S50LEA

Radioamaterski forum
Danes je 22 Nov 2017, 12:10

Vsi časi so UTC + 1 ura




Napiši novo temo Odgovori na temo  [ 3 prispevkov ] 
Avtor Sporočilo
OdgovorObjavljeno: 31 Jan 2011, 23:23 
Odsoten
Uporabniški avatar

Pridružen: 29 Jun 2008, 22:16
Prispevkov: 112
Kraj: JN76JD- Moravče
Pozdrav!

Že nekaj časa opažam, da na uradni strani ZRS - http://www.hamradio.si/ manjka meni na levi strani.
Se to dogaja samo meni, ali še komu drugemu?

73, Grega


Priponke:
Komentar datoteke: meni???
hamradio homepage.JPG [134.87 KiB]
Še ni prenešeno

_________________
73 de Gregor
Na vrh
 Profil  
 
OdgovorObjavljeno: 01 Feb 2011, 15:44 
Odsoten
LEA Admin

Pridružen: 04 Mar 2005, 20:16
Prispevkov: 175
Kraj: Ljubljana
Grega, hvala za obvestilo. Na strežniku je bilo po daljšem času spet potrebno posodobiti programsko opremo in takšni dogodki običajno s seboj prinesejo tudi kak neopažen stranski efekt. Kakor je povedal že Luka, S57LX, tokratne težave po vsej verjetnosti izvirajo iz posodobitve PHPja, čeprav glede na različici, ki sta se zamenjali, tega res nisem pričakoval.

Upam, da smo sedaj dokončno polovili vse, kar se je podrlo.

_________________
73, Andrej


Na vrh
 Profil  
 
OdgovorObjavljeno: 01 Feb 2011, 18:00 
Odsoten
Tečni Moderator
Uporabniški avatar

Pridružen: 11 Mar 2004, 14:42
Prispevkov: 2263
Kraj: jn76gh
Hvala, sedaj dela vse ok!

_________________
Ex.S56WTT,S57WTT; All that is necessary for the triumph of evil is that good men do nothing.


Na vrh
 Profil  
 
Prikaži prispevke prejšnjih:  Razvrsti po  
Napiši novo temo Odgovori na temo  [ 3 prispevkov ] 

Vsi časi so UTC + 1 ura


Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov


Ne morete pisati prispevkov v temi
Ne morete odgovarjati na teme v forumu
Ne morete urejati prispevkov v temi
Ne morete brisati vaših prispevkov forumu
Ne morete dodati priponk prispevkom

Išči za:
Pojdi na:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group