Napaka v navodilih za IC W32E

Vse o radioamaterski tehniki

Moderator: s55o

Napaka v navodilih za IC W32E

OdgovorNapisal/-a S54Y » 07 Apr 2005, 14:11

Hay!

Torej zadnjic sem se igrackal malce z mojo igraco (ICOM IC W32E) in ugotovil da:

- ce recimo zelis dostopit do menija za nastavljanje delovanja postaje, npr.: -Indikator baterije, Samoizklucitev postaje, Osvetlitev ekrana (LED) in tipkovnice, Varcevanje z energijo, nastavljanje kontrasta displaya, socasno odajanje in sprejemanje, nasatavitve repetitorja ............

Po navodilih sodec naj bi bil ukaz za dostop do teh menijev takle: [POWER]+[MAIN(SCAN)], da prides v nastavitveni nacin dela, nato pa se po menuju pomikas z [MN>] ali [MN<]. Ampak ocitno ni taksen, saj se znajdes v SKIP SCAN menuju, pa se tipki [MN>] ali [MN<] sta neuporabni. To pa zato, ker je pravilni postopek sledec:

[POWER]+[H/L(SET)], ter se nato z kanalnikom (vrteca gumba na vrhu postaje) ali tipkanjem po [H/L(SET)] ali [TONE(DUP)] pomikas med menuji...........vse ostalo je enako kot v navodilih...........

Se tako informativno: Navodila po katerih sem delal so bila od UScom d.o.o. in prevedena v Slo.

Upam, da bodo informacije komu kaj pomagale........ sicer pa vem, da je bila postaja aktualna pred leti, tako da sem kar "hitro" prisel z idejo na plan...... (bolje pozno kot nikoli)

Sicer pa tudi odkrivanje tople vode ni bil moj namen, tako da ce je taksna tema ze bila..........SRY

73

PS: Upam da sem komu prisparal par zivcev in sivih las........ :lol:
73 de S54Y (Andrej) ex S56ZWH

- ko zagrmi, je pametno, ali potegnit kabl iz vticnice, ali pa ogreti spajkalnik (ehh slednje je zanimivejse)..... HI!
S54Y

Kraj: JN76TL

Vrni se na Tehnika

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov