S50LEA

Radioamaterski forum
Danes je 23 Jul 2017, 14:02

Vsi časi so UTC + 1 ura




Napiši novo temo Odgovori na temo  [ 12 prispevkov ] 
Avtor Sporočilo
OdgovorObjavljeno: 21 Feb 2010, 09:42 
Odsoten
Uporabniški avatar

Pridružen: 14 Maj 2009, 18:53
Prispevkov: 105
Kraj: Brežice
Zadnjih nekaj dni opažam, da mi Firefox ne najde strani forum.hamradio.lea. Zanimalo me je, če se še komu to dogaja in kako pogosto? Upam, da boste moderator team pregledali zadevo in pogruntali, ali je napaka na strani spletne strani, ali na strani brskalnika (Firefox 3.5.7 in 3.5.8), ali pa kje drugje. Z drugim brskalnikom nisem probal, edino to mi pa še ostane. Ja pa še to, ostale strani se odpirajo normalno, zato sumum, da je napaka na naši strani. Pa lep pozdrav vsem skupaj.

_________________
Dušan, S52DD


Na vrh
 Profil  
 
OdgovorObjavljeno: 21 Feb 2010, 10:18 
Odsoten
Uporabniški avatar

Pridružen: 07 Avg 2002, 23:05
Prispevkov: 526
Kraj: Cíerkna
S52DD napisal/-a:
ne najde strani forum.hamradio.lea.


http://forum.hamradio.si !!!

CUL Danilo, S50U

_________________
Linux is like living in a teepee. No Windows, no Gates and an Apache in house!
S50CLX - Cerkno LinuX Palk DXCluster
http://s50clx.infrax.si


Na vrh
 Profil  
 
OdgovorObjavljeno: 21 Feb 2010, 10:39 
Odsoten
Uporabniški avatar

Pridružen: 12 Mar 2006, 21:13
Prispevkov: 513
Kraj: Novo mesto
...da, tudi meni se to občasno dogaja

_________________
73,Jože - S52AB - http://lea.hamradio.si/~s52ab/ ... ni toliko važno kaj kdo reče ali zapiše, za narod je zelo važno, kdo to reče ali zapiše.


Na vrh
 Profil  
 
OdgovorObjavljeno: 21 Feb 2010, 11:43 
Odsoten
Uporabniški avatar

Pridružen: 14 Maj 2009, 18:53
Prispevkov: 105
Kraj: Brežice
Da, Danilo, mislil sem s končnico .si A je še kakšna druga? Vseeno hvala za "dobronamerno" opozorilo. LP, :roll:

_________________
Dušan, S52DD


Na vrh
 Profil  
 
OdgovorObjavljeno: 21 Feb 2010, 12:39 
Odsoten
Uporabniški avatar

Pridružen: 01 Jan 2006, 11:01
Prispevkov: 1150
Kraj: Lendava
Včeraj okoli 17. ure niti meni ni delalo. IE7... Verjetno izpad.

_________________
73 de Arpi-S51AY , HSC#1267, CTC#2268, EPC#3826, FH#1448, DMC#2139, 30MDG#3904, BDM#0288, TRC#005SLO, NDG#0851, HPC#451, ERC#0989
http://www.qrz.com/db/S51AY


Na vrh
 Profil  
 
OdgovorObjavljeno: 21 Feb 2010, 12:53 
Odsoten
Uporabniški avatar

Pridružen: 12 Mar 2006, 21:13
Prispevkov: 513
Kraj: Novo mesto
S51AY napisal/-a:
Včeraj okoli 17. ure niti meni ni delalo. IE7... Verjetno izpad.


...pri meni isto. Je pa tudi že prej kdaj "zaštekalo", no...hudega ni, saj ne rabim skoz gor viset... :wink:

_________________
73,Jože - S52AB - http://lea.hamradio.si/~s52ab/ ... ni toliko važno kaj kdo reče ali zapiše, za narod je zelo važno, kdo to reče ali zapiše.


Na vrh
 Profil  
 
OdgovorObjavljeno: 21 Feb 2010, 13:25 
Odsoten
Uporabniški avatar

Pridružen: 07 Avg 2002, 23:05
Prispevkov: 526
Kraj: Cíerkna
S52DD napisal/-a:
forum.hamradio.lea. A je še kakšna druga?


