TSP Elektronika - previdnost pri nakupu

Vse o radioamaterski tehniki

Moderator: s55o

TSP Elektronika - previdnost pri nakupu

OdgovorNapisal/-a s52st » 17 Mar 2010, 09:58

Na web strani njihove trgovine, sem po telefonu naročil N konektorje RG_58 Crimp po ceni 2,29€. Ko je pošiljka prspela pa šok. :o
Cena posameznega konektorja je bila skoraj 200 procentov dražja ... 6,75€. Po telefonskem pogovoru so ceno na web strani v slabih pet minut popravili...meni pa povedali, da ker nisem dobil pisne ponudbe za to ceno, temveč sem jo le telefonsko preveril in naročil, da lahko konektorje vrnem.
Opozoril sem jih, da je tak odnos do kupca zavajujoč in zahteval, da mi konektorje prodajo po ceni, ki je bila objavljena na web strani in preverjena pred telefonskem naročilom, ter preveč plačano razliko vrnejo. Odgovor g. Viktorja: "meni se je.. za vas in ceno...je pač je iz nove zaloge... če vam ne paše pa vrnite ali najdite drugega ponudnika.. z radioamaterji je itak en sam kriz".... aroganca na višini... :(
LP Sinisa

Slika
s52st

Kraj: Gorenja vas pri Šmarjeti

Re: TSP Elektronika - previdnost pri nakupu

OdgovorNapisal/-a s56a » 18 Mar 2010, 11:10

TSP veliko dela s CB-jasi pa so mu hami pika na i :D Radioamaterji z izpitom itak zelijo vse takoj in zastojno. Vkljucno z nasveti za 20 m postajo v samogradnji :D
s56a

OdgovorNapisal/-a S53PJ » 18 Mar 2010, 15:54

[quote="s52st"]Na web strani njihove trgovine, sem po telefonu naročil N konektorje RG_58 Crimp po ceni 2,29€. Ko je pošiljka prspela pa šok. :o
Cena posameznega konektorja je bila skoraj 200 procentov dražja ... 6,75€. Po telefonskem pogovoru so ceno na web strani v slabih pet minut popravili...meni pa povedali, da ker nisem dobil pisne ponudbe za to ceno, temveč sem jo le telefonsko preveril in naročil, da lahko konektorje vrnem.

Žal mi je da to slišim ,ker do zdaj nisem mel slabega mnenja o Viktorju in njegovi firmi .Moje sožalje za slabo izkušnjo :( .
Če bi v Terno na Kolezijsko 23 v LJ poklical na fon (01)2833813 do torka zjutraj bi v sredo že mel konektorje na mizi od Telegärtner-ja ,ki ni ravno najslabše kvalitete za ceno 3,40€ za 1 kos pri naročilu 10kos. pa že 2,86€ za kos tukaj maš bližnico https://www.buerklin.com/default.asp?l=e do njihove strani pa kodo konektorja
78f3541 za v iskalnik vpisat :) .Tam takoj vidiš ali je zaloga in britkih presenečenj nebi smelo bit.
Pa drugič več sreče :)
73 de Jože
(051)302208
joze.pekolj@gmail.com
S53PJ

Kraj: Podgozd nad Ig-om JN75GW 535m NMV

OdgovorNapisal/-a s57yx » 18 Mar 2010, 17:19

Siniša !

Po zakonu o varstvu potrošnikov je javno objavljena cena veljavna. Pred nakupom bi te moral prodajalec opozoriti na novo ceno. Plačal si po novi ceni, oglas si objavil s staro ceno lepo natisni, račun v roke in do najbližjega tržnega inšpektorja, pa ne pozabi računa z novo ceno.
73 de Slavko !
s57yx

Kraj: SEŽANA

OdgovorNapisal/-a S58WW » 07 Apr 2010, 11:10

Sem se mislil vzdržat komentarja ampak vseeno, ker me je spet danes razjezil PL konektor (10 kom.. - kao pozlačeni), ki sem jih kupil pri njih...

Navoji niso pravi... če je PL se točno ve kakšen je navoj... res za odvit ne bi smel potrebovat klešč ali ne?

Torej stran od te trgovine razen, če kaj ne potrebujete nujno... Takrat plačajte in spet stran...

Tisti "gospod" v trgovini me je že sam presenetil z izjavo ..." vi ste radio-amaterji, jaz sem pa radio-profesionalec "... ves napihnjen od samega sebe, da bi lahko "počil"...

Definicija radioamaterja:

Ne citiram; samo približno:

Oseba, ki se s komunikacijami ukvarja tudi v svojem prostem ćasu iz ljubiteljskih razlogov, z namenom raziskovati razširjanje radijskih valov ....

Torej vsaj 5 km (ne zavijte z obvoznice!!!) od te trgovine...
73 Pibo S58WW ( ex YU3HP, YU3TDV )
http://www.qrz.com/db/S58WW
A half-truth is the most cowardly of lies.
Uporabniški avatar
S58WW

Kraj: Dob pri Domžalah

Vrni se na Tehnika

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov