S50LEA

Radioamaterski forum
Danes je 23 Avg 2017, 01:44

Vsi časi so UTC + 1 ura




Napiši novo temo Odgovori na temo  [ 21 prispevkov ]  Pojdi na stran 1, 2  Naslednja
Avtor Sporočilo
 Naslov prispevka: LEA - napaka
OdgovorObjavljeno: 05 Jun 2008, 11:44 
Odsoten
Uporabniški avatar

Pridružen: 27 Feb 2004, 21:06
Prispevkov: 83
Kraj: Sežana
Od 31.5.2008 se mi ne nalagajo več nove teme in prispevki na LEA forumu in tudi rumenih zastavic (novih tem) ni več videti, vse je ostalo na zgoraj navedenem zadnjem datumu. Poizkušal sem se prijavljati in odjavljati, dobim sporoča: SPLOŠNA NAPAKA, OJOJ. , poizkušal sem tudi menjati geslo, obnoviti profil, izključiti virusno zaščito, vse zaman. Ali je napaka na Lei, ali kje drugje. Uporabljam Windovs XP in internetno povezavo preko SIOL-a. To je prva napaka, ki sem jo opazil po mnogig letih uporabe Lee.
Kje bi bil vzrok?

LP Zdravko


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 05 Jun 2008, 11:49 
Odsoten
Uporabniški avatar

Pridružen: 25 Okt 2001, 01:00
Prispevkov: 268
Kraj: Sežana,JN65WQ
Zdravko, tudi meni se zdi, kot bi vsi šli na dopust.Ta tvoj prispevek je sicer bil označen kot nov!
Božo


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 05 Jun 2008, 12:21 
Odsoten
Uporabniški avatar

Pridružen: 27 Feb 2004, 21:06
Prispevkov: 83
Kraj: Sežana
Da Božo, nazorno si povedal, KOT DA SO ŠLI VSI NA DOPUST. Nove teme se več ne nalagajo in izgleda da nisem edini in domnevam da je napaka na LEI.

LP Zdravko


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 05 Jun 2008, 13:26 
Odsoten
LEA Admin

Pridružen: 25 Sep 2001, 01:00
Prispevkov: 280
Kraj: Nova Gorica, JN65TW
Hoj,

Morda je kakšen problem s 'piškotki' (cookies) . Kateri brkljalnik pa uporabljaš?

Napake nisem zasledil in te dni mi je vse delovalo na različnih brkljalnikih pod različnimi operacijskimi sistemi.

73 de tom*/s56g

_________________
K2 #3719 ... http://www.s56g.net ... http://aprs.hamradio.si (s50aop.ampr.org)


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 05 Jun 2008, 13:40 
Odsoten
Uporabniški avatar

Pridružen: 27 Feb 2004, 21:06
Prispevkov: 83
Kraj: Sežana
Tom Zdravo

Uporabljam Windovs internet explorer in nič drugega. Izgleda pa da ima enak problem tudi Božo, morda pa še kdo drug.

LP Zdravko


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 05 Jun 2008, 13:56 
Odsoten
LEA Admin

Pridružen: 25 Sep 2001, 01:00
Prispevkov: 280
Kraj: Nova Gorica, JN65TW
Poskusiti bi veljalo s tem, da izbrišeš piškotek forum.hamradio.si z imenom phpbb2mysql_data . Kje se to naredi v IE ne vem takole na pamet; mislim, da ne boš imel težav poiskati. Pogledam lahko ob prvi priliki, ko bom imel pri roki IE.

lp, tom*

_________________
K2 #3719 ... http://www.s56g.net ... http://aprs.hamradio.si (s50aop.ampr.org)


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 05 Jun 2008, 14:26 
Odsoten
Uporabniški avatar

Pridružen: 27 Feb 2004, 21:06
Prispevkov: 83
Kraj: Sežana
Iskalnik v mojem računalniku ni našel datoteke phpbb2mysql_data.


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 05 Jun 2008, 14:54 
Odsoten
LEA Admin

Pridružen: 25 Sep 2001, 01:00
Prispevkov: 280
Kraj: Nova Gorica, JN65TW
Hoj,

Piškotke IE shranjuje v datoteke, ki imajo ime sestavljeno iz imena windows uporabnika in domene, ki je poslala cookie.