Ne da bi jaz vedel. :roll: Temo premakniti v S50LEA forum, da bo skrbnik foruma bil pozoren na problem! CUL Danilo, S50U

_________________
Linux is like living in a teepee. No Windows, no Gates and an Apache in house!
S50CLX - Cerkno LinuX Palk DXCluster
http://s50clx.infrax.si


Na vrh
 Profil  
 
OdgovorObjavljeno: 21 Feb 2010, 13:35 
Odsoten

Pridružen: 18 Nov 2007, 21:28
Prispevkov: 43
Kraj: Ljubljana
Pozdravljeni,

neuradno naj bi šlo za padanje linije internet ponudnika, pa ne me držat za besedo :oops: .

73, Miran


Na vrh
 Profil  
 
OdgovorObjavljeno: 21 Feb 2010, 14:03 
Odsoten
Tečni Moderator
Uporabniški avatar

Pridružen: 11 Mar 2004, 14:42
Prispevkov: 2242
Kraj: jn76gh
Pozdrav!

Za nedostopnost strani vemo. Zadnje dni nekaj "štrika" in s57ln se ukvarja s tem problemom.

Če bo še kaj nas prosim obvestite.

lp
Boštjan

_________________
Ex.S56WTT,S57WTT; All that is necessary for the triumph of evil is that good men do nothing.


Na vrh
 Profil  
 
OdgovorObjavljeno: 21 Feb 2010, 16:12 
Odsoten
Uporabniški avatar

Pridružen: 01 Jan 2004, 13:22
Prispevkov: 165
Kraj: Maribor
Pri meni se je danes dogajalo isto!!

_________________
73's de S57VG Velko / JN76TN \ MARIBOR

SKYPE callto://velko40/


Na vrh
 Profil  
 
OdgovorObjavljeno: 21 Feb 2010, 18:15 
Odsoten
Uporabniški avatar

Pridružen: 01 Jan 2006, 11:01
Prispevkov: 1150
Kraj: Lendava
S57vg napisal/-a:
Pri meni se je danes dogajalo isto!!

Ob približno isti uri, kot včeraj, med 17. in 18. uro. Če ta informacija kaj pomaga...

_________________
73 de Arpi-S51AY , HSC#1267, CTC#2268, EPC#3826, FH#1448, DMC#2139, 30MDG#3904, BDM#0288, TRC#005SLO, NDG#0851, HPC#451, ERC#0989
http://www.qrz.com/db/S51AY


Na vrh
 Profil  
 
OdgovorObjavljeno: 21 Feb 2010, 20:29 
Odsoten
LEA Admin

Pridružen: 04 Mar 2005, 20:16
Prispevkov: 175
Kraj: Ljubljana
Hvala vsem za poročila! Težavo sem opazil tudi sam, in sicer že v petek, vendar je izginila skoraj v trenutku in je zato nisem uspel raziskati. Do te priložnosti sem prišel šele danes in zaenkrat izgleda, da so se od nekod pojavili neki stari (ZELO stari: 2007) podatki o DNS zapisih, ki so se stepli s trenutno veljavnimi. Zadevo bom temeljiteje raziskal – in upam, tudi odpravil – jutri, ko bom lahko preveril točne podatke o imenskih strežnikih in kontaktiral relevantne osebe.

V sili je mogoče težavo zaobiti tako, da si za imenski strežnik nastavite Lano, 193.2.132.72, ki je primarni strežnik za domeno hamradio.si. Ta ima vedno prave podatke. :D

_________________
73, Andrej


Na vrh
 Profil  
 
Prikaži prispevke prejšnjih:  Razvrsti po  
Napiši novo temo Odgovori na temo  [ 12 prispevkov ] 

Vsi časi so UTC + 1 ura


Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov


Ne morete pisati prispevkov v temi
Ne morete odgovarjati na teme v forumu
Ne morete urejati prispevkov v temi
Ne morete brisati vaših prispevkov forumu
Ne morete dodati priponk prispevkom

Išči za:
Pojdi na:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group