ljubljana
Pozdravljeni.
A je še kje kdo, ki lahko sprogramira IC-V200T in tudi predela na radioamaterski pas?
USCOM nima več programatorja.

_________________
Denis, S56DE


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: Re: Icom V200
OdgovorObjavljeno: 24 Sep 2013, 17:02 
Odsoten

Pridružen: 18 Nov 2007, 21:28
Prispevkov: 43
Kraj: Ljubljana
http://f5jtz.free.fr/pjacquet/radiotel-icom.htm

Nekaj na to temo pa še:

http://www.hamradio.hr/forum/index.php?topic=6083.0


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: Re: Icom V200
OdgovorObjavljeno: 26 Sep 2013, 07:00 
Odsoten

Pridružen: 22 Mar 2013, 19:22
Prispevkov: 75
Kraj: Ljubljana
Hvala za linke. Dobil sem veliko informacij, samo nič mi ne pomaga. Postaja je na nek način zaklenjena in ne pridem do tega, da lahko vtipkam kodo za programiranje. Na zaslonu so samo številke kanalov.
Verjetno bo potrebno poiskati koga, ki lahko sprogramira EPROM.

Vseeno hvala.

_________________
Denis, S56DE


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: Re: Icom V200
OdgovorObjavljeno: 26 Sep 2013, 08:46 
Odsoten
Uporabniški avatar

Pridružen: 10 Mar 2002, 01:00
Prispevkov: 235
Kraj: Radenci JN86AP
Če ne bo druge, ti to lahko napravim jaz. Upam le, da je postaja s pravo frekvenco oscilatorja, na trgu sta namreč dve verziji in nisem našel načina, da bi to videl, brez da bi pomeril frekvenco VCO. Če slučajno ni prava je potrebno zamenjati kristal in malenkost predelati vezje okrog njega...

73, Janko


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: Re: Icom V200
OdgovorObjavljeno: 26 Sep 2013, 11:14 
Odsoten

Pridružen: 22 Mar 2013, 19:22
Prispevkov: 75
Kraj: Ljubljana
Hvala Janko. Imaš ZS.

_________________
Denis, S56DE


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: Re: Icom V200
OdgovorObjavljeno: 02 Feb 2020, 08:48 
Odsoten

Pridružen: 26 Apr 2014, 09:42
Prispevkov: 50
Kraj: JN75PV
Pozdravljeni

Ponovno odpiram temo IC V200t. Imam namrec taksno postajo, katera je ze predelana na amatersko podrocje.
Nekako pa nisem uspel nastavit ctcss ton. Po nekaj poizkusih sem pa odlocil se postajo odpret in lej ga zlomka ni ctcss enote. Konektor prazen. Ima kdo mogoce taksno enoto, ali pa vsaj oznako te ctcss enote?

Hvala za odgovor,73


Priponke:
icv200T + eprom Super H16.pdf [321.74 KiB]
Prenešeno 29 krat
images.jpg
images.jpg [ 4.8 KiB | Videno 365 krat ]
Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka: Re: Icom V200
OdgovorObjavljeno: 02 Feb 2020, 09:22 
Odsoten

Pridružen: 26 Apr 2014, 09:42
Prispevkov: 50
Kraj: JN75PV
Nasel sem ctcss enoto za domaco izdelavo

http://f5jtz.free.fr/pjacquet/ctcss-icom-v2.htm

Je mogoce kdo ze naredil kaksen taken modul za taksno postajo?


Na vrh
 Profil  
 
Prikaži prispevke prejšnjih:  Razvrsti po  
Napiši novo temo Odgovori na temo  [ 23 prispevkov ]  Pojdi na stran Prejšnja  1, 2

Vsi časi so UTC + 1 ura


Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov


Ne morete pisati prispevkov v temi
Ne morete odgovarjati na teme v forumu
Ne morete urejati prispevkov v temi
Ne morete brisati vaših prispevkov forumu
Ne morete dodati priponk prispevkom

Išči za:
Pojdi na:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group