Bolje je piškot izbrisati s pomočjo menuja : "orodja"->"internetne možnosti"->zavihek "Splošno"-> gumb "Nastavitve" v "Zgodovini brskanja"-> gumb "Ogled datotek" ...

Na seznamu izbereš piškotek, ki ima v imenu "cookie:...@forum.hamradio.si" in ga izbrišeš.

To je postopek pri IE7 , pri Firefoxu je mnogo manj klikanja ;)

73 de tom*/s56g

p.s.: lahko pa gre tudi za znano napako programja foruma, phpBB2 ima namreč nekaj takih lapsusov z neprikazovanjem novih objav že znanih. Pomaga en "mod".

_________________
K2 #3719 ... http://www.s56g.net ... http://aprs.hamradio.si (s50aop.ampr.org)


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 05 Jun 2008, 15:19 
Odsoten
Uporabniški avatar

Pridružen: 27 Feb 2004, 21:06
Prispevkov: 83
Kraj: Sežana
Tudi brisanje piškotkov ni pomagalo. Verjetno bo šlo za napako kar na forumu, saj kot rečeno mi javlja napako: SPLOŠNA NAPAKA, OJOJ.

LP Zdravko


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 05 Jun 2008, 15:24 
Odsoten
LEA Admin

Pridružen: 25 Sep 2001, 01:00
Prispevkov: 280
Kraj: Nova Gorica, JN65TW
Uf, tole bi pa znalo biti bolj pestro ;)

Bi lahko poskusil s Firefoxom? Ali Opero?

Tisti "mod" ne naslavlja take napake kot jo imaš ti ... vsaj na prvi pogled, ne. No, kdo od Administratorjev bo lahko o tem povedal kaj več (verzija, nastavitve, dodatki ...)

73 de tom*/s56g

_________________
K2 #3719 ... http://www.s56g.net ... http://aprs.hamradio.si (s50aop.ampr.org)


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 05 Jun 2008, 16:18 
Odsoten
LEA Admin

Pridružen: 04 Mar 2005, 20:16
Prispevkov: 175
Kraj: Ljubljana
Zdravko, jaz sem se pravkar na kratko prijavil v tvojem imenu in nisem videl nobene napake. Če boš še imel težave, se poskusi prijaviti s kakega drugega računalnika, da vidimo, ali bo tako kaj drugače.

Obljubim, da bomo šli kmalu na phpBB3. :D

_________________
73, Andrej


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 05 Jun 2008, 16:20 
Odsoten

Pridružen: 30 Jul 2004, 19:00
Prispevkov: 9
Kraj: Polhov Gradec (ex. Kuwait City)
Meni v FF dela brez problema...

73 Tomi

_________________
73 Tomi, S53CO
JN76db


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 05 Jun 2008, 16:39 
Odsoten

Pridružen: 13 Jul 2003, 03:29
Prispevkov: 2330
Kraj: Ljubljana - JN76HB
Meni v FF in IE dela b.p.!

_________________
VY 73 & GL, Dragan S55Z, EPC #0760
HAMtech - Toys for real CONTEST-ers and DX-ers


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 05 Jun 2008, 18:16 
Odsoten

Pridružen: 19 Okt 2004, 19:53
Prispevkov: 10
Kraj: RADEČE
Tudi pri meni na IE 6.0 dela brez problemov.

Lep 73 Zvone

_________________
MEMBER OF FIRAC


Na vrh
 Profil  
 
 Naslov prispevka:
OdgovorObjavljeno: 05 Jun 2008, 18:32 
Odsoten
Uporabniški avatar

Pridružen: 27 Feb 2004, 21:06
Prispevkov: 83
Kraj: Sežana
Edino ŠOK TERAPIJA je pomagala. Izbrisal sem vse začasne internetne fajle v Temporary internet files in stvar deluje kot prerojena.
Vsem se zahvaljujem za nasvete in namige.

LP Zdravko


Na vrh
 Profil  
 
Prikaži prispevke prejšnjih:  Razvrsti po  
Napiši novo temo Odgovori na temo  [ 21 prispevkov ]  Pojdi na stran 1, 2  Naslednja

Vsi časi so UTC + 1 ura


Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost


Ne morete pisati prispevkov v temi
Ne morete odgovarjati na teme v forumu
Ne morete urejati prispevkov v temi
Ne morete brisati vaših prispevkov forumu
Ne morete dodati priponk prispevkom

Išči za:
Pojdi na:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group