@s55z
Tebi se očitno tudi ne da dopovedati, da je tvoj način komuniciranja žaljiv, prepirljiv in nesramen! Sploh ne gre za ojačevalnik. Zaradi mene lahko odpreš tovarno in jih v "eksperimentalne" namene proizvajaš. Malce beri svoja sporočila in ne bodi tako ohol in poln samega sebe...
Slovenščina, tako na tvoji spletni strani kot tule, ti pa še vedno močno šepa.
Ja saj, jaz sem prišel namenoma probleme delat walda, nisem imel kaj druga počet... veš, tukaj mi je smešno obnašanje nekaterih osebkov, da ne bom žalil mularije z otročjim obnašanjem. Človek odpre vprašanje za nekaj, nato pa si poglej predrzne biserne odgovore, ki temeljijo na čistem otročjem nivoju in zajebavanju. Tako da se ne zdaj zgovarjat na kakšno hudo žalitev iz moje strani z "nobeden nima pojma" to je bilo napisano čisto v smislu teme, ker ni bilo nobenega pametnega odgovora!
Vendar se potem pokaže nivo obnašanja, češ pokažmo kdo smo mi, tukaj smo mi glavni, ANE...!? "Govorim o izjemah."
Moram pa pohvalit moderatorje, da ste polek tehnike precej podkovani tudi s slavistiko! Čudi pa me, da ta slavistika najbolj moti ljudi z malce nižjo izobrazbo...

Takšnih primitivnih odgovorov npr. s slavistiko, še na otroških forumih ne najdeš. Jaz sicer takšne odgovore zadržim zase, ampak ko smo že ravno pri tem, jaz ti ne morem pomagat, če si prešprical v šoli tuje jezike in delaš samo s Slovenci, koliko je pa opazit, sem malo z radovednosti preletel tvoje poste. Na tvojem mestu se bi raje pogreznil v zemljo, ne pa se norčeval iz slovnice nekoga drugega.
Če mi bi rad še kako pomagal, če te še kaj moti, mi bi rad dal še kak nasvet, glede slovnice, weba, vzgoje ter kakšnih splošnorazgledanih zadev in nimajo veze s temo tukaj bi bil zelo vesel, če mi pošlješ zadevo na ZS ali mail vidim da si bister možakar in tukaj mislim da je dovolj takšnih niskotnih otroških zbadanj, zgledaš še mlad še najbolj nerazgledan dečko, morda še ti bom lahko kako jaz pomagal. Če si kakšen kos @moderatorja, bi lahko to preprečil in se malo zavedel, da se tukaj pogovarja o tehniki, ne pa o otročjem zbadanju, prerekanju, slovnici (ko bi jo vsaj sam uporabljaj!),...
@s56g
Prav imaš stvar kljub enostavnosti ne more biti ne vem kako poceni, če si ga izdelaš. Gledal sem malo uvozne cene iz Taiwana za kakšno majhno naročilo, se niti ne splača, tako da investicija le ni tako poceni ali pa je povpraševanje po zadevi tako veliko. Svar se je v letu dni tako razpasla, da je maloprodajne cene po EUR in ZDA so cca 100€ ~500mW.
Tako, če si nabaviš vse komponente in vključiš čas te vse skupaj nanese več kot tovarniški